Himmelblå

- salmer i nye arrangementer

Det århusianske orkester Himmelblå fortolker vores salmeskat på en ny og spændende måde . Musikken tager udgangspunkt i salmebogens repertoire og forener tradition og nyskabelse.

Himmelblås repertorie er pt først og fremmest det helt nye album, som har fået megen god omtale. Det er eksperimenterende moderne nyfortolkninger af klassiske salmer som Sov sødt barnlille, Se nu stiger solen af havets skød, Du véd det nok mit hjerte, Du herre krist, Giv mig gud en salmetunge, Vær du mig nær nu aftnen sænker sig. I forbindelse med det nye album har Himmelblå lavet musikvideoer til hele det nye album, som fra en storskærm bag bandet gør koncerten til en helt særlig sanselig oplevelse med samspil mellem lyd og billede.

GAFFA skrev: "Overbevisende flot og simpelthen så stærk og nutidig"

IMT skrev: "Overdådigt og uden sidenstykke"

PO Bladet skrev: "Så elegant arrangeret, at jeg følte mig henført til en
koncert i selskab med livets forgængelighed og opstandelsen"

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Himmelblå er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Himmelblå

For booking af Himmelblå ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Himmelblå

Himmelblå

Himmelblå

ÅRETS STORE SUCCES TIL KIRKEKONCERTER

Himmelblå har siden 2000 været på talrige optrædener ved kirkekoncerter, festivaler og musikgudstjenester udforsket den danske salmetraditions udtryk.

Med afsæt i bl.a. den eksperimenterende nordiske rock/jazz/electronika-scene udfordrer bandet den gængse opfattelse af hvad salmerne kan og skal.

Digtere har gennem århundreder lagt liv og sjæl i salmedigtning. Derfor flyder Den Danske Salmebog over med visdomsord og smuk poesi, og derfor afspejler salmerne følelser og tanker, som mennesker til alle tider har kendt til. Himmelblå udfolder og udfordrer salmernes aktualitet, ved at fortolke salmerne i et moderne lydunivers, der får salmedigternes ord til at lyde, som var de skrevet igår. Den ny udgivelse 'Sov sødt Barnlille' flytter grænserne for hvordan salmer kan lyde idag, og overrasker med eksperimenterende fortolkninger, der på én gang giver plads til både salmernes rå menneskelighed og guddommelige skønhed.

Se video og læs meget mere om Himmelblå

Rock/electronica bandet Himmelblå

Himmelblå har ladet vente på sig med nyt fra deres unikke salmeunivers. Og cd'en "Sov sødt barnlille" er ventetiden værd - ifølge vores anmelder, som selv er specialist i rytmiske salmefortolkninger.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld