Stig Rossen

Julekoncert 2009

Stig Rossen
- med kor og orkester byder velkommen til

Årets Julekoncert 2009

Traditionen tro byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind og udland når han i løbet af november/december måned afholder sine store julekoncerter rundt om i landet.

Det er ultimativ jul, der indhyller Stigs julekoncerter, med traditionelle og elskede sange - mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet. I 1997 kom CD'en "Julelys" på gaden. Første skæring på pladen er "Det kimer nu til julefest", og netop det traditionelle billede med den mest julede af alle julesalmer fra den danske sangbog, understreger den stemning Stig ønsker at frembringe til koncerterne.
Knap 10 år efter - i 2006 udkom så den længe ventede Jule-CD "Når Du Ser Et Stjerneskud", der indeholder smukke danske julesange, bl.a. Nu Tændes Tusind Julelys",
samt flotte udenlandske, bl.a. "O Holy Night".
CD'en blev genudgivet i 2007 med et bonustrack - nemlig den vidunderlige salme
"Du Løfter Mig", med dansk tekst af Erling Møllehave.

Julekoncerten bringer os igennem et par meget hyggelige og festlige timer, med sange som "En Stjerne Skinner I Nat" og "Glade Jul", inden hele salen traditionen tro rejser sig og følger Stig i "Dejlig er Jorden".

- og som Stig udtaler: " Er man ikke i julestemning efter den hér koncert, så står man vist ikke til at redde."

Scenografien vil danne en flot ramme om de dejlige julesange og med orkester og kor i den sædvanlige stemningsfulde udgave, kan folk godt begynde at glæde sig.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Stig Rossen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Stig Rossen

For booking af Stig Rossen ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld