Basco

Skandinavisk folkemusik når det er bedst

På scenen smelter de fire Basco-drenge sammen til en stærk strøm af musik og intens energi. Basco spiller skandinavisk folkemusik leveret med en respekt for melodi og sang, der gør gruppen til en helt særlig og stemningsfuld oplevelse.

Uden skam stjæler de hæmningsløst fra skandinaviske, engelske, skotske, irske og nordamerikanske musiktraditioner, og blandet med et fortryllende sammenspil, giver det Basco en unik bandlyd. Med melodien og sangen i centrum skaber de et musikalsk univers med smukke dale, dunkle skove og stejle klipper.

Stemningsfuld musik, der rykker helt ned i tåspidserne, og folkemusik med et stærkt personligt udtryk. De fire musikere, hører hver i sær til i superligaen af dansk/svensk folkemusik.

Basco: Hal Parfitt Murray (DK/SCO): vokal, violin, bratsch. Andreas Tophøj (DK): violin, bratsch. Ale Carr (SE): cittern. Anders Ringgaard (DK): harmonika, trækbasun.

På Bascos anden cd "Big Basco" har de inviteret tre hornblæsere indenfor, og denne legering af træ og messing, har givet en smidig og stærk musik, der er velegnet for ethvert publikum.

De tre blæsere er: Mads la Cour (DK):flugelhorn.
Ulrik Kofoed (DK): horn. Jonatan Ahlbom (SE): helicon.Yderligere er der gæsteoptræden af den formidable norske sanger Kim Andre Rysstad.

Basco er kendt som en energisk, pågående kvartet med ærmerne fulde af flotte melodier. De skal opleves live.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Basco er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Basco

For booking af Basco ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld