Anna David & Michala Petri

Michala Petri er kendt som en enestående klassisk musiker på blokfløjte og Anna David som en af tidens hotte popsangerinder. Nu giver de publikum en helt unik fælles oplevelse til en række julekoncerter landet over.

 

Anna David & Michala Petri

 

Sjov idé:
Det var DR's Aftenshowet, der førte de to kunstnere sammen. Michala Petri var lige blevet nomineret til Nordisk Råds Musikpris 2015, og Anna David havde lige udgivet sin nye single "Ukendt Land". Aftenshowet bad de to kunstnere om at optræde sammen i et nummer, hvor de skulle bygge bro mellem klassisk og popmusik. Med få timers øvning tog Michala og Anna David udfordringen op og optrådte Live i Aftenshowet - resultatet kan ses på dette link:
https://www.youtube.com/watch?v=JNolYcD14CA

Begge kunstnere blev så glade for ideen, at de besluttede at udvikle den, og de er nu klar til en række Julekoncerter i hele landet.
Anna David og Michala Petri vil fortolke både klassiske julesange og popsange, og de forskellige sange bliver kædet sammen af klassiske musikstykker.

Periode November - December 2016 - book allerede en dato nu

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anna David & Michala Petri er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anna David & Michala Petri

For booking af Anna David & Michala Petri ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
E-mail: niels.kofoed@nkmusic.dk