Johnny Horsepower

Johnny Cash - Kirkekoncert

Hvornår har du sidst været til koncert med Johnny Cash?
-Svaret får du måske hvis du lægger vejen forbi Johnny Horsepower (Cash Cover).

De er de eneste i kongeriget der dedikeret KUN fortolker Johnny Cash.
Udgangspunktet er sounden og instrumenteringen fra 1955 da Johnny Cash & The Tennessee Two slog igennem.
Trioen er ikke blot kendt for deres indlevende sceneoptræden og intense stemning men også for deres gengivelse af den lyd der kendertegner Johnny Cash.

Dette har ikke kun gjort dem efterspurgte i Danmark men også i resten af Europa hvor de bl.a. turnerer i Sverige, Tyskland, Italien og Schweitz.

Senest gjorde de sig bemærkede ved, som det eneste band, at spille til det store Johnny Cash Hyldest Show i B & W hallerne i november 2012 for 2000 feststemte gæster.
Jørgen de Mylius, der var konferencier blev så begejstret, at han efterfølgende spillede to numre fra Johnny Horsepowers CD i hans legendariske program: Eldorado.

Johnny Horsepower fortolker primært materialet fra Johnny Cash's "Gyldne" periode fra 1955-1972 dog med afstikkere fra senere udgivelser.

Oplev hits, som Ring of Fire, Folsom Prison Blues, I Walk the Line, San Quentin og mange flere.

Johnny Horsepower (Cash Cover) er et absolut must for Johnny Cash fans og det tætteste du kommer på en koncert med The Man in Black på Dansk Jord.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Johnny Horsepower er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Johnny Horsepower

For booking af Johnny Horsepower ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld