De 3 Fløjter

Kirkekoncert

Der venter publikum en veloplagt og inspirerende oplevelse, når der inviteres til koncert med De 3 fløjter. Repertoiret er publikumsvenligt og favner både det folkelige og det etablerede øre i kraft af de fremragende arrangementer De 3 fløjters internationalt anerkendte komponist og arrangør Steve Dobrogosz har lavet direkte til De 3 fløjter.

De kendte klassiske værker har fået et løft og et lille tvist, der tilsammen med den unikke sammensætning af tre forskellige fløjtetyper; tværfløjte, alt-tværfløjte og bas-tværfløjte, åbner for et intenst og nærværende rum.

Herudover bliver musikken præsenteret i en hjertelig atmosfære vha. anekdoter og historier fortalt med et glimt i øjet.

Repertoire:
De 3 fløjter har spillet 300 koncerter sammen og musikken De 3 fløjter optræder med, er musik de selv brænder for at formidle videre. Det er kendte klassiske perler, der forlængst har bevist deres værd. Alle værkerne er arrangeret af De 3 fløjters faste arrangør Steve Dobrogosz. Og hvem er så denne Steve?

Bosat i Stockholm, hvor han virker som komponist, arrangør og pianist. Flere af Steves egne værker er opført i 40 lande på 4 kontinenter. Herudover nomineret til flere Grammyér for et samarbejde den svenske jazz-sangerinde Anna Christoffersson

De 3 fløjter er begejstret for Steves tilgang til musik. Steves måde at arrangere de velkendte værker på, er gjort med elegance, humor og fremfor alt respekt for det oprindelige. De 3 fløjter er dyt taknemmelige for samarbejdet med Steve og de optræder udelukkende med værker arrangeret af ham.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på De 3 Fløjter er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på De 3 Fløjter

For booking af De 3 Fløjter ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld