Donna Cadogan

Classic Christmas by Donna Cadogan

Donna Cadogan blev født i London.
Familien og deres venner dansede til lyden af den nye soulmusik og det var det første Donna lyttede til som barn.
Efter de første år i London, flyttede familien tilbage til Danmark, nærmere Århus og Donna voksede op først der og senere på Toustrup Mark, landet første storkollektiv.

Classic Christmas by Donna Cadogan
Sangerinden Donna Cadogan fortolker den amerikanske sangskat, The American Songbook, på sin helt egen personlige måde. Universet er soul og pop, men fokus er på klassiske julesange.Hør bl.a. swingende versoner af:

Santa Claus is Coming to Town
Silent Night
Silver Bells
Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow
Winther Wonderland


Donna Cadogan har haft en lang karriere som sanger og sangskriver, hun har tidligere sunget med Anne Linnet/Marquis de Sade og Mek Pek Party Band, Thomas Helmig og Laid Back. Donna har desuden optrådt I div. musicals bl.a. HAIR og RENT, i Danmark og Frankrig. Derudover kender vi hende senest som stemmen bag disco muslingen fra Oister reklamerne.
Donna har udgivet 2 soloalbums i eget navn, senest det ambiente album L'EAU med egne kompositioner, L'EAU udkom i England i 2010.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Donna Cadogan er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Donna Cadogan

For booking af Donna Cadogan ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld