www.kirkemusik.dk

Leveres i samarbejde med:
www.kirkekoncertbooking.dk


ABC Gospel

ABC Gospel


Herrekvartet synger Southern Gospel i en glad og medrivende stil, der begejstrer alle aldersgrupper. Koncerter eller indslag ved arrangementer i kirker, haller, byfester og festivaler, både indendørs og udendørs.
Allan Mortensen & Rejoice

Allan Mortensen & Rejoice


Efter 20 år uden for pladestudierne er Allan Mortensen, en af Danmarks største stemmer gennem tiden tilbage i topform. Sammen med sit fantasktisk band og det store gospelkor Rejoice, er Allan Mortensen parat til at drage på en "lidt anderledes" juletourné.
AmadeusEnsemblet

AmadeusEnsemblet


AmadeusEnsemblet begyndte sin virksomhed i 1993. En kreds af blæsere fra København og Sjælland ville gerne fremføre musik for stor blæserbesætning.
Anders & Henriette Hald

Anders & Henriette Hald


Oplev en sjælden, kraftfuld heltetenor fylde kirkens rum. Sang og musik tilpasses kirkeåret så evangeliet forkyndes i sang ord og tone.
Anders & Peter Lund Madsen

Anders & Peter Lund Madsen


- Om foredrag af Peter og Anders Lund Madsen sammen Når man køber Peter og Anders Lund Madsen sammen, får man sådan set både i pose og sæk - forstået på den måde, at vi for nemheds skyld i det følgende kalder Peter for "pose" og Anders for "sæk".
Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt


Hvad er det musik kan? Oplev en spændende kirkekoncert med musikeren og sangeren Anders Blichfeldt og få svaret ...
Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen


Man kan hyre Anders Lund Madsen til at holde foredrag eller som konferencier, hvis man føler behov. Han er knusende dygtig - og også morsom. Igennem de seneste fem år har Anders været en af Danmarks mest efterspurgte og afholdte foredragsholdere, og dét er ikke tilfældigt.
Andreas Ensemblet

Andreas Ensemblet


Andreas Ensemblet består af Jan Aagaard på fløjte og Niels Koll på orgel.
Anita Lerche

Anita Lerche


Anita Lerche er med sin smukke udstråling og fantastiske sangstemme ét af nutidens bud på en flot kirkekoncert.
Anker Buch

Anker Buch


Anker Buch blev født i Vejgaard ved Aalborg den 25. marts 1940. Som otteårig fik han, i julegave, sin første violin og begyndte derefter at modtage undervisning fra Rolf Kjeldahl, der var Koncertmester i Aalborg Byorkester. Allerede som tiårig debuterede han som solist i Odd Fellow Palæet i Aalborg.
Anna David & Michala Petri

Anna David & Michala Petri


Michala Petri er kendt som en enestående klassisk musiker på blokfløjte og Anna David som en af tidens hotte popsangerinder. Nu giver de publikum en helt unik fælles oplevelse til en række julekoncerter landet over.
Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsen


Anne Dorte Michelsen har i de sidste år fyldt de danske kirker med smukke salmesange samt egne kompositioner. HVERDAGENS BLIDE BESYNGER, ANNE DORTE MICHELSEN, GIVER AKUSTISK KIRKEKONCERT
Anne Dorte Michelsen

Anne Dorte Michelsen


Anne Dorte Michelsen har i de sidste år fyldt de danske kirker med smukke salmesange samt egne kompositioner. Hun havde oprindeligt andre planer for efteråret 2006 end kirkekoncerter.
Anne Linnet

Anne Linnet


- sanger, sangskriver, komponist og forfatter Anne Linnet har udgivet en række soloplader, bl.a meget succesfulde fortolkninger med tekster af Tove Ditlevsen og Johannes Møllehave
Anne Marie Bush

Anne Marie Bush


Anne Marie Bush har sammensat sit eget helt unikke kirkekoncert repertoire udfra sin meget stærke forkærlighed til den amerikanske soul-gospel musik med kendte klassikere fra Whitney H, Mariah C, Aretha F, Ray Charles mm, i et intenst mix af hendes egne meget personlige sange som hun har skrevet i USA.
Annemette Hess

Annemette Hess


Bookes til at optræde accapella eller med pianist / orkester - og spænder over mange forskellige genrer.
AnnMari Max Hansen & Kaare Norge

AnnMari Max Hansen & Kaare Norge


AnnMari Max Hansen & Kaare Norge Rent musikalsk, opstod der sød musik da, skuespilleren / sangerinden AnnMari Max Hansen og guitaristen Kaare Norge mødte hinanden første gang - Det skete for to år siden i Århus Musikhus, hvor de var engageret hver især med deres solist optræden. - Kaare Norge med sit virtuose guitarspil og AnnMari Max Hansen med sit dansk-svenske repertoire, som straks appelerede til Kaare Norges betagelse af den nordiske musiktone.
Ann-Mette Elten

Ann-Mette Elten


Book Ann-Mette Elten til kirkekoncert el. julekoncert
Ann-Mette Elten

Ann-Mette Elten


ANN-METTE ELTEN Hør en veloplagt Ann-Mette Elten fortælle om sin eventyrlige karriere lige fra barndommen som frelserpige, over På Slaget 12's gennembrud for 25 år siden og til nu, med succesfuld solokarriere og som sanger i et af landets populæreste orkestre.
Arne Lamberth

Arne Lamberth


Hyldestkoncert til Arne Lamberth med Lotte Lamberth, Daga Lamberth samt Magnus Johansson I november 2002 startede Arne Lamberths datter Lotte Lamberth samt hans søster Daga Lamberth en række koncerter i Svenske kirker med titlen "Hyldestkoncert til Arne Lamberth" hvor responsen har været fantastisk stor hos koncertpublikummet, der stadig husker trompetisten Arne Lamberth.
Babybandet

Babybandet


Syng og leg med din baby med musik fra Babybandet...
Babybandet Anders & Luise

Babybandet Anders & Luise


Musikken leges med sanglege, der er skræddersydede til musikken på en måde, der styrker dit barns motorik. Sangene dækker hele din babys dag.
Basco

Basco


På scenen smelter de fire Basco-drenge sammen til en stærk strøm af musik og intens energi. Basco spiller skandinavisk folkemusik leveret med en respekt for melodi og sang, der gør gruppen til en helt særlig og stemningsfuld oplevelse.
Basement Jazzband

Basement Jazzband


Basement Jazzband står for glad, dansevenlig traditionel jazz med et bredt repertoire af jazzklassikere og evergreens.
BASIM - kirkekoncerter

BASIM - kirkekoncerter


Efter Basim's store succes ved det Danske Melodi Grand Prix 2014 har Basim i samarbejde med det Danske Bibel Selskab indspillet en sang, som udkom på et samlet album i efteråret 2014.
Basiru Suso

Basiru Suso


Der er to verdener der mødes når de 2 erfarne musikere, Basiru Suso og Inga Thommessen synger og spiller sammen på cora og guitar.
Basix

Basix


Basix intimkoncert - kom tæt på! Inspireret af pop-, rock-, jazz-, R'n'B- og soul-traditionen, synger de 6 fyre i Basix sig direkte ind i hjertet på publikum med et repertoire, hvor egne kompositioner går hånd i hånd med innovative arrangementer af nogle af tidens mest gedigne numre.
Bazaar

Bazaar


Peter Bastian, Anders Koppel og Flemming Quist Møller kan fejre musikalsk sølvbryllup i orkestret Bazaar
Benedicte Riis

Benedicte Riis


Benedicte Riis kan holde et sprudlende foredrag om energi og appetit i formidling af viden og kundskaber. Eller hvad med et kontroversielt foredrag om struktur og kreativitet, orden og kaos?
Bente Kure & Leif Ernstsen

Bente Kure & Leif Ernstsen


De leverer et forrygende vise-show! Som en anmelder udtrykte det: "Prototypen på sang, guitar og harmonika kan De godt glemme alt om!"
Bich Quang

Bich Quang


Historien om Bich Quang kunne være skrevet af H.C.Andersen, og havde han kendt hende, ville hun helt sikkert have inspireret ham til eventyret om Nattergalen. For aldrig har man hørt så stor og klar en stemme komme fra så lille et menneske.
Birgit Lyngholm

Birgit Lyngholm


Få en god og uforglemmelig start på det nye år med en sprudlende og champagneboblende Nytårskoncert!
Birgit Lyngholm

Birgit Lyngholm


Birgit Lyngholm er en meget alsidig sanger.
Birgit Lyngholm og Tine Fenger

Birgit Lyngholm og Tine Fenger


Julens stemningsfulde toner formidles stilsikkert og medrivende af sopran Birgit Lyngholm og pianist/organist Tine Fenger.
Black & White

Black & White


De fleste lader sig gribe af celloens varme, fløjlsbløde klang. Også cellisterne selv! Og det er såmænd grunden til, at Halina Wigocka Wamberg og Wiebke Vestergaard har dannet duoen Black & White. De kan ikke få nok af deres instruments uudtømmelige tonepalet. I det store repertoire, de optræder med, findes værker og arrangementer af komponister så forskellige som Vivaldi, Haydn, Bent Lorenzen og John Lennon. Musik skabt med det ædle formål at bevæge, henrykke og forføre...
Blue Train

Blue Train


Blue Train senest aktuel med CD udgivelsen "Under stjernernes stilhed." Musikken bevæger sig i grænselandet mellem den klassiske og den rytmiske musik. Arrangementerne er skrevet er Filt Kristensen der evner at tænke tekst og musik ind i de instrumentale arrangementer, så både tekst og musik kommer smukt til sin ret i de gennemsigtige arrangementer. Blue train er en kvartet, som spiller uden trommer, hvilket tvinger noget anderledes frem i arrangement og ensemblespil, som man ellers ikke ville have lagt mærke til. Igennem Filts ørevenlige arrangementer bringes der nyt liv til klassikere fra den danske sangskat.
Blå Mandag Jazzband

Blå Mandag Jazzband


Blå Mandag er et traditionelt jazzorkester - der også spiller kirkekoncerter
Bob Ricketts

Bob Ricketts


Saxofonisten og TV kapelmesteren Bob Ricketts ånder liv i saxofonen og fortolker sit yndlings repertoire blandt egne kompositioner, danske og amerikanske salmer, gospel hymns, den danske sangskat og populære sange med en spirituel betydning.
Bozena Wetchacz

Bozena Wetchacz


Bozena Wetchacz er uddannet klassik guitarist i bl.a. i Danmark, Tyskland og Polen. Bozenas fremragende teknik og store sceneerfaring gør hende formidabel til at formiddle den klassiske musik.
Brødrene Olsen

Brødrene Olsen


Brødrene Olsen kan nu også bookes til julekoncerter i kirker. For første gang i deres 40 årgie karriere kan Brdr. Olsen engageres til kirke/julekoncerter.
CajsaStina

CajsaStina


Den kendte svenske visesange CajsaStina er nu klar til at tage rundt i de danske kirker. Sammen med sin far, Fred hun dukkede op tidligt i forskellige sammenhænge, ​​herunder i Stockholm Concert Hall i 1980 med sange af vispoeten Fritz Sjostrom og på Song Festival i Västervik 1979.
Canção do Amôr

Canção do Amôr


Fra tidlig renæssance til nutiden med temaerne tro, håb og kærlighed. Temaer der har beskæftiget menneskeheden gennem hele historien. Programmet byder på bibelske tekster og anden poesi om hverdagslivets udfordringer for klassisk guitar og sang
Carl Jørgen Nielsen og Mads Sørensen

Carl Jørgen Nielsen og Mads Sørensen


Høresansen sørger det 16-årige trompettalent, Mads Sørensen, og organist Carl Jørgen Nielsen for, når de spiller en perlerække af kendte stykker for trompet og orgel. Synssansen tilgodeses af en række stemningsfulde billeder, der vises på storskærm. Billederne ledsager musik og fællessang. Carl Jørgen, der er en ivrig fotograf, har taget billederne. Smagssansen tilgodeses af et glas vin eller sodavand, som arrangørerne serverer i pausen, hvor der endvidere er lejlighed til en snak med de andre deltagere. Og endelig deltager de fremmødte i koncerten ved, at de synger med på nogle salmer og sange, som Carl Jørgen kort introducerer.
Caroline Henderson

Caroline Henderson


Caroline Henderson har en unik evne til at bevæge sig ubesværet i flere musikalske scenarier. Hun har bevæget sig ind i et kunstnerisk rum, hvor musikalske genrer og grænser ophæves.
Carsten Knudsen

Carsten Knudsen


Carsten Knudsen er mest kendt for de ting, han har lavet sammen med kollegaerne i De Nattergale. Han har mange andre ting at byde på.
Cash i kirken

Cash i kirken


Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm & band leverer "Cash i kirken". En musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for ham som kunstner.
Catya Maré

Catya Maré


Den tyskfødte violinist Catya Maré spillede sin første koncert som solist med orkester da hun fyldte ti år. Hun har gået hos ZAKHAR BRON, ( som uddannede bl.a. MAXIM VENGEROV og VADIM REPIN ), ANA CHUMACHENCO og MARK LUBOTZKY.
Charlotte Katharina Andersen & Tom Pedersen

Charlotte Katharina Andersen & Tom Pedersen


En alsidig kirkekoncert, hvor der sker noget. Duoen med slagtøjsspilleren, Charlotte Katharina Andersen, og organisten og pianisten, Tom Pedersen, er bestemt et bekendtskab værd.
Chris Minh Doky duo

Chris Minh Doky duo


"Jazz er ikke en stilart - jazz er en ånd". Med de ord fanger Chris Minh Doky essensen af et liv i den absolutte verdenselite i jazz. I dag, 20 år siden hans internationale gennembrud, er debedste numre fra jazz-stjernen samlet på et nyt dobbeltalbum.
Chris Minh Doky med Danmarks Radios Pigekor

Chris Minh Doky med Danmarks Radios Pigekor


Chris Minh Doky og Danmarks Radios Pigekor kan nu opleves ved jule- og kirkekoncerter
Christian Alvad

Christian Alvad


Christian Alvad har som komponist lavet musik til danske og europæiske TV kanaler indenfor religion, histoire og naturstof. Mange kender også Christian Alvad fra hans mere end 30 årige samarbejde med Niels Hausgaard. Christian Alvad har udgivet sin musik på mange etablerede selskaber og musikken eksisterer på forlag over hele verden. Samtidig har han som komponist indgået i utallige sammenhænge og er desuden repræsenteret med mange melodier og korsatser i sangbøger, herunder højskolesangbogen.
Christian Juncker

Christian Juncker


"Christian Junckers ærlige og livsnære tekster og optræden fungerede rigtigt fint i kirkens fællesskab. Hans budskaber udfordrer og opmuntrer i forhold til, hvordan vi som mennesker og menighed kommer hinanden ved." - Frederik Berggren Smidt, sognepræst, Fredens og Nazaret Kirker
Christian Sievert Trio

Christian Sievert Trio


Krydsfelt mellem flamencoen og tidlig spansk orgelmusik Der er mange vidnesbyrd om at religioner kan leve fredeligt side om side. Et af de meget håndgribelige beviser på dette er f.eks. flamencomusikken. Dens rødder spores omkr. 1000 år tilbage til nordindiske sigøjnere, der på vandring gennem Orienten, Mellem- Europa og Nordafrika bragte deres musiktradition med sig til Andalusien, hvor den blev blandet med den spanske folklore og tradition. Her indoptog den desuden elementer af jødisk, muslimsk og kristen musik.
Cikaderne

Cikaderne


Cikadernes repertoire kan med ét ord betegnes for "ørehængere". Alle numre er mere eller mindre kendte numre, som spreder glæder og varme til ørerne. Du vil kunne nynne med på de fleste af Cikadernes numre.
Collegium Vocale

Collegium Vocale


Collegium Vocale er et professionelt arbejdende vokalensemble med 16 kompetente sangere, ledet af den bulgarskfødte kordirigent Michael Deltchev.
Come Sunday

Come Sunday


Eminent jazzmusik, der kan udfylde ethvert kirkerum. Med numre af Duke Ellington, Billy Strayhorn, Erik Sommer og orkestrets egne medlemmer.
Cyndee Peters & Magnus Johansson

Cyndee Peters & Magnus Johansson


Cyndee Peters er årets sangsolist i Magnus Johanssons traditionelle konsertturne "I Juletid". Cyndee og Magnus optræder sammen med kirkens lokale kor.
De 3 Fløjter

De 3 Fløjter


Der venter publikum en veloplagt og inspirerende oplevelse, når der inviteres til koncert med De 3 fløjter. Repertoiret er publikumsvenligt og favner både det folkelige og det etablerede øre i kraft af de fremragende arrangementer De 3 fløjters internationalt anerkendte komponist og arrangør Steve Dobrogosz har lavet direkte til De 3 fløjter.
De 3 Kgl. Sopraner

De 3 Kgl. Sopraner


3 operasangere fra Det Kongelige Teater byder op til kunstnerisk underholdning med stil og smil.
De 3 Kgl. Tenorer

De 3 Kgl. Tenorer


Skal det være med stil, men også med smil, gøres det med én af de fester, som man husker lang tid efter. Underholdningen skal være perfekt, og samtidigt kalde på varmen i sindet.
De 4 Tenorer

De 4 Tenorer


- ligesom de 3, vi er bare én bredere. En koncert med De 4 Tenorer er lige dele musikalsk ekvilibrisme og gennemført, professionel underholdning .tilsat en knivspids selvironi.
De Hellig tre Konger så Hjertensglad

De Hellig tre Konger så Hjertensglad


Melchior, Kasper og Balthazar indtager kirken på hver deres ridedyr, de taler alle tre på vers og følger den samme stjerne, men så hører lighederne også op. De tre mænd er så forskellige som nogen, og det gør deres fælles rejse til en prøvelse.
Debbie Cameron & the

Debbie Cameron & the "Sound of Grace" Gospel Choir


Nyd livsglade gospelsange fortolket og dirigeret af Debbie Cameron.
Den Danske Degneduo

Den Danske Degneduo


Den Danske Degneduo har et seriøst program, velegnet til kirkerummet, såvel som et mere løssluppent, klassisk program, der måske bedre egner sig til en aften i menighedssalen. Men det er også muligt at kombinere værker fra de to programmer med hinanden eller værker fra deres øvrige repertoire
Den Danske Guitarkvartet

Den Danske Guitarkvartet


Den Danske Guitarkvartet Fire guitarer lyder MEGET anderledes end én. Skal høres! Den Danske Guitarkvartets repertoire kommer kloden rundt. Der bydes blandt andet på underholdende og swingende amerikanske guitarkvartetter med tydeligt latinsk islæt af Andrew York, musik med mindelser til den britiske folkemusik af John Duarte, tysk barok af Georg Philipp Telemann, brasilianske rytmer skabt af guitaristen Paulo Bellinati og spansk flamencopræget musik af Federico Moreno-Torroba.
Den Danske Kirketrio

Den Danske Kirketrio


Den Danske Kirketrio er leveringsdygtig i smuk og stemningsfuld kirkemusik fra alle stilperioder. Tag med Den Danske Kirketrio på en medrivende musikalsk rejse gennem århundreders kirkemusik.
Den Danske Pavarotti

Den Danske Pavarotti


Maler, sanger, livskunstner - og et favnende menneske! Flittig maler, der spænder fra naturalisme og impressionisme til ekspressionisme.
Den Nye Salmetrio

Den Nye Salmetrio


Den Nye Salmetrio præsenterer en række af de nye salmer i spændende arrangementer med undertoner af både jazz og pop og med masser af solistiske indslag.
Det Danske Drengekor

Det Danske Drengekor


Det Danske Drengekor det danske drengekor ledes af dirigenten Steen Lindholm. Koret er Det kongelige Teaters børnekor. Det består af drenge i alderen 8 - 15 år og det har eksisteret i mere end 50 år.
Det Jyske Vokalensemble

Det Jyske Vokalensemble


"Det Jyske Vokalensemble tilbyder koncerter med barok vokalmusik af højeste kvalitet.
Det Var Tidligt

Det Var Tidligt


Vokalgruppen Det Var Tidligt er et ungt ensemble, der laver koncerter med musik fra renæssance og reformationstid - tiden hvor Columbus opdagede Amerika, Christian IV byggede Rundetårn og Luther lavede kuk i den katolske kirke. Det Var Tidligt har lavet mange koncerter i Danmark og Sverige og blev i januar 2006 portrætteret i DR P2s musik-magasin Bolero.
Deux Femmes

Deux Femmes


DEUX FEMMES danner en stilfuld og elegant ramme omkring Deres arrangement.
Die Herren kirkekoncert

Die Herren kirkekoncert


U2-Gudstjenste og kirkekoncert med Die Herren Det irske rockband, U2´s musik har i snart 3 årtier betaget hele verden. Hvad færre ved er, at U2´s tekster og deres indhold altid har været stærkt påvirket og af tro og biblens ord.
Dissing & Las synger Dylan Feat. Charlotte Møller på orgel

Dissing & Las synger Dylan Feat. Charlotte Møller på orgel


Det lyder som en god ide, og det er det. Bob Dylan sunget og spillet af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, der tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansksproget rock- og bluesmusikere. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers - og nu med Charlotte Møller på orgel.
Dissing, Dissing Las & Dissing

Dissing, Dissing Las & Dissing


Povl Dissing kan se tilbage på en mere end en 30-årig karriere som professionel troubadour og visesanger. Han nyder i dag stor respekt som een af Danmarks mest elskede visesangere.
Dodo & The Dodos

Dodo & The Dodos


Dodo & The Dodos store sangkatalog er et af de mest benyttede på landets radiostationer. Der går ikke en dag uden, man stifter bekendtskab med et af deres mange kendte hits, og nu er der en mulighed for at genopleve disse hits i et eksklusivt akustisk set-up.
Donna Cadogan

Donna Cadogan


Donna Cadogan blev født i London. Familien og deres venner dansede til lyden af den nye soulmusik og det var det første Donna lyttede til som barn. Efter de første år i London, flyttede familien tilbage til Danmark, nærmere Århus og Donna voksede op først der og senere på Toustrup Mark, landet første storkollektiv.
Dorthe Elsebet

Dorthe Elsebet


Dorthe Elsebet er uddannet operasanger fra Opera Akademiet, Det Kgl. Teater Solistklassen, Det Kgl. danske Musikkonservatorium Mozarteum, Salzburg, Østrig,
Dorthe Zielke

Dorthe Zielke


Dorthe Zielke har mangeårig erfaring som trompetsolist ved kirkelige handlinger. Hun høster roser for hendes bløde og runde klang og fornemmelse for bl.a. dynamikken, der tilpasses kirkerummet.
Duo Capriccio

Duo Capriccio


Musik i topklasse - med holdning og humor.
Duo Contrasto

Duo Contrasto


Slip bekymringer - luk øjnene - lyt - og lad dig inspirere af Duo Contrasto. De tager dig i hånden på en fælles rejse med musikalske sansninger fra den klassiske musik.
Eddie van Lüthje solo, duo eller trio

Eddie van Lüthje solo, duo eller trio


Eddie van Lüthje solo, duo eller trio Solo, duo og trio stiller Eddie van Lüthje op med flere snese Halfdan Rasmussen-sange, egne tekster og musik, eller med årstidens sange og salmer, alt efter arrangementets størrelse og ønsker. Med Eddie i front på sang, guitar, harpe, og ikke mindst snakketøj, fortæller og spiller han rundt om Halfdan Rasmussens poetiske og snurrige univers.
Elizabeth Hersing Ensemble

Elizabeth Hersing Ensemble


Maria Elizabeths sange er landtidsholdbare, og mindst et par stykker har hitpotentiale... En klassisk uddannet musiker, der rækker meget længere, end den klassiske guitar traditionelt tillader..
Emma Ninel

Emma Ninel


Skulle du få lyst til at dykke ind i stilheden? Muligheden er der gennem Emma Ninel's koncerter " musik i stilhed".
EMMA'N'INA

EMMA'N'INA


De to internationale Aarhus-teenagere Emma og Ina Rasmussen udgiver en ny CD med musikken "Lyrics Without Words" - Piano Works by Alfred Cahn.
En Over En Under

En Over En Under


Nu er En Over En Under atter på landevejen med et program af "DANSKE SANGE".
Engle.dk

Engle.dk


Tine Mynster, Tom Lindby og Thomas Lennert - spiller musik med et indhold, som kan sætte tankerne i gang om livet... og det, der kommer efter. Moderne musik, som taler direkte til målgruppen, som i første række er konfirmander og deres forældre.
Ensemblet Psalmodie

Ensemblet Psalmodie


Ensemblet Psalmodie pakker de gamle og elskede salmer af bl.a. Kingo og Grundtvig ind i nye klæder. Med elementer fra den nordiske folkemusik, latinamerikanske rytmer og mellemøstlige klange på den ene side og en dyb respekt for den kirkemusikalske tradition på den anden, vover Psalmodie sig ud i grænselandet mellem folkemusik og salmesang.
Erik Grip

Erik Grip


Danske sange, salmer og viser. Der synges tekster af Grundtvig, Ingemann, Blicher, Kingo, Frank Jæger og Jens Rosendal. Det er tradition og nærvær i stærkeste opstilling indenfor den folkelige sang.
Erik Grip

Erik Grip


Erik Grip, visesanger, solo eller med Henrik Gunde. Det er tradition og nærvær af bedste slags. SwingFolk og viser for alle.
Erik Grip - Fællessang

Erik Grip - Fællessang


Sangene bliver forbundet med en masse røverhistorier hvoraf det meste er sandt. Stærke og humoristiske fortællinger.
Erik Linow

Erik Linow


Erik Linow forbereder sig omhyggeligt og gerne over længere tid. sammensætter altid et spændende program til kirkekoncerten.
Eriko Daimo, Japan

Eriko Daimo, Japan


Vi kan hermed tilbyde et spændende arrangement i perioden 30. juli - 12. august 2009 med den japanske marimbavirtuos Eriko Daimo i koncert med Kai Stensgaard. Koncerten vil byde på originale duo marimba værker, arrangementer af klassisk musik og stemningsfyldt japansk folkloremusik. Naturligvis vil Eriko Daimo også få lejlighed til at vise sine virtuose evner. Kai Stensgaard kender hende fra turneer i USA og Mexico og har nu fået denne ide til et marimbaduo samarbejde.
Erling Haagensen

Erling Haagensen


På Bornholm ligger der fire rundkirker. Det er i sig selv ejendommeligt. Hvorfor har den lille ø hele fire rundkirker?
Esben Langkniv

Esben Langkniv


Fra januar 2007 er Esben Langkniv klar til at præsentere sangene og fortællingerne fra hans seneste cd Liv & Død. Disse sange og fortællinger er knyttet sammen af følgende Johannes Møllehave citat: "Det er et fattigt liv der ikke tør se sig i forhold til døden".
Ester Brohus

Ester Brohus


I Danmark har vi én countrysanger og sangskriver, og hun hedder Ester Brohus. Når hun giver koncert, kan man forvente mere en blot en fantastisk koncertoplevelse.
Evamaria Linnet

Evamaria Linnet


Uddannet sanger ved Rytmisk Musikkonservatorium. Hendes klare og lyse stemme, gør sig godt i kirkerne. Hun har i en del år også sunget med sin mor, Anne Linnet, på både kirke tourné samt rundt om i landet på de store scener.
Firmagospel

Firmagospel


De fleste har vel efterhånden oplevet en dygtig sportsmand (kvinde) fortælle om vejen til succes. Det er spændende og godt, man lytter og fascineres. Men deltagerne er kun selv aktive i meget begrænset omfang.
Flemming Pless

Flemming Pless


Vi er inde i en rivende udvikling globalt og især her i Danmark. Unge og gamle løber nogle gange hovedet mod en mur, og kan ofte ikke komme videre med sig selv. Og tingenes tilstand, kan ofte ende kaotisk.
For two to play

For two to play


For two to play Der findes en kæmpe skat af fornemme værker for sang og guitar. "For two to play" optræder med dem, de holder allermest af:
Foredrag med Erik Grip

Foredrag med Erik Grip


Der synges danske sange, salmer og viser. Det foregår akustisk. Det er sang akkompagneret af akustisk guitar og kontrabas.
Frank Lorentzen m.fl.

Frank Lorentzen m.fl.


Koncerten er en stille og blid symfoni i lyd og farver med en dyb atmosfære af meditativ nærvær, der både berører krop, sind og hjerte. Den stille lyd af syv krystalsyngeskåles rene og unikke klang er opløftende og befriende i al sin enkelthed, også når deres unikke lyd blander sig med tibetanske syngeskåle, zenbudhistiske syngeskåle, blid musik fra keyboard.
Gert Henning-Jensen

Gert Henning-Jensen


Gert Henning-Jensen har sunget talrige lyriske partier bl.a. i operaer af Mozart, Donizetti, Verdi, Puccini, Rossini, Richard Strauss, Johann Strauss, Adés og Beethoven. Book ham her til dit næste arrangement.
Ghita Nørby & Lars Hannibal

Ghita Nørby & Lars Hannibal


Ghita Nørby og Lars Hannibal i ORD OG TONER En aften hvor Danmarks store skuespiller Ghita Nørby bla. vil læse nogle af hendes favorit eventyr af H.C.Andersen og underfundige og livskloge fabler af La Fontaine, i Johannes Møllehaves sprudlende oversættelse.
Gia og Filip Gade

Gia og Filip Gade


Gia & Filip Gade optrådte i en lang årrække blandt de mest kendte danske solister; men trak sig af helbredsmæssige årsager i sig delvist tilbage i starten af dette årtusind. Nu har du mulighed for at booke dem til din kirke.
Gitta-Maria Sjöberg & Bodil Heister

Gitta-Maria Sjöberg & Bodil Heister


Nordisk program med svenske, norske islandske, finske og danske viser.
Glasspillerne Henrik & Erik Hansen

Glasspillerne Henrik & Erik Hansen


En musikalsk oplevelse for øjne og ører - med glasspillerne Erik og Henrik Hansen, far og søn, som er blandt de meget få på verdensplan, der har opbygget glasinstrumenter og behersker at spille på dem på linie med andre instrumenter, og har derfor jævnligt medvirket på tv i ind- og udland.
Good News

Good News


Gospelkoncert - med vokalgruppen Good News
Gospel Sisters

Gospel Sisters


Gospel Sisters er et professionelt gospelensemble. Gruppen opstod i 1994 og har givet mere end 300 gospelkoncerter i ind- og udland. Ud over de almindelige koncerter har Gospel Sisters endvidere turneret med skolekoncerter.
Gospelkoret Unity

Gospelkoret Unity


Gospelkoret Unity under ledelse af operasanger og kapelmester Stig Rasmussen
Grip & Gunde

Grip & Gunde


Erik Grip og pianisten Henrik Gunde har stor succes med deres meget nærværende og engagerede koncertprogram.
Gry & Thomas Meilstrup

Gry & Thomas Meilstrup


Nu har I mulighed for at booke en helt speicel oplevelse. Nyd en aften med masser af hyggelig og god stemmning, når Gry og Sønnen Thomas Meilstrup (vinder af "Skjulte Stjerner") synger julen ind med fantastiske repetorie af smukke julesange og sange, som går lige i hjertet. Med sig har de tre dygtige musikere - en pianist, en trompetist/keyboards samt en bassist.
Guido Paevatalu

Guido Paevatalu


Siden Guido Paevatalu blev ansat på Det Kgl. Teater i 1982 har han sunget snart sagt alle de store partier i de store operaer...
Gårsdagens Lys

Gårsdagens Lys


I mindst et århundrede har sange som "I Danmark er jeg født", "Hist hvor vejen slår en bugt" og "Nu falmer skoven trindt om land" ligget på danskernes læber. Men aldrig har de lydt, som de gør i dag ...
Hal & Nikolaj

Hal & Nikolaj


Hal & Nikolaj er en fremstormende duo på den internationale folkemusikscene. I 2008 udgav de deres debutalbum, "Hal & Nikolaj", der blev hædret som "Årets Debut" og "Årets komponist" ved Danish Music Award Folk 2009.
Halle og Bøgestrand

Halle og Bøgestrand


Evangeliesangene er skrevet af Jens Rosendal og Ole Ugilt Jensen og udsendt i 2005. De to herrer har tidligere skrevet bl.a. Vadehavssange, og Jens Rosendahl har tillige et par salmer med i den nyeste salmebog.
Hans Dal

Hans Dal


30 Nye Salmer skrevet af Marianne Harboe og med musik af Hans Dal.
Hans Jørn Østerby

Hans Jørn Østerby


Hans Jørn Østerby har optrådt som troubadour i 25 år. Hans Jørn Østerby kan også bookes sammen med hans bror Peder Østerby til julekoncerter.
Helene Blum - Julekoncert

Helene Blum - Julekoncert


Et vigtigt hjørne af sangeren Helene Blums koncertaktivitet knytter sig til julens musik. Siden 2006, hvor hun udgav det prisbelønnede album "En sød og liflig klang", som udelukkende består af julerepertoire, har Helene Blum hvert år i december turneret i Danmark og Tyskland med et repertoire bestående af julens salmer, viser og instrumentalmusik.
Helene Rosendahl

Helene Rosendahl


Handling skaber forvandling. Læs her om hvad Helene Rosendahls foredrag kan tilbyde dig.
Helios Trio

Helios Trio


Helios Trio giver et friskt bud på hvordan Carl Nielsens musik kan lyde i dag med et varieret og overraskende instrumentarium og med de kendte melodier iklædt helt nye akkorder.
Henriette Lundbøl

Henriette Lundbøl


Diplom uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2001, og har siden da sunget med egne grupper eller som solist ved at hav af forskellige koncerter og arrangementer. lige fra store koncerter og festivaller til KIRKEKONCERTER. Med sin imponerende stemme og sit store repertoire, passer hendes musik ind i mange forskellige rammer og vil med garanti skabe den stemning du går efter.
Henrik Busborg - Elvis

Henrik Busborg - Elvis


Elvis Presley er uden sidestykke den største entertainer nogensinde. Elvis kom fra en meget religiøs familie, og gospelsangen i den lokale kirke var hans første møde med musikken. Hvad er derfor mere nærliggende end at bringe Elvis' musik tilbage til kirken?
Henrik Strube

Henrik Strube


Henrik Strube byder ind med koncert om tvivl og tro. Tvivl og tro, sorg, mørke og lys, fortvivlelse og håb er gennemgående temaer i mange af de sange, Henrik Strube har skrevet og sunget på på sine 14 albums og 40 år på musikscenen.
Henrik Strube

Henrik Strube


Smukke koncerter, der bevæger, berører og betager.
Himmelblå

Himmelblå


Det århusianske orkester Himmelblå fortolker vores salmeskat på en ny og spændende måde . Musikken tager udgangspunkt i salmebogens repertoire og forener tradition og nyskabelse.
Hugo Mortensen

Hugo Mortensen


Foredrag med Hugo Mortensen Foredraget kan passende bære overskriften "Hvordan man kommer gennem livet på trods af usportslig kropsbygning, manglende kvindetække og stærkt begrænsede intellektuelle ressourcer"
Illeborg & Nussbaum

Illeborg & Nussbaum


Danmarks ukronede Klezmer-dronning og den blide, blonde singersongwriter - sammen har de noget helt særligt.
In Modo Polonico

In Modo Polonico


Guitar duo In Modo Polonico spænder bredt over den klassiske musikskala.
Ivan Z. Sørensen

Ivan Z. Sørensen


Født 1949. Mag.art. og cand.mag. i Dansk og Religion, gymnasielærer, forfatter og foredragsholder. Tidligere dansk lektor ved Firenzes Universitet og museumsinspektør ved Karen Blixen Museet Foredrag på højskoler, amtscentraler og i sognegårde. Har bl.a. skrevet bøgerne Inden turen går til Firenze og "Gid De havde set mig dengang". Et essay om Karen Blixens heltinder og Tizians gudinder.
Izar Melting Pot Ensemble

Izar Melting Pot Ensemble


Fire fuldblods musikere med vidt forskellig musikalsk og kulturel baggrund er gået i dialog. Izar Melting Pot Ensemble er en kulturhistorisk smeltedigel med globaliserede følelser i kog! - Middelalder, renæssance, mellemøsten, nordiske kompositioner og improvisation i ét.
Jakob Sveistrup

Jakob Sveistrup


Jakob Sveistrup, den karismatiske sanger, der igen og igen beviser, at han vokalmæssigt er i en liga for sig, tager nu ud og spiller små stemningsfulde koncerter, hvor fokus er at give publikum en intens og vedkommende oplevelse af de helt store.
Jan Glæsel

Jan Glæsel


Ønsker du at skabe en helt særlig mindeværdig stemning i kirken ved din specielle højtidelighed, så kan du booke en af landets bedste trompetister til at spille i kirken.
Jane & Shane

Jane & Shane


Denne varme duo, som spiller det herligste og sublime irske folkemusik. Spiller også med Niels Hausgaard - britisk folkemusik i absolut topklasse.
Jazzjet

Jazzjet


Verdens eneste sangkvintet bestående af fem topprofessionelle jazzsangerinder akkompagneret af jazzkvartet fra Ungarns kulturhovedstad Budapest lægger vejen forbi Danmark på deres sommerturné først i juli 2009.
Jeanett Debb

Jeanett Debb


Jeanett Debb synger alle de dejlige sange fra vor danske sangskat. Fællessang for børn, forældre og bedsteforældre. Alt fra "Solen er så rød mor" - "Mariehønen evigglad". Et genhør for såvel store som små.
Jesper Lundgaard

Jesper Lundgaard


Jesper Lundgaard Bemærkelsesværdig sanger med en unik sangstemme og stort skuespiltalent. Jesper Lundgaard er en af Danmarks mest bemærkelsesværdige sangere, som leverer en ekstra stor oplevelse, hvad enten det er det sprudlende "Jesper Goes Elvis" - show eller de store musical-numre. Han har et stort skuespiltalent, som har sikret ham store roller på mange af teatrene rundt i landet. Jesper optræder som solist i mange sammenhænge og er blevet en fast del af danskernes juletradition med jule og nytårs koncerter.
Jette Torp

Jette Torp


- Uberørt af byens travlhed Koncert med Jette Torp Trio. Jette Torp er kendt som en af landets bedste og mest alsidige rytmiske sangerinder.
Jette Torp

Jette Torp


JULEKONCERTEN 2011 med JETTE TORP TRIO Jette Torp, Jan Kaspersen & Kristian Fogh
Johannes Konstantin Neergaard

Johannes Konstantin Neergaard


Johannes Konstantin Neergaard har som højskolelærer på Silkeborg Højskole og musikcoach i Mogens Dahl Koncertsal holdt talrige workshops og foredrag om og med musik.
John Engelbrecht

John Engelbrecht


John Engelbrecht lever af at holde foredrag og holder af at holde foredrag. Filosofi er hans udgangspunkt og det i ordets vildeste betydning. Filosofi er et vidt begreb, der med fordel kan benyttes som energikilde til at stille skarpt på tiden. Og hvorfor ikke tilsætte et skarpt og muntert skud humor? Også alvorlige emner tåler en positiv og humoristisk tilgang - ja, de har måske endda netop brug for det.
Johnny Horsepower

Johnny Horsepower


Hvornår har du sidst været til koncert med Johnny Cash? -Svaret får du måske hvis du lægger vejen forbi Johnny Horsepower (Cash Cover).
Jonas Petersen

Jonas Petersen


Sangeren fra Hymns from Nineveh synger solo om tvivl, sorg og spiritualitet
Julie Borgwardt-Stampe

Julie Borgwardt-Stampe


Sopranen Julie Borgwardt-Stampe giver Jeres begivenhed det ekstra krydderi der skal til for at den bliver en helt særlig oplevelse!
Jytte Johansen og orkester

Jytte Johansen og orkester


Jytte Johansen synger sine egne tekster og melodier, på en måde du ikke kan undgå at mærke. Musikken er stærk, intens og gribende - og ikke midst, det er på dansk. Den bevæger sig på tværs af genrer og bliver fremført på akustiske instrumenter.
Jønner

Jønner


Jønner har udgivet 6 børne CDèr og tre sangebøger med egne sange.
Kaliningrad Domkirkes Kor

Kaliningrad Domkirkes Kor


Kaliningrad Domkirkes kor har været populært i Danmark lige siden deres første optræden i 2003. Det meget velansete kor har optrådt årligt ved flere koncerter i store og små kirker over hele landet. Koret på kun 7 medlemmer forstår med deres professionelt skolede stemmer at skabe en stemning som i en russisk ortodoks kirke.
Kammerkoret Camerata

Kammerkoret Camerata


Kammerkoret CAMERATA blev grundlagt i 1965 og er i dag et af Danmarks førende kammerkor. Koret er et professionelt arbejdende amatørkor bestående af ca. 25 rutinerede sangere under ledelse af den unge dirigent Martin Nagashima Toft.
Karen Marie Jørgensen

Karen Marie Jørgensen


Karen Marie Jørgensen startede sin karriere som singer/songwriter i London. Efter et par demo-indspilninger og optræden i den engelske hovedstad og omegn, flyttede hun i 2005 til Århus. Hendes nyeste demo, "Concertina", blev optaget og produceret af Aage Hedensted.
Karolina Bogus

Karolina Bogus


Karolina Boguś vil med fingre og ord byde på en musikalsk rejse gennem Frédéric Chopins liv og virke. I 2010 er det særligt aktuelt da det er 200-året for Chopins fødsel.
Kathrine Lilleør

Kathrine Lilleør


Kathrine Lilleør holder som udgangspunkt aldrig det samme foredrag, men holder såkaldte collageforedrag, hvor hun stykker forskellige emner samme a ca. 10. min varighed. Karthirne Lilleør har ofte flere muligheder i hovedet, som hun vælger undervejs, alt efter folks reaktioner. Derfor kalder Kathrine Lilleør sine foredrag for "collageforedrag".
Katrine Schønnemann og Finney´s Jazzmen

Katrine Schønnemann og Finney´s Jazzmen


- Kirkekoncert med jazz og gospel Jazz i Kirken - med Katrine Schønnemann og Finney's Jazzmen Få en spændende og anderledes kirkekoncert med jazz og gospelsound
Kaya Brüel

Kaya Brüel


Kaya Brüel debuterede som 19 årig i 1991 med nyfortolkninger af gamle 60'sange og det blev med James Taylors smukke sang "Shower the people" at hun for alvor brød igennem. Kayas debut solgte i over 80.000 eksemplarer.
Kefas - Gospelkor

Kefas - Gospelkor


Oplev et dansk gospelkor, som ikke kun har begejstret danskerne, men også har imponeret det sorte publikum i USA og England.
Keld og Hilda Heick

Keld og Hilda Heick


Oplev et uforglemmeligt møde med Keld & Hilda Heick i foredraget: "DUET for livet"
Kim Sjøgren

Kim Sjøgren


Allerede som 3-årig begyndte Kim Sjøgren at spille violin. Da han var 12, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium.
Kim Sjøgren &  Little Mermaid Orchestra

Kim Sjøgren & Little Mermaid Orchestra


Publikum ved Kim Sjøgrens mange koncerter har været med til at vælge repertoiret på hans nyeste album "Für Elise", der udkom i november 2005, og som allerede har solgt til GULD.
Kirsten Siggaard

Kirsten Siggaard


Kirsten Siggaard bevæger sig i genrer som : Musicals, Pop, Swing, Grand Prix, Revy, Teater, Piaf-sange, sange fra Patsy Clines repertoire m.m.m. og turnerer hvert år til jul med sit store juleprogram.
Kirsten Vaupel

Kirsten Vaupel


Kirsten Vaupel holder bl.a. foredrag som "Mit liv i rampelysets skær" og "Stemmen er den bedste adgang til vores medmenneskers hjerter".
Kristian Lilholt

Kristian Lilholt


Hvis nogen herhjemme kan lave iørefaldende, intens instrumentalmusik med en umiskendeligt nordisk tone over sig, er det Kristian Lilholt.
Kristian og Jens Peter

Kristian og Jens Peter


De kan spille solen frem på en fransk fortovscafé med liflig musettevals og få skørterne til at flagre på de nordiske bondepiger i forrygende sekstur og syvspring. Men de kan også spille i sydlandske toner i et halsbrækkende tempo, så man ser tyrefægtere for sig, kæmpe for livet i en ophidset og stemningsfuld arena
Kristine Blond

Kristine Blond


"Kristine Blond har udgivet musik i både Danmark og udland igennem de sidste ti år. Vi oplevede hende senest ved Det Danske Melodi Grandprix 2006, hvor hun fremførte den smukke storladne ballade "Make this night forever".
Kurt Ravn

Kurt Ravn


Kurt Ravn er et godt koncertnavn rundt om i landets kirker, hvor han sammen med sin faste pianist Carl Ulrik Munk-Andersen altid trækker et stort publikum til et meget varieret kirkeligt repertoire. Til tider optræder Kurt Ravn også sammen med Susanne Elmark, Lene Siel, Per Nielsen m.fl.
Kurt Ravn - Julekoncert 2016

Kurt Ravn - Julekoncert 2016


ÅRETS JULEKONCERT 2017 Kurt Ravn "Årets Julekoncert 2017" arrangeres i samarbejde med kirkens organist/menighedsråd etc.
Kaare Norge

Kaare Norge


Programmet vil bestå af hovedsageligt dansk musik og bl.a. danske sange fra højskolesangbogen,musik af Kaare Norge, og Anne linnet. Men der bliver også tid til uddrag af Kaare Norges mange populære arrangementer af store evergreens. Kaare Norge vil præsentere og fortælle om numrene undervejs i koncerten.
Ladies Sing the Blues

Ladies Sing the Blues


.....en spændende konstellation på den danske musikscene..med tre stærke sangerinder i front......! Ladies byder på en groovy cocktail, both shaken and stirred !
Lars Hannibal

Lars Hannibal


Lars Hannibal afsluttede sine studier i guitar og lut i 1980 fra henholdsvis konservatoriet i Århus og Den Haag i Holland. Siden har han turneret intensivt i Europa, USA, Mexico, Kina, Korea, Japan og Mellemøsten, indspillet en lang række cd´er, og været en hyppig gæst i TV- og radioprogrammer.
Lars Hannibal - musik til receptioner

Lars Hannibal - musik til receptioner


"Prøv noget nyt,- prøv noget gammelt!" Receptionsmusik i Danmarks officielle renaissanceår 2006.
Lars Hannibal & Chen Yue

Lars Hannibal & Chen Yue


East meets West - turne i marts 2007 med Lars Hannibal & Chen Yue Lars Hannibal & Chen Yue " Spirits - East meets West " - er titlen på en CD som udkommer sidst i marts 2007. Det er også et nyt dialog projekt, et møde mellem den førende kinesiske bambusfløjtespiller Chen Yue og den danske guitarist Lars Hannibal. I anledningen af udgivelsen kommer Chen Yue til Danmark hvor hun sammen med Lars Hannibal vil give 5 koncerter.
Lasse & Mathilde

Lasse & Mathilde


Det er dTo gæster til en barnedåb falder i snak. Den ene er Hugo Piet Hein - Piet Heins søn - den anden er musikeren Lasse Helner. Og det skal vise sig, at det er en interessant samtale, de fører. Det udvikler sig til en længere snak om at få sat musik til Piet Heins digte, som Hugo Piet Hein har rettighederne til. ansk, det er dejligt og det er dælme svært at sidde stille
Lasse og Mathilde

Lasse og Mathilde


Lasse og Mathilde har sat deres præg på den danske musikscene i over 30 år. De har om nogen været med til at holde liv i den danske sangskat gennem Mathildes fortolkninger på adskillige cd-udgivelser, men den folkekære duo er meget mere end det!
Laura Kjærgaard

Laura Kjærgaard


Laura Arensbak Kjærgaard er født og opvokset i Århus. Blev født 5.juni 1984 og har lige så længe hun kan huske interesseret sig for musik.
Laura Kjærgaard & Jens Jefsen

Laura Kjærgaard & Jens Jefsen


Laura Kjærgaard's flotte stemme og Jens Jefsen's melodiske kontrabas danner rammen om en ny duo, som havde premiere i Åbyhøj Kirke.
Leif Fabricius

Leif Fabricius


De seneste år har Fabricius været en meget anvendt foredragsholder. Det emne, der har været mest bud efter er et foredrag, som han kalder "jysk lune og lune jyder".
Lene Siel

Lene Siel


Lene Siel bidrager igen i år til den gode julestemning rundt om i landets kirker. Igennem flere år har Lene Siel opbygget en god tradition med en række "Stemningsfulde Julekoncerter".
Lill-Babs

Lill-Babs


For første gang i sin lange karriere skal Lill-Babs i 2005 på turne i kirker sammen med trompetisten Magnus Johansson
Lillian Boutté

Lillian Boutté


Lillian Boutté er født i New Orleans, Louisiana. Herfra stammer hendes rødder - og hendes musikalitet. Lillian Boutté er idag et internationalt navn - og med rette.
Lilly

Lilly


Sjælfuld og anmelderost sangerinde og sangskriver. Særlige koncerter med suveræne musikere.
Linda Andrews

Linda Andrews


Linda Andrews vandt X Factor 2009 Linda Andrews, som vandt X Factor 2009, har i mange år været kendt i det danske gospelmiljø som en dygtig solist og instruktør.
Lindberg/Segerberg

Lindberg/Segerberg


Saxofonen og kontrabassen er to af de instrumenter, der virkelig kan skabe en stor klang i et kirkerum. Det formår Daniel Lindberg og Johan Segerberg at udnytte.
Lis og Per

Lis og Per


Lis og Per Den populære pop-duo gjorde et stærkt og meget varmt indtryk, ved koncerten i Bedsted Kirke. Man fik et anderledes nuanceret billede af Dansktop-sangerne. Kirken var fyldt til bristepunktet af forventningsfulde mennesker. Lis og Per spreder varme og glæde til Deres publikum, som er i alle aldre.
Lisa Tjalve

Lisa Tjalve


2007, VINDER AF RENATE HOLM- & EMMERICH KÁLMÁN PRISEN 2008, MODTAGER AF GOTTLOB-FRICK ÆRESMEDALJEN
Lise Nees

Lise Nees


Lise Nees er uddannet klassik sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium og har tidligere været medlem både af Danmarks Radios Koncertkor og Den Jyske Operas Kor. Siden har hun videreuddannet sig indenfor musicalsang hos Barbra Streisands sanglærer i New York og arbejdet med bl.a. Jack Lee, kapelmester på Broadway.
Lise Nees & Carl Ulrik Munk-Andersen

Lise Nees & Carl Ulrik Munk-Andersen


Et spændende og anlederledes koncertkoncept med en række af de nye salmer, som er kommet med i den nye salmebog. Flere af af disse synges som fællessalmer. Salmer arrangeret af Carl Ulrik Munk-Andersn, som desuden vil fortælle om sit arbejde med at arrangere disse. Derudover andre rytmiske salmer samt musicalsange med et åndeligt indhold.
Lise Petersen

Lise Petersen


Lise Petersen synger Lina Sandell Bred dine nådesvinger
Lise Petersen

Lise Petersen


I marts 2010 fik de danske påskesalmer en tiltrængt vitaminindsprøjtning med den 33-årige sangerinde Lise Petersens cd "Påskemorgen slukker sorgen"
Liv Oddveig Midtmageli

Liv Oddveig Midtmageli


Liv Oddveig Midtmageli (LOM) er født og opvokset i Norge.
Lone Hertz

Lone Hertz


Skuespiller, forfatter og foredragsholder foredrag  oplæsning  dogmeteater Budskabet er centralt i Lone Hertz' alsidige repetoire. I budskaberne ligger der en for hende absolut nødvendighed, helt fritaget for overfladisk underholdning.
Lone Hertz & Lars Hannibal

Lone Hertz & Lars Hannibal


Lone Hertz og Lars Hannibal giver liv til de ældst kendte Jesus-ord: Thomasevangeliet
Lorenz Marinescu

Lorenz Marinescu


Lorenz Marinescu arbejder som organist ved Gudum, Guddumholm og Lillevorde kirke.
Lotte Heise

Lotte Heise


"Det skal være sjovt at blive gammel i Danmark" Lotte tager vores forhold til ældre op, samtidig med at hun med forholdsvis "skrap" hånd tager pulsen på vores til tider elendige "ældrepleje"!
Madam Blaa

Madam Blaa


MADAM BLAA fortolker danske sange fra gamle folkeviser til nutidig pop, f.eks. "Jeg kan se på dine øjne", "Man binder os på mund og hånd", "Dansevise" og "Forårsdag" i nye og forfriskende arrangementer med respekt for originalerne.
Mads Granum Kvartet

Mads Granum Kvartet


Oplev en swingende jazzkoncert krydret med dramatiske og sjove fortællinger, som bevæger sig bag om musikken og salmerne. Musikken tager sit afsæt i spændende og finurlige nye arrangementer af kendte salmer og højskolesange.
Mads Vinding Duo

Mads Vinding Duo


Mads Vinding Mads Vinding Duo : Mads Vinding, bas, m. Jacob Fischer, guitar el. Carsten Dahl, piano
Magnus & Nanna

Magnus & Nanna


Det er nu muligt at engagerer det charmerende par Magnus & Nanna fra DR1's populære stjernekonkurrence Skjulte Stjerner på Din scene.
Majbritte Ulrikkeholm

Majbritte Ulrikkeholm


Majbritte Ulrikkeholm m. Søren Frieboe: Meditativ koncert til fordybelse og eftertanke
Malene Mortensen

Malene Mortensen


Malene Mortensen er en efterhånden erfaren sanger/sangskriver som verden har set en del til. Hun har turneret bl.a. i Thailand, Tyskland, Polen, Rusland, Sverige, Norge og nu også Frankrig.
Margaret Lindhardt

Margaret Lindhardt


Margaret Lindhardt har været vært for Giro 413 siden 1995, og hun har derfor et nært kendskab til danskernes fest- og familieliv og kan fortælle mange anekdoter om de forskellige slags hilsner og musikønsker.
Marianne Mortensen

Marianne Mortensen


Marianne Mortensen er kendt over det ganske land for store roller på film. TV og teater. Mange vil huske hende som: Det gode menneske fra Sezuan Eliza i "My fair Lady", Sally Bowles i "Cabaret", Maria i "West side story", Katharina i "Trold kan tæmmes", og som den smukke Roxanne i musicalen "Cyrano" , hvor hun som en svensk anmelder skrev gjorde hver eneste sang til en åndeløs showstopper.
Marianne Mortensen & Michael Vesterskov

Marianne Mortensen & Michael Vesterskov


De er meget forskellige, med musikalske rødder i henholdsvis rock og viser - men tilsammen udgør de en sjælden enhed.
Marie Carmen Koppel

Marie Carmen Koppel


Book en koncert med danmarks førende gospel og soul-diva, sangerinden Marie Carmen Koppel. Marie Carmen Koppel har gennem en årrække har opbygget et stort og trofast koncert-publikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over, med intensitet, nærver og musikalitet på internationalt niveau.
Marie Carmen Koppel & Gospelkoret Shiva

Marie Carmen Koppel & Gospelkoret Shiva


Danmarks gospel diva Marie Carmen Koppel har valgt at forene sin stemme med det fantastiske gospelkor Shiva. Med en fælles kærlighed for Gospel drager de på turne i oktober og vil sammen give unikke koncerter fuld af intensitet, musikalitet og glæde.
Marie Hanskov

Marie Hanskov


Som efterspurgt solist og kammermusiker må Marie Hanskov anses for at være en af tidens førende unge danske musikere.
Markando

Markando


MARKANDO synger argentinske folkesange og sange fra den danske sangskat. Spændene fortolkninger og stemmer, der smelter sammen eller går i hver sin retning. Stemmer med klang og følelse akkompagneret af guitaren og den argentinske bombo leguero (tromme).
Martin Blom

Martin Blom


Sangene er indspillet i en nedlagt kirke. Teksterne er danske, og lydbilledet er enkelt. Med udgivelsen "Sange fra ødekirken" går guitaristen og sangskriveren Martin Blom nye veje, når bluesguitaren møder et lyrisk univers i et råt og smukt kirkerum.
Martin Stæhr Haugaard

Martin Stæhr Haugaard


Martin Stæhr Haugaard er klassisk guitarist, uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han afsluttede den særlige solist-uddannelse i september 2007. Han har blandt meget andet været solist på den ansete International Guitar Festival Aarhus, han har spillet kammermusik i Radiohusets Koncertsal, han har virket som lærer, akkompagnatør og dirigent, og han har deltaget i mesterkurser med mange af verdens allerbedste guitarister. Martin Haugaard er garant for en koncert fuld af nærvær, indlevelse og virtuositet.
Martin Valsted Trio med Maria Montell

Martin Valsted Trio med Maria Montell


Martin Valsted Trio har indgået et samarbejde med den danske sangerinde Maria Montell, og kan udover trioen i sig selv også tilbyde koncerter med Maria som solist.
Mette Kirkegaard

Mette Kirkegaard


Mette Kirkegaard er en københavnsk sangskriver med jyske rødder. Hun skriver sange på engelsk og på dansk. Hun er albumaktuel med sit dansksprogede album "Trådløse Drømme" - og udgav i 2007 det engelsksprogede anmelderroste album "Heart Against Rock" (begge Gateway Music). Fire af fem stjerner i Nottingham Evening Post, *** Gaffa, ****Kultunaut.
Michael Falch

Michael Falch


Efter en lang pause fra musiklivet er Michael Falch vendt tilbage til scenen med friske kræfter og fortsætter nu rejsen med sit akustiske show, Michael Falch SOLO. Han kan også bookes til et foredrag med som har en blandingsform med sangene som udgangspunkt for causeri og oplæsning fra hans bøger.
Michael Milo Jørgensen

Michael Milo Jørgensen


MICHAEL MILO JØRGENSEN - solo INTERAKTIV KONCERT FOR BØRN OG FAMILIE I KIRKER MUSIKKEN KOM IND I ØRET - OG UD I BENENE
Michala Petri & Lars Hannibal

Michala Petri & Lars Hannibal


Michala Petri og Lars Hannibal har sammen siden 1991 givet utallige kirke- koncerter i såvel ind- som udland, og hyppigt optrådt i radio og tv. Deres koncerter indeholder musik som spænder fra originalrepertoiret fra renæssancen og barokken, - over romantiske transskriptioner til ny musik komponeret til Duoen.
Mike Elvis Andersen

Mike Elvis Andersen


Årets oplevelse - Elvis Gospel Show med sangeren Mike Andersen
Mogens Dalsgaard

Mogens Dalsgaard


Mogens Dalsgaard giver ca. 100 - 120 koncerter årligt, og har bl.a. 35 USA turnéer bag sig.
Monique

Monique


Historien om den danske sangerinde Monique er et vaske-ægte eventyr. Hun blev som ganske ung opdaget på rigtig Hollywoodmaner og har siden beriget den danske og internationale musikscene med sin unikke stemme, stærke sange, inderlighed og uforglemmelige performances.
Morten Kargaard Septet

Morten Kargaard Septet


Orkesteret er en ny konstellation med et mix af nogle af de bedste musikere fra den klassiske (3 uddannet fra solist klassen) og rytmiske scene. De har spillet med bl.a. DR Symfoniorkester, Gustav Mahler Jugendorchester, Eliane Elias, Egberto Gismonti.
Naboerne - Helge Engelbrecht & Tommy Rasmussen

Naboerne - Helge Engelbrecht & Tommy Rasmussen


Naboerne fra Ansager, Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen, er gentagne gange blevet opfordret til at drage på en decideret Kirke-Koncert-Turné med deres sange til livet, kærligheden og vore drømme. Nu sker det. Først i det nye år drager de 2 musikalske venner og naboer landet rundt med turneen:
Nathalie Kollo

Nathalie Kollo


Nathalie Kollo er atter tilbage i Danmark - og kan nu bookes til gospelkoncerter i danske kirker, sammen med pianist/duo.
Nielsen & Grip - Jeg gik mig ud en sommerdag at høre

Nielsen & Grip - Jeg gik mig ud en sommerdag at høre


To af dansk folkemusiks mest interessante sangstemmer tager i 2013 på koncertturne til landets sogne, menigheder og folkekirker. Sussie Luscinia Nielsen og Mathias Grip har skabt en vital kirkekoncert med vidunderlige salmer, smukke folkeviser og folkelige sange, og giver et frisk bud på en spændende og inderlig kirkekoncert.
Nina Pavlovski

Nina Pavlovski


Nina Pavlovski "From lightly floated finesse to zooming firepower" og "I heard Maria Callas' voice again" skrev The Guardian og BBC bl.a. i 2004 om Nina Pavlovski i rollen som Tosca i Puccinis berømte operathriller.
Nomader med Hjemve

Nomader med Hjemve


Man skal ikke lytte længe til Nomader med Hjemve, før det fornemmes, at bandet tackler emner, der adskiller sig markant fra normen i dansk rock.
Nyborg Motetkor

Nyborg Motetkor


Nyborg Motetkor har existeret siden 1981 og er et blandet kor på omkring 30 sangere, som dyrker et bredt repertoire med hovedvægten på klassisk og på kirkemusik.
Ole Jørgensen

Ole Jørgensen


Ole Jørgensen har stor sceneerfaring fra såvel ind- og udland. Han har i adskillige år turneret rundt i USA, som korleder og solist.
Ole Jørgensen

Ole Jørgensen


JULEKONCERT 2006 med Ole Jørgensen MODTAGER AF BIRN-PRISEN 2005 FOR MUSICALS OG JULEKONCERTER
Ole Michelsen

Ole Michelsen


Det vi frygter mest er at miste, det vi elsker højest, vores børn. Man sidder som far og kigger på kisten, og siger til sig selv "det var jo mig, der skulle ligge deroppe, og Trine skulle sidde her på min plads."
Over Sundet

Over Sundet


Kvartetten Over Sundet har verden som inspiration, når de komponerer og arrangerer deres underfundige melodier for saxofon, klarinet, cello og perkussion. Folkemusikken, jazzen, verdensmusikken og den klassiske musik sættes i stævne, når de fire unge musikere går sammen og skaber deres luftige og lyriske univers.
Paul Harrison Band & Miriam

Paul Harrison Band & Miriam


Top professionel underholdning med engelske Paul Harrison og afrikanske Miriam Mandipira. Jazzen slippes løs i kirkerummet og får i den grad publikum og hvælvinger til at rulle med. Der bydes på meget varieret repertoire af traditionelle jazz klassikere, swing og gospel-spirituals etc.
Peder og Hans Jørn Østerby

Peder og Hans Jørn Østerby


En julekoncert med brødrene Peder og Hans Jørn Østerby er en hyggelig, vedkommende, eftertænksom og rigtig smuk oplevelse.
Per Nielsen

Per Nielsen


Danmarks populæreste trompetist Per Nielsen - til daglig solotrompetist i Sønderjyllands Symfoniorkester har i de senere år samlet "fulde huse" rundt om i landets kirker.
Per Nielsen

Per Nielsen


-Mit liv med trompeten Trompetisten Per Nielsen kan nu også bookes til foredrag med titlen: "Mit liv med trompeten".
Per Nielsen - Julekoncert 2017

Per Nielsen - Julekoncert 2017


I 2016 er Per Nielsen atter på banen med Christmas Time - Julekoncerter 2016. TROMPETISTEN PER NIELSEN - JULEKONCERT 2017
Pernille Bogø Bach

Pernille Bogø Bach


Danske sange - i tradition og fornyelse.
Peter Bastian

Peter Bastian


PETER BASTIAN Peter Bastians uddannelse omfatter teoretisk fysik, klassisk fagot, kammermusik, slavisk/tyrkisk klarinet, musikfilosofi m.m. Medlem af Den Danske Blæserkvintet og multimusikgruppen Bazaar. Peter Bastian har medvirket i talrige tv-udsendelser og radioforedrag. Modtog i 1988 Rosenkjærprisen af DR for: "Formidlingen af musik og tanker af enhver god slags, på det højest tænkelige og dog så ligefremme plan". Udgav i 1987 bogen 'Ind i musikken' som er solgt i over 100.000 eksemplarer og stadigvæk er meget efterspurgt.
Peter Lund Madsen

Peter Lund Madsen


Vi har management på Peter Lund Madsen
Peter Viskinde

Peter Viskinde


Peter Viskinde vil fra efteråret 2010 spille kirkekoncerter i landet over med, med brug af kirkens orgel som et bærende element.
Pia Raug

Pia Raug


Gennem 35 år har Pia Raug været på rejse gennem det danske sprog og det danske land. Hun har udgivet 13 plader siden 1978 - den første "Hej lille drøm" netop i år for 30 år siden. Men fortællingen og den levende kontakt med mennesker på meget forskelligartede scener har altid været det bærende fundament for Raugs musik.
Povl Dissing, Kleive og Reiersrud

Povl Dissing, Kleive og Reiersrud


Grundtvigs Univers fortolket af Povl Dissing m. organisten Iver Kleive og guitaristen Knut Reiersrud (N). Knut Reiersrud's hjerter banker varmt for blues-og folk-genren.
Pozo

Pozo


En koncert med to af Argentinas bedste sangere og instrumentalister Gabriel Amadeo Videla, Hector Andres Correa og den danske marimbavirtuos Kai Stensgaard.
Praise

Praise


Praise er et af tidens mest opdaterede Gospel orkestre. De spiller energifyldt og vedkommende "contemporary" gospel, så alle føler sig velkomne og godt tilpas.
Praise United

Praise United


En ny gospel gruppe med international sound har set dagens lys! Når man samler fire unikke stemmer, som har været venner og sunget sammen i mere end 15 år, får man en særlig og utrolig harmonisk kombination af sangere i deres bedste element. De er inspireret af og med rod I den amerikanske gospel tradition!
Preben Kristensen

Preben Kristensen


Preben Kristensen optræder ud over sine mange teateropgaver også med symfoni-orkestre o.l.. Preben Kristensen kan endvidere engageres som konferencier / toastmaster.
Prædikerens Bog - Mongotube og Baard Owe

Prædikerens Bog - Mongotube og Baard Owe


Forestillingen er en musikalsk spejling af de 12 kapitler i Prædikerens Bog. Spejlingerne er nutidige og aktuelle inspirationer af den gamle tekst og tager afsæt i en livsbekræftende fejring af livets umiddelbare mirakel og væren uden tid og dømmen.
Radmila Rajic Njue

Radmila Rajic Njue


Som 18 årig begyndte hun med sang studier på Musik Konservatoriet i Sarajevo.På grund af borgerkrig afbrydes hendes studier, hun fortsætter sang uddannelsen i Aalborg på Nordjysk Musik Konservatoriet og aflutter sine studier på Det Kgl. danske Musik Konservatoriet i København.
René Madsen

René Madsen


Sangskriveren og troubaduren René Madsen synger dansksprogede sange med noget på hjerte. René Madsen har rod i den nordiske visetradition såvel som i den rytmiske musik. Han optræder solo - i duo og med band.
Rie Dam

Rie Dam


Rie Dam har sunget "in public" siden 1997 i utallige sammenhænge.Udgav sammen med bigbandet "SwingBorn" Rie Dam kan også engageres til kirkekoncerter med sin trio Rie Dam Trio.
Rikke Mølgaard Trio

Rikke Mølgaard Trio


Saxofonisten Ulrik Bust og pianisten Morten Randrup akkompagnerer én af landets smukkeste stemmer i en koncert, hvor repertoiret bl.a. spænder over de traditionelle klassikere indenfor genrene soul, pop og jazz.
Romantic Strings

Romantic Strings


Romantic Strings har siden 1990 skabt en elegant musikalsk atmosfære af romantic og nydelse.
Rosæ

Rosæ


To musiker med stor erfaring fra professionelt arbejde med musik, både som udøvende og som underviser. Duoen har et stort repertoire bestående af klassiske og rytmiske værker,samt et meget stor underholdningsprogram.
Royal Guitars

Royal Guitars


Royal Guitars 2.600.000 danskere så Kongelig Dåb fra Møgeltønder Kirke i TV og lige så mange hørte ROYAL GUITARS spille Händel´s smukke arie Lascia che Pianga for Den lille Prins Henrik for D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie for Den kongelige Familie. Royal Guitars tilbyder nu et underholdende og afvekslende kirke-koncert-program bestående af musik fra renaissance og barok samt egne kompositioner tilegnet medlemmerne af Den kongelige Familie
Rune Herholdt & the gospelbrothers

Rune Herholdt & the gospelbrothers


Inspireret af det berømte Virginia-orkester "the golden gate Quartet" opstod Rune Herholdt & the gospelbrothers i 2009. Orkestret spiller en blanding af gospelspirituals og gospel-soul hits og krydder det hele med deres helt egen umiskendelige lyd.
Røst

Røst


RØST er en københavnsk duo der består af sanger Ditte Rønn og pianist Søren Bebe, der har afholdt flere velbesøgte koncerter i Vor Frue Kirke i København. Det har givet blod på tanden efter at arbejde videre med improviseret musik i kirker, og repertoiret tæller velkendte danske sange som Tit er jeg Glad og Drømte mig en drøm i nat, som duoen skiller ad og samler igen med et nyt og effektfuldt resultat. Musikken består af et stærkt improvisatorisk og loopbaseret electro-akustisk element, kombineret med udtryksfulde fortolkninger af salmer og viser. RØST udgav i 2006 den anmelderroste plade "Improvisationer" på Gateway og er i September 2010 inviteret af Det Danske Kulturinstitut i Kina til at spille på Verdensudstillingen EXPO 2010 i Shanghai. Derefter tager RØST videre på turne i Kina, og afslutter opholdet med en koncert til Beijing Jazzfestival.
Salme Orkestret

Salme Orkestret


Salme Orkestret byder på nye og originale fortolkninger af salmer fra Den Danske Koralbog samt forskellige fædrelands- viser og sange fra den vidunderlige danske sangskat.
Salmeswing

Salmeswing


Sille og Palle - bl.a. kendt fra Djanzz spiller musik for og med de helt små.
Sanggruppen fra Vesterbro Ungdomsgård

Sanggruppen fra Vesterbro Ungdomsgård


Vi tilbyder en unik koncert med Sanggruppen fra Vesterbro Ungdomsgård
Simone

Simone


Simone er kendt for sine iørefaldende ballader og hun har allerede sin helt egen stemme og sin helt egen lyd.
Singers

Singers


Singers startede i 1993 og de sang deres første job på Cafe Luna i København. Singers har spillet rigtig mange jobs i alle de år der er gået siden, ligefra store festivals i udlandet til små spillesteder i Danmark. Singers har også sunget på f.eks Oslobåden.
Stanley Samuelsen

Stanley Samuelsen


Det handler om livsbetingelser. Om troen, håbet og kærligheden. Stanley Samuelsen tryllebinder publikum med sit akustiske guitarspil og sin varme lyse stemme. Han er en af Færøernes bedste guitarister nogensinde. Hans sange er vedkommende og melodierne smukke.
Star Tenors

Star Tenors


STAR TENORS er det nyeste stjerneskud af underholdning i topklasse med internationalt program og format.
Steffen Brandt

Steffen Brandt


Steffen Brandt er sanger og sangskriver i Danmarks Stædigste Orkester: TV-2. Og mere end 20 år, 150 sange, 1000 koncerter, 15 albums og en forfærdelig masse solgte eksemplarer senere, er han stadig nysgerrig og klar til at rykke ud.
Steve Cameron

Steve Cameron


Steve Cameron fører sin mors Gospel mission videre, i samme spirituelle ånd.
Steven Hart

Steven Hart


Gospelkoncert - gospelmusik med foredrag . om Gospelmusikkens historie.
Steven Hart

Steven Hart


Koncert med Negrospirituals og Gospelsange ( Suppleret med fortællinger om de sorte slavers historie )
Stig Rossen

Stig Rossen


Stig Rossen - med kor og orkester byder velkommen til Årets Julekoncert 2009 Traditionen tro byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind og udland når han i løbet af november/december måned afholder sine store julekoncerter rundt om i landet.
Stoew

Stoew


Stoew (:støv:) Gennem 3 år har David Midtgaard Christiansen skrevet nye melodier til gamle åndelige sange og salmer. Ren og Retfærdig samt Ingen er så tryg i fare, er allerede nu kendte melodier for mange.
Strejf

Strejf


STREJF spiller egne, luftige arrangementer af danske viser. Publikum bliver guidet rundt i stemningsfulde lydbilleder fra et bredt repertoire,
Susanne Elmark

Susanne Elmark


Susanne Elmark - operasangerinde med international karriere. Har otte års uddannelse bag sig, men optrådte i sine første roller som Cosette i "Les Miserables" på Østre Gasværk Teater og Cunegonde i "Candide" på Odense Teater.
Susse Wold

Susse Wold


Et personligt, humoristisk og udfordrende foredrag. Mange tror måske at Susse Wolds liv har været let og problemfrit, men hun har - lige som mange andre - måtte kæmpe med sygdom og angstanfald.
Sussie Nielsen

Sussie Nielsen


Fortryllende sange fra den irske sangskat, danske digte af Holger Drachmann, Thøger Larsen og Sophus Michaëlis, nykomponerede kærlighedsballader og viser fra Danmarks ældste folkevisesamling - Hundredvisebogen
Suzanne Brøgger

Suzanne Brøgger


En af vore kendteste forfattere Suzanne Brøgger er parat til at tage ud til kirke- og kulturhus-arrangementer.
Suzi Elena Apelgren

Suzi Elena Apelgren


Har studeret klassisk sang siden 1995 som privat elev af Peder Severin,Kari Hamnøy og Anne Rosing-Schouw. Samt hos Wilma Vernocchi og Franca Fabbri i Italien.
Sven-Ingvart Mikkelsen, orgel

Sven-Ingvart Mikkelsen, orgel


Sven-Ingvart Mikkelsen -Uddannet på musikkonservatorier i Esbjerg, København, Paris og Wien
Swing Sisters

Swing Sisters


Danmarks populære sangertrio tilbyder topunderholdning til enhver type arrangementer. Firma-arrangementer - kirkekoncerter - julekoncerter
Søren Dahl

Søren Dahl


Søren Dahl er klar til en ny foredragsrække om livsglæde og ikke mindst om livskvalitet.
Søren Krogh

Søren Krogh


Søren Krogh synger nye og gamle Jeppe Aakjær-sange på ny cd - indspillet med udenlandske musikere.
Søren Launbjerg & Carl Ulrik Munk-Andersen

Søren Launbjerg & Carl Ulrik Munk-Andersen


Tears In Heaven - og andre - ikke kirkelige - sange til og omkring Gud. Skuespilleren og sangeren Søren Launbjerg og pianisten Carl Ulrik Munk-Andersen har sammensat et koncertprogram, som består af stemningsfulde og gribende sange framusicals, film og det klassiske rock-repertoire.
Søs Fenger Trio

Søs Fenger Trio


Søs Fenger er for tiden aktuel med udgivelsen "Gnister" i duoen Fenger//Nordstrøm.
Tamra Rosanes

Tamra Rosanes


Tamra Rosanes ,Danmarks country dronning, byder op til Linedance og sætter gang i festen!!!
Tamra Rosanes

Tamra Rosanes


Med "Silent Night", "Oh Come All ye Faithful", "Go Tell it On the Mountain", og nyere sange som "Winter Wonderland ", vil Tamra Rosanes fortolke Julens salmer og sange , spirituals,gospel, traditional amerikanske folkesange og egne sange, så publikum- unanset vejret- vil gå fra koncerten med varme hjerter og være i den rette julestemning.
Tamra Rosanes

Tamra Rosanes


Tamra Rosanes er en populær koncertartist kendt fra pop- og countryscenen med sine smukke sange og fængende melodier. Hun er den erfarne charmerende singer/songwriter, der favner bredt og samtidig hele tiden skaber nyt. "For mig handler det om at komme rundt om hele følelsesregisteret, give folk en dejlig aften og en god oplevelse at tage med hjem". Hun fanger det brede publikum med sine sange og kommer ud over scenekanten, når hun optræder med sin musik, der både har masser af energi og dynamik og som får de fleste fødder til at vippe.
Tamra Rosanes

Tamra Rosanes


Historien om Amerikansk Roots- og folkemusik. Velkommen til en lærerig, musikalsk og underholdende foredragsaften med Tamra Rosanes.
Tamra Rosanes & HALLELUJAH SPECIAL

Tamra Rosanes & HALLELUJAH SPECIAL


Amerikansk gospel- og amerikanske spirituals, hymner og ballader fremført af Tamra Rosanes og hende nye band Hallelujah Special.
The Gospel Power Revival

The Gospel Power Revival


Det er en fornøjelse at kunne introducere "The Gospel Power Revival" som en stor nyhed til brug ved kirkekoncerter i Danmark og ved større kristelige arrangementer, især for unge mennesker.
The Spirit of New Orleans

The Spirit of New Orleans


The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende.
The Tolkien Ensemble

The Tolkien Ensemble


Danske og udenlandske anmeldere er enige: The Tolkien Ensemble bringer nyt liv til digtene fra Tolkiens mesterværk Ringenes Herre.
The Voices of Joy

The Voices of Joy


Syng julen ind med "The Voices of Joy"
Thomas  Mannsfeldt

Thomas Mannsfeldt


En koncert med Thomas Mannsfeldt giver plads til både tro, håb og kærlighed, uden at have berøringsangst overfor alvoren og dét drama mellem det Gode og det Onde der dagligt udspiller sig indeni og omkring os.
Thomas Kjellerup

Thomas Kjellerup


Lige siden starten i 1985 har Thomas Kjellerup holdt fast i sin egen personlige stil, helt uden hensyn til tidens strømninger - og man må sige, at han er sluppet ualmindeligt godt fra det!
Tina Buchholtz & JOY

Tina Buchholtz & JOY


Skandinavisk Gospel med Tina Buchholtz & JOY. Tina Buchholtz og JOY leverer en koncertoplevelse bestående af både traditionelt og kendt såvel som ukendt og nutidig gospel musik. En del af koncertens numre har Tina skrevet og arrangeret til netop dette ensemble, hvilket har givet JOY's koncerter en helt speciel og unik klang. En energisk og varm koncertoplevelse fuld af humor og livsglæde.
Tine Fenger

Tine Fenger


En orgelkoncert med Tine Fenger kan indeholde værker af eksempelvis Bach, Mozart, Elgar, Frank Martin, Messiaen eller Peter Møller, naturligvis under hensyntagen til det stedlige instruments muligheder.
Tit er jeg glad

Tit er jeg glad


"Tit er jeg glad" Den danske sangskat spillet og sunget i nutiden - på en ny måde.
Touché - jazz a cappella

Touché - jazz a cappella


Vokalensemblet TOUCHÉ er 14 københavnske musik- og konservatorieuddannede sangere under ledelse af dirigent/ arrangør Jesper Holm.
Tove Hyldgaard & Tonny Landy

Tove Hyldgaard & Tonny Landy


Tove Hyldgaard & Tonny Landy kommer i hele landet med arrangementer.
Trialog

Trialog


Trialog brænder for at bringe kammermusikken ud til flere - og de går gerne utraditionelle veje for, at flere kan få glæde af de kammermusikalske perler
Tribute to Papa Bue

Tribute to Papa Bue


Tribute to Papa Bue Efter Papa Bues død 2. november 2011 fik hans Viking Jazzband mange henvendelser fra arrangører fra både ind- og udland, der ønskede at afholde mindekoncerter for den store danske jazzviking.
Trine Gadeberg

Trine Gadeberg


Trine Gadeberg er en strålende stjerne med et dejligt nærvær - Med en fantastisk stemme, som spænder over flere oktaver. Tag ikke fejl af den lille spinkle krop. Hun er blevet sammenlignet med Sarah Brightman af Ian Adam, der har undervist en lang række af verdens bedste musicalsangere.
Trine Jepsen & Ole Jørgensen Julekoncert

Trine Jepsen & Ole Jørgensen Julekoncert


Julen er som alle ved traditionernes tid, og en af disse traditioner er JULEKONCERTER. Har du ikke allerede booket, eller er der plads til en mere, er her en rigtigt godt tilbud, du ikke kan sige nej til.
Trio Before

Trio Before


Trio Before spiller danske sange og salmer i egne arrangementer for klaver, saxofon og kontrabas. Trio Before opstod for nogle år tilbage under en udsendelsesrække på DR2 rundt i Danmark, hvor de smukke danske sange, nye som gamle, blev spillet i nye fortolkninger.
Trio Bel Canto

Trio Bel Canto


Trio Bel Canto Den danske Trio Bel Canto blev grundlagt i 2006 af den lyriske koloratursopran Lisa Tjalve, tenoren David Danholt og pianisten Ulrich Stærk. Trioen blev dannet på baggrund af en fælles interesse for den smukke italienske & franske bel canto-stil og lægger vægt på at underholde med kendte arier og kærlighedsduetter i et scenisk samspil indenfor denne operagenre. Repertoiret omfatter også Mozart & Barock arier, operette, musical og danske sange. De tre kunstnere er ved siden af midt i egne internationale karrierer.
Trio Copenhagen

Trio Copenhagen


Trio Copenhagen har, på trods af den relativt korte tid de tre musikere har spillet sammen i denne konstellation, allerede opført koncerter på de danske sommerfestivaller, i kammermusikforeninger, og også i Tivolis Koncertsal i København.
Trio Esmeralda

Trio Esmeralda


Trioen består af : Tine Bye Sandorff, Ingrid Ramnefjell og Ole Schousboe.
Trio Klezmer med Channe Nussbaum

Trio Klezmer med Channe Nussbaum


Trio Klezmer med Channe Nussbaum Trio Klezmer består af:  Channe Nussbaum, sang,  Mette Smidl, violin og  Øyvind Ougaard harmonika. Den stigende interesse for klezmer-musik er nem at forstå, når man har oplevet trioen Nussbaum - Smidl - Ougaard, der bl.a. fremfører musikken fra den aktuelle CD "Trio Klezmer".
Trio Mio

Trio Mio


Trio Mio fandt sammen i 2004 med indspilning af violinisten og komponisten Kristine Heebøll's debutalbum "Trio Mio". Musikken og sammenspillet viste sig at være så intenst at Trio Mio meget hurtigt blev et turnerende orkester. På scenen har de sammen opbygget en utrolig kontakt og skabt et åbent musikalsk univers som forplanter sig i sjæl og krop på publikum.
Trio Rococo

Trio Rococo


Trio Rococo har gennem flere år markeret sig som et af tidens mest originale og nyskabende ensembler. Med koncertturneer, TV- og radiooptræden
Trio Sankt-Petersborg - kirkekoncert

Trio Sankt-Petersborg - kirkekoncert


Trio Sankt-Petersborg, har et bredt repertoire af både kendte klassiske komponister,(Bach, Mozart, Vivaldi, List, Strauss), samt traditionelle russiske sange og folkemelodier.
Trip Trio

Trip Trio


Trioen bevæger sig inden for genrer som jazz, rock, etno og latin. Musikken er inspireret af forskellige traditioner inden for kristen mystik og finder sin spirituelle horisont netop her. Med sit afsæt i kristendommen glæder trioen sig til at spille i landets kirker.
Tue West

Tue West


Siden starten af årtusindskiftet har Tue West været en fast bestanddel af den nyere generation af dansksprogede sanger/sangskrivere. Og en fast del af Tue West´s virke har altid været solokoncerterne, hvor det poetiske musikunivers følges ad med anekdoter og spontane indslag.
Tyst

Tyst


Tyst spiller kendte salmer og sange i nye, smukke jazz-arrangementer. Musikken er præget af den nordiske jazz og den specielle stemning, der ofte findes i skandinavisk musik.
Vejgaard Kirketrio

Vejgaard Kirketrio


Kirke - & solosangerne ved Vejgaard kirke Charlotte Hjørringgaard Larsen og Jens Olav Heckmann, samt organist & kantor ved Vejgaard kirke Peter Sloth Andersen opfører musik spændende fra barokken vor tids musik i Vejgaard Kirketrio.
Vera

Vera


Det musikalske stortalent Vera, som viste os, hvor meget man egentlig kan med en violin selvom man kun er 16 år. Derudover erobrede hun også en velfortjent 2. plads i Talent 09.
Villads og Kim Sjøgren

Villads og Kim Sjøgren


DR1s 'vidunderbarn' violinisten Villads og hans mentor Kim Sjøgren spiller koncerter.
Viola Rustika

Viola Rustika


Den instrumentale trio med violaen i front, skaber sammen et univers af stemninger og kontraster. En skøn forfriskende oplevelse.
Vocal Line

Vocal Line


Vocal Line er et moderne a cappella kor med 30 sangere, dirigeret af Jens Johansen.
Vocaloca

Vocaloca


Vocaloca er bedst kendt som vokalgruppen der under DR's X-factor 2008 tog hele Danmark med storm, da de sang sig vej ind i danskerens hjerter, og nåede en helt utrolig finaleplads.
Vokalselskabet Glas

Vokalselskabet Glas


Glas betyder stemme på bulgarsk "Vokalselskabet Glas" synger bulgarsk acapella musik - Gamle folkesange der i nyere tid er blevet gennem komponeret til moderne satser af Bulgariens mange dygtige komponister. Musikken er en unik sammensmeltning af gammelt og nyt, påvirket af østlige- og vestlige traditioner. "Le Mystére des Voix Bulgares" har gjort musikken verdenskendt.
Yazzmin

Yazzmin


Et af Danmarks måske mest lovende sang-talenter, den smukke sangerinde Yazzmin Esmael, er netop hjemvendt efter halvandet år med koncerter, performances og indspilninger i ørkenstaten Dubai.
Zenobia

Zenobia


Zenobia er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition. De tre kvinder, alle oprindeligt fra området nær Egtved i Jylland, har spillet hundredvis af koncerter siden 2007.
Zindy Laursen

Zindy Laursen


Zindy Laursen - "goes gospel" ved en række julekoncerter i Danmark.