Christian Juncker

Kirkekoncert - solokoncert med Juncker

"Christian Junckers ærlige og livsnære tekster og optræden fungerede rigtigt fint i kirkens fællesskab. Hans budskaber udfordrer og opmuntrer i forhold til, hvordan vi som mennesker og menighed kommer hinanden ved."
- Frederik Berggren Smidt, sognepræst, Fredens og Nazaret Kirker

Dette var reaktionen efter at sognepræst, Frederik Berggren Smidt havde overværet én af Junckers solokoncerter i hans kirke. Når talen falder på dansksproget musik, klages der ofte og med rette over teksternes kvalitet. Derfor er det en befrielse at der findes en sangskriver som Juncker, der vitterligt kan få det danske sprog helt op at ringe. Junckers udtryk er knivskarpt og eftertænksomt.

Den danske sanger, sangskriver og guitarist har mange år på bagen på den danske musikscene. Han debuterede med bandet Bloom i 1995 og har sidenhen udgivet 4 solo-albums, adskillige singler og senest opsamlings-albummet "L'esprit de l'escalier 99-13" der kom ud i januar, som er nye versioner af numre fra hans bagkatalog. Du kender ham garanteret fra gennembruds hittet, "Mogens og Karen" der kom ud i 2004.

Juncker har senest haft været aktuel med sangen "Havana", der blev brugt som titelmelodi til TVserien,"Kurs Mod Fjerne Kyster", om TV-værten Mikkel Beha Erichsen, som sammen med sin hustru og tre sønner drager ud på en tre år lang eventyrlig sørejse jorden rundt. Den havde premiere på TV2 i foråret 2014, og blev hver ugenligt fulgt af over 600.000 seere.

"Den danske sang, den danske historie, ligger i mit blod, og som tidligere rodløs var jeg enormt optaget af, når musik, litteratur og film kunne skabe sammenhørighed. H.C. Andersen, Bjarne Reuter, Dan Turéll, for eksempel, får mig til at genkende noget, fra længe før jeg blev født. Det er sådan noget, der knytter bånd og binder os sammen. Det kan jeg rigtig godt li',"

Udover Christian Juncker's eget solomateriale, har han også fortolket Kim Larsens "Hvis Din Far Gi'r Dig Lov" til Værsgo 2 pladen. Samt hans nummer "Kærlighedssang" der kom ud sidste år, er en dansk version af The Cure's "Lovesong" fra 1989.

"Christian Juncker er en af den nye generations bedste, danske sangskrivere"

- Erik Jensen, Politikken !
Juncker formår tilsyneladende ubesværet at ryste den ene stensikre melodi efter den anden ud af ærmet. Reflekterende og udfordrende ørehængere for såvel den kræsne lytter som menigmand. Ved siden af musikken er Juncker uddannet lærer. En profession som han til hverdag arbejder med, men også har brugt i forbindelse med foredrag om hans musik og det danske sprog.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Christian Juncker er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Christian Juncker

For booking af Christian Juncker ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld