De 4 Tenorer

Operasang - koncert

- ligesom de 3, vi er bare én bredere.
En koncert med De 4 Tenorer er lige dele musikalsk ekvilibrisme og gennemført, professionel underholdning .tilsat en knivspids selvironi.

Akkompagneret af den indtagende, innovationsrige, internationalt anerkendte pianist Irene Hasager leverer de fire operasangere en skøn blanding af danske og udenlandske "tenorhits" fra både opera-, musical- og croonerrepertoiret.

Publikum får chancen for at opleve sange såsom Nessun Dorma, Singing in the Rain, My Way, Danny Boy og Normann Andersens Den allersidste Dans fremført af store tenorstemmer med overskud og glimt i øjet.

Udover en omfattende koncertvirksomhed med De 4 Tenorer, har hvert medlem, ved siden af, succesfulde, professionelle karrierer og optræder på mange af landets scener såsom Det Kongelige Teater, Den Fynske Opera, Det Ny Teater, Den Jyske Opera, Den Ny Opera osv.

Irene, Thomas, Jens Jacob, Torben og Magnus var allerede inden gruppens stiftelse i 2006 kolleger og nære venner. Dette tætte samarbejde og venskab nyder publikum også glæde af, for efter flere års talrige prøver og optrædener, er de fem individualister blevet til én sammentømret, homogen, musikalsk enhed, som inviterer publikum indenfor i deres humørfyldte, energibrusende fællesskab.

Inspirationen til deres show har De 4 Tenorer hentet hos forbilleder som Linie 3, Victor Borge og The Rat Pack, og arrangøren vil være garanteret en publikumssucces med med masser af smil, tårer, stående applaus, da capo-arier og bedårede hjerter.

"Da jeg overværede debuten ved den årlige sensommerkoncertrække på Søbygaard, skrev jeg stikord bag ørerne, som genlød af vellyd længe efter: Vitalt, vittigt, vivace, vidunderligt, virilt, virtuost, Viva tenorerne! Folk stod op og trampede.allerede inden pausen."
Bjarne Jes Hansen, kunstnerisk leder af sensommerkoncerterne på Søbygaard Slot, Ærø

"KONCERT MED TENOR-DYNAMIT
Åbningskoncert, Elvermose Klassiske Koncerter.
Efter pausen trådte sangerne for alvor i karakter som velsyngende tenorer, der ikke alene har den dybeste respekt for musikken, men som også har overskud til at tage humoren og det showagtige med i formidlingen.

Deres noget spøjse udgave af Puccinis genistreg "Nessun dorma" var helt befriende, og senere udviklede det sig til en ren sangerfest, som var ved at få koncertsalens nybejdsede loft til at lette. De fire tenorer har overhovedet ikke berøringsangst overfor nogen form for musik.

Her var både operette- og musicalsange samt italienske forlkesange, serveret med humørsprudlende tenorkraft, spøjs mimik og gakkede kropsudtryk og akkompagneret af pianisten Irene Hasager, hvis forrygende klvarspil har en klangkraft, der fuldt ud matcher tenor-udslippet. Præstationerne trak naturligvis en hel stribe ekstranumre, der fik stemningen til at stige til kogepunktet. Og det er ikke til at sige, hvem der nød denne koncert med sin skønsomme blanding af alvor og sjov, serveret med professionel vellyd, mest - sangerne selv eller publikum, der fyldte den nye sal til sidste plads."


K.E. Watz, FOLKETIDENDE Mandag d. 24. august 2009

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på De 4 Tenorer er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på De 4 Tenorer

For booking af De 4 Tenorer ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

De 4 Tenorer

 De 4 Tenorer
Se video med De 4 Tenorer

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere