Duo Contrasto

Kirkekoncert og/eller workshop

Slip bekymringer - luk øjnene - lyt - og lad dig inspirere af Duo Contrasto. De tager dig i hånden på en fælles rejse med musikalske sansninger fra den klassiske musik.

Komponisterne og duoen har noget på hjerte. Kontrast udviser en teknisk virtuositet, som giver frihed til at gå dybt i udtrykket og den musikalske samtale med publikum. For koncerten er der ikke uden dig.

Duo Contrasto består af koloratursopran Marit Hansen og organist og pianist Niels Lolck Madsen. Marit Hansen er uddannet i koloratursangerens virtuose teknik i Tyskland og U.S.A. og Niels Lolck Madsen er uddannet af østeuropæiske klaver- og orgelpædagoger.

De optræder solistist ved bl.a. slotskoncerter, kirkekoncerter, i musikhuse ved kammerkoncerter såvel som ved orkesterkoncerter. Duo Contrasto udtrykker sig i såvel storslåede som enkle værker og har optrådt i T.V. i koncertsammenhæng.

Marit Hansen har medvirket i flere udsendelser vedrørende sangens sunde påvirkning af kroppen her især vedr. problemer med snorken.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Duo Contrasto er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Duo Contrasto

For booking af Duo Contrasto ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Duo Contrasto

 Duo Kontrast
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere