Charlotte Katharina Andersen & Tom Pedersen

slagtøj, klaver og orgel

En alsidig kirkekoncert, hvor der sker noget. Duoen med slagtøjsspilleren, Charlotte Katharina Andersen, og organisten og pianisten, Tom Pedersen, er bestemt et bekendtskab værd.

Duoen har gjort sig bemærket i mange sammenhænge hver for sig - og tilsammen udgør de et meget bredt spektrum af musik, som altsammen egner sig fortrinligt til kirkerummet. Der er energi og elektricitet i luften, når musikken sætter igang og Charlotte lader køllerne fare henover marimbaen i en forrygende solo af Bach eller musik af nyere tilsnit. Mindre interessant bliver det ikke, når Tom sætter sig ved klaveret og akkompagnerer Charlotte i "Arrival Of The Queen Of Sheba" af Händel eller Temaet fra Schindlers Liste.

Afvekslende hermed får vi lige en af Toms egne kompositioner på orgel spillet af ham selv.

Tilbage ved klaveret og sammen med Charlotte på slagtøj fremføres nu den virtuose og velkendte "Czardas" af Vittorio Monti. Her benyttes såvel marimba, klokkespil og vibrafon.
Da Tom er en ferm solo-jazzpianist får vi lige en Oscar Peterson-agtig version af "Hymn To Freedom", der nok kan få folk til at spidse øren.

Straks derefter er Charlotte igen klar ved køllerne og spiller en smuk ballade for vibrafon...

Og sådan fortsætter det i 60 - 70 minutter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Charlotte Katharina Andersen & Tom Pedersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Charlotte Katharina Andersen & Tom Pedersen

For booking af Charlotte Katharina Andersen & Tom Pedersen ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld