Tamra Rosanes

Tamra Rosanes synger julen ind

Med "Silent Night", "Oh Come All ye Faithful", "Go Tell it On the Mountain", og nyere sange som "Winter Wonderland ", vil Tamra Rosanes fortolke Julens salmer og sange , spirituals,gospel, traditional amerikanske folkesange og egne sange, så publikum- unanset vejret- vil gå fra koncerten med varme hjerter og være i den rette julestemning.

Julekoncert med den amerikansk/dansk country sanger Tamra Rosanes.

Med sin funklende stemme fortolker den amerikansk/dansk country sanger Tamra Rosanes julens sange. Tamra er født og opvokset i USA men flyttede til Danmark for 30 år siden.

Her startede hun som folkesanger , op igennem 70èrne og 80èrne var med i forskellige grupper, bl. andet FLAIR (med Sanne Salomonsen), og THE PACK:, og som korsanger for bl. andet Thomas Helmig og medvirket på 500 plader som korsanger.

I starten af 90èrne tog country karrieren for alvor fart med flere stærke albums, Grammyèr og guldplader. Tamra var producer og en 1/3 del af supergruppen "COWGIRLS" i 2002 med Sanne Salomonsen og Lis Sørensen.

I alt er det blevet til 12 solo cdèr med amerikansk musik, og herudover har Tamra Rosanes skrevet musik og tekster til og med en lang række andre kunstnere- bl. andre Niels Lan Doky, Maria Montell, Bamse, Nanna, Lene Siel .

Nu gælder det julens sange, som hun lige så sikkert fortolker med varme, stemning og den skønhed, som julen fortjener.

Tamra Rosanes akk. sig selv på guitar derudover medvirker guitaristen Lars Krarup.

Eget anlæg medbringes ...

Julekoncerten 2005 i Mårslet Kirke:

EN AFTEN SOM VIL BLIVE HUSKET

Tamra Rosanes sang sig ind i julehjerterne hos tilhørerne, og guitaristen Lars Krarup flettede med i et fint akkompagnement.

Publikum ville ikke uden videre give slip på Tramra Rosanes, så det blev til to ekstranumre og stående bifald.

En stor musikkalsk oplevelse i Mårslet Kirke ..

Mårslet-bladet februar 2006

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tamra Rosanes er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tamra Rosanes

For booking af Tamra Rosanes ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld