Illeborg & Nussbaum

Smukke og stemningsfulde toner

Danmarks ukronede Klezmer-dronning og den blide, blonde singersongwriter - sammen har de noget helt særligt.

Laura Illeborg og Channe Nussbaum har været veninder og musikere i mere end 25 år. Nu udgiver de deres andet album sammen, denne gang med helt nye boller på lidt mindre suppe, ikke mindst i kraft af et intenst samarbejde med Søren Mikkelsen som producer, medspiller og 'projektleder'.

Musikken fremstår som en mønt med to sider. Sirlig, pæn og ligetil på den ene side med vildtvoksende uro og angst på den anden. Ikke ulig selve makkerskabet.

Musikken er både nem og kompliceret at beskrive. Støvet visepop, urban dansk country eller vildfaren vise-folk er fine bud, men ikke tilstrækkelige.
Månen Ligger På Gulvet er uanset ordene en unik samling stemningsfulde sange, støbt i storbyens saligheder og støvede blæst. Bag Lauras lyse melankolske poesi og vidtluftige toner, ligger faren konstant og lurer med Nussbaums mørkerædde og kaos-kærlige vokal.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Illeborg & Nussbaum er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Illeborg & Nussbaum

For booking af Illeborg & Nussbaum ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld