Pozo

Argentinas bedste sangere og instrumentalister

En koncert med to af Argentinas bedste sangere og instrumentalister Gabriel Amadeo Videla, Hector Andres Correa og den danske marimbavirtuos Kai Stensgaard.

Gabriels fantastiske sangstemme blandet med hans instrumentale færdigheder på guitar, slagtøj og marimba, Hector Correas på sang, slagtøj og marimba, og Kai Stensgaards virtuose marimbaspil gør denne trio til en enestående oplevelse.

Et udadvendt repertoire af argentinsk folklore og musikken fra området omkring Andesbjergene, uddrag af den elskede messe Misa Criolla af Ariel Ramirez og Kai Stensgaards kompositioner inspireret af sydamerikansk musik, giver et varmt og varieret program der vil kunne begejstre enhver. På repertoiret er selvfølgelig også den argentinske tango.

I 2007 turnerede de tre musiker sammen i Argentina med omkring 20 koncerter og clinics på musikkonservatorier i bl.a. Buenos Aires og Cordoba. POZO er i Argentina kendt som specialister i folkemusik fra de forskellige regioner af Argentina. De komponerer nye sange i folklorestil og er dermed med til at forny folkloretraditionen. Trioen har indspillet en CD med deres koncert.

Idéen til denne turne opstod under Kai Stensgaards turne til Argentina i 2004. Gabriels fantastiske sangstemme blandet med hans instrumentale færdigheder på guitar, keyboard, slagtøj og marimba og Kai Stensgaards virtuose marimbaspil gør denne duo til en enestående oplevelse. Et udadvendt repertoire af argentinsk folklore og tango, uddrag af den elskede messe Misa Criolla af Ariel Ramirez og Kai Stensgaards kompositioner inspireret af sydamerikansk musik, giver et varmt og varieret program der vil kunne begejstre enhver.

Gabriel Amadeo Videla fra Argentina er uddannet fra musikkonservatoriet i Buenos Aires. I Argentina er han kendt for hans arbejde med argentinsk folklore gennem sammenslutningen Folklorama, som har til formål at bevare og videreudvikle den argentinske folkloretradition. Han har givet mange koncerter i syd og nordamerika og i år turnerer han bl.a. i Norge, Danmark og Italien.

Kai Stensgaard har givet koncerter i lande som Sverige, Tyskland, Mexico, Argentina, Japan, USA og Puerto Rico og har bl.a. uropført Martin Knakkergaards koncert for marimba og orkester med Aalborg Symfoniorkester. Han oplevede i 1999 den store ære at blive inviteret til at give koncert ved First International Marimbafestival i Mexico, hvor han også gav masterclass for mexikanske marimbaspillere samt deltog i et dommerpanel, der kårede mexicos bedste marimba solist.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Pozo er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Pozo

For booking af Pozo ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Pozo

POZO fra Argentina

POZO fra Argentina

ARGENTINAS BEDSTE SANGERE OG INSTRUMENTALISTER

Turneperiode i Danmark fra: 27. februar - 16. marts 2009!

Fra Argentina duoen POZO, to af Argentinas bedste sangere og instrumentalister Gabriel Amadeo Videla, Hector Andres Correa i samarbejde med den danske marimbavirtuos Kai Stensgaard.

Gabriels fantastiske sangstemme blandet med hans instrumentale færdigheder på guitar, slagtøj og marimba, Hector Correas på sang, slagtøj og marimba, og Kai Stensgaards virtuose marimbaspil gør denne trio til en enestående oplevelse.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Pozo

 POZO fra Argentina
Lyt til Pozo

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere