Blue Train

den danske sangskat

Blue Train senest aktuel med CD udgivelsen "Under stjernernes stilhed." Musikken bevæger sig i grænselandet mellem den klassiske og den rytmiske musik. Arrangementerne er skrevet er Filt Kristensen der evner at tænke tekst og musik ind i de instrumentale arrangementer, så både tekst og musik kommer smukt til sin ret i de gennemsigtige arrangementer. Blue train er en kvartet, som spiller uden trommer, hvilket tvinger noget anderledes frem i arrangement og ensemblespil, som man ellers ikke ville have lagt mærke til. Igennem Filts ørevenlige arrangementer bringes der nyt liv til klassikere fra den danske sangskat.

Det er sange og salmer man genkender, samtidigt med at man overraskes over det lys der kastes over musikken igennem nye vinkler og betagende klangflader. Nynne Lange, sang er en suveræn jazzsanger kendt fra Kansas City Stompers, Peder Kragerup og Finn Zieglers orkestre. Hun synger udtryksfuldt og lige til sjælen, hun har fået et udpræget kendskab til kirkens musik som kirkesanger gennem mange år og er nu sognepræst i 3 sogne udenfor Roskilde.

Povl E. Carstensen, kontrabas har et uimodståeligt Swing og en egen lyrisk tone. Han har gået på Berklee School of Music i Boston, hvor han tilegnede sig stilen, som han har udøvet med kendte musikere fra den danske jazzelite. Er desuden kendt som komiker fra John & Aage og som forfatter af tekster og bøger.

Allan Jarmer, klaver er uddannet cand mag i musik og præliminær organist og virker til daglig som musikskoleleder i Slangerup og organist i Uvelse.

Filt Kristensen, tværfløjte, Saxofon og basklarinet giver Blue Train et bredt klangspektrum: lyrisk fløjtespil, indlevede saxsoli og det varme, klangfulde akkompagnement med basklarinetten, uddannet ved konservatorierne i Esbjerg og København og har medvirket i adskillige jazzsammenhænge samt som komponist og arrangør.

En koncert med Blue Train er både en nydelse og en indholdsrig oplevelse, som vækker til eftertanke.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Blue Train er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Blue Train

For booking af Blue Train ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld