Henriette Lundbøl

imponerende stemme

Diplom uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2001, og har siden da sunget med egne grupper eller som solist ved at hav af forskellige koncerter og arrangementer. lige fra store koncerter og festivaller til KIRKEKONCERTER. Med sin imponerende stemme og sit store repertoire, passer hendes musik ind i mange forskellige rammer og vil med garanti skabe den stemning du går efter.

Repertoiret til kirkekoncerterne er sammensat af kendte melodier fra poppens og jazzens verden. Det hele er arrangeret og fremført akustisk, så stemmen virkelig kommer i centrum og hele lydbilledet bliver meget intenst, hvilket passer utrolig flot til de fleste kirkerum.

Besætningen er akustisk-guitar, kontrabas, percussion/trommer og vokal. Undervejs i koncerten synges der også fra salmebogen så publikum får oplevelsen af hvor dejligt det er at synge med professionelle musikere.


Musikerne er:

Henriette Lundbøl, vokal, Jens Chr. Kwella, guitar, Kim
Mikkelsen, bas - Kristian Leth, trommer/percussion


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henriette Lundbøl er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Henriette Lundbøl

For booking af Henriette Lundbøl ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld