Prædikerens Bog - Mongotube og Baard Owe

En musikpoetisk fortolkning af Det Gamle Testamente

Forestillingen er en musikalsk spejling af de 12 kapitler i Prædikerens Bog. Spejlingerne er nutidige og aktuelle inspirationer af den gamle tekst og tager afsæt i en livsbekræftende fejring af livets umiddelbare mirakel og væren uden tid og dømmen.

Prædikerens bog fra Gammel Testamente har givet inspiration til nye tekster om det at være menneske. Teksterne er i dette projekt blevet til sange med musik, og fungerer som tekster til fordybelse og andagt. De er moderne bønner, som inviterer til indsigt og sjælefred.

Ordene i Prædikerens Bog inspirerer fortsat. Teksten er mættet med billeder, der trænger sig på og genererer tanker om forhold, vi ikke har svar på. Prædikeren har ry for at være en negativ sortseer, som dystert proklamerer at alt, hvad vi gør, er nytteløs jagen efter vind, og at alt under solen er tomhed. Uanset hvor meget vi kæmper for at få rigdom, magt, og evig ungdom, ender vi under jorden med identiske knogler og ben. Men måske har hans budskaber et dybere budskab til os, om at nyde livet mens vi har det..?

12 kapitler er blevet til 12 sange som fremføres af bandet MONGOTUBE. Mellem sangene reciterer skuespilleren Baard Owe uddrag af de originale tekster iscenesat som prædikeren selv.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Prædikerens Bog - Mongotube og Baard Owe er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Prædikerens Bog - Mongotube og Baard Owe

For booking af Prædikerens Bog - Mongotube og Baard Owe ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld