Anne Linnet

- sanger, sangskriver, komponist og forfatter
Anne Linnet har udgivet en række soloplader, bl.a meget succesfulde fortolkninger med tekster af Tove Ditlevsen og Johannes Møllehave

Anne Linnet vil, udover nogle af sine egne sange og salmer, synge sangene fra samarbejdet med Johannes Møllehave samt sange fra sit arbejde med tekster af Tove Ditlevsen.

NYT: Linnets Koraler
Anne Linnet har i mange år arbejdet på at forny den danske salmetradition. Vi elsker alle de gamle salmer, men både musik og tekster har udviklet sig gennem de sidste århundreder og de nye koraler tager udgangspunkt i og er en forlængelse af denne tradition. Det er emner der egner sig i kirkerum og emner der knytter sig til højtider og kirkelige begivenheder.
" Jeg oplever jo at sange som Tusind Stykker og Forårsdag og La' Mig Være Den, allerede bliver brugt utrolig meget ved begravelser og bryllupper og i kirkelige sammenhænge, så med min nye koralsamling vil der være mange muligheder - også for fællessang - og jeg håber koralerne vil leve længe og blive brugt flittigt." - citat :Anne Linnet.
Koralerne fremføres af :

Anne Linnet, sang guitar
Julie Lindell, sang
Jesper Bo Hansen, keyboards

Anne Linnet har i efterhånden mange år afsat perioder i kalenderen hvor hun tager rundt i landet og gi'r kirkekoncerter med sin lille trofaste trio.

Der synges sange fra Anne Linnets store sangskat og alle synger med på sange som : BARNDOMMENS GADE, SMUK OG DEJLIG, TUSIND STYKKER og FORÅRSDAG.

Julekoncerter
Det er blevet tradition at Anne Linnet gi'r julekoncerter.
Vi kommer I julestemning i selskab med sange som HVID JUL, STJERNE OVER BETLEHEM, LILLE MESSIAS og mange andre af Anne Linnets sange, nye som gamle, kendte som mindre kendte, solosange og fællessange - og frem for alt er vi sammen om en god og varm oplevelse.
Så blir det jul igen i år.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Linnet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anne Linnet

For booking af Anne Linnet ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Anne Linnet

Anne Linnet

Anne Linnet

FORSÆTTER MED AT LAVE KIRKEKONCERTER

Det er en helt speciel oplevelse for mig at være i så tæt kontakt med mit publikum" siger hun og fortsætter " jeg mærker jo tydeligt at musikken og sangene binder os sammen.

Sangene er jo en del af mig, men også en del af mine medmenneskers liv, og har betydet noget for dem hver især.

Det publikum, der er på alder med mig selv, har oplevelser knyttet til sangene, oplevelser de bliver mindet om og genoplever her i kirkerummet og det kan være stærkt for mig selv at opleve.

Mange unge mennesker er vokset op med mine sange fordi forældrene har spillet dem i hjemmene. Så der er også en betydning der som er stærk for mig at opleve.

Nogle af sangene som f.eks. Tusind Stykker, Barndommens Gade, Forårsdag og Smuk og Dejlig, er jo sange folk har brugt ved særlige lejligheder såsom Bryllupper, Konfirmationer eller Begravelser - særlige lejligheder som er forbundet med familie og traditioner og som i forvejen er knyttet til kirkerummene.

Det er en glæde for mig sådan at være med til at skabe sammenhængskraft gennem sangene - for det er jo det jeg mærker ved koncerterne i kirkerne. Så jeg bliver ved med at lave kirkekoncerter, både i små, i mellemstore og i store kirker.

Derudover er jeg i gang med et større projekt jeg har arbejdet på i nogle år : Nye Koraler. Nogle af disse koraler/salmer synger jeg indimellem til kirkekoncerterne og det er også rart at mærke responsen på dette nye materiale.

I maj i år udkom : STØRST AF ALT ER KÆRLIGHED på Bibelselskabets forlag og der har været fantastisk god feedback på denne nye sang som er inspireret af Korintherbrevet om kærlighedens væsen.
Så ja, der er mange grunde til at blive ved med at lave kirkekoncerter"


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Anne Linnet

 Anne Linnet
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: