Per Nielsen

NY CD PÅ VEJ

Fredag 18. september 2009 kl: 11:34

Ny CD på vej

Per Nielsen udsender den 26. oktober sin nye CD, der på nær trompeten er ganske forskellig fra de tidligere udgivelser. Det er en CD med perler fra den Danske Melodibog, som de aldrig er blevet spillet før.

Uanset et bredt favnende musikvalg i hovedsageligt populærmusikkens store repertoire, så har de tidligere 11 studiealbums været bakket op af store symfoniorkestre, der med strygere i antal op til 70 musikere har lagt bunden for den smukke klang fra trompeten.

På den nye CD står trompeten så klar og ren i sam- og modspil med blot en lille rytmegruppe, bestående af fantastiske musikere som Lennart Gruvstedt på trommer, Natan Walden på bas, Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver og Per Gade på guitar.

Stemningen på den nye CD bliver dermed langt mere nærværende, og de mange geniale arrangementer og den ekvilibristiske præstation fra både trompetisten og de eminente studiemusikere vil helt sikkert fange opmærksomheden hos flere generationer af forbrugere samt lyttere på landets radiostationer.

En så medrivende guitarsolo og et så formidabelt klaver-break er aldrig oplevet - og aldrig foreventet - i "Det haver så nyligen regnet", men det lykkes så flot, at man bare må høre den igen.

Alexander Radu, der til dagligt er koncertmester i Malaysia´s Symfoniorkester, udfordrer i "Tango Jalousie". Per Nielsen´s trompet i et fantastisk samspil, der trods sit meget høje musikalske niveau fastholder nummeret som populærmusik af højeste karat - og så er det nok også første gang denne tango spilles som samba.

Foruden sit mangeårige job som solotrompetist i Sønderjyllands Symfoniorkester giver Per Nielsen året igennem en lang række koncerter over hele landet, og populariteten understreges af, at Per Nielsen har solgt mere end 350.000 CD´er, hvilket gør ham til den ubestridt mest sælgende instrumentale kunstner i Danmark.

Klik her for at høre de to smagsprøver "Det haver så nyligen regnet" og "Tango jalouise" fra Per Nielsens nye Album "Danske Toner".


© Copyright 2018 Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Seneste nyheder

Ny hjemmeside med kirkekoncerter

Ny hjemmeside med kirkekoncerter

NKMUSIC HAR LANCERET KIRKEKONCERTER.DK
NKMusic har udvidet med endnu en hjemmeside: Kirkekoncerter.dk, hvor der kan bookes en lang række danske kunstnere der alle er særdeles velegnede til koncerter i landets kirker.
Klassisk legende møder popdronning

Klassisk legende møder popdronning

FÆLLES JUL
Det begyndte som en sjov ide i Aftenshowet, hvor popstjernen Anna David og den klassiske kunstner Michala Petri blev bedt om at optræde sammen. Nu giver de den hele armen.
Rytmisk musik ved kirkens vigtigste højtid

Rytmisk musik ved kirkens vigtigste højtid

PÅSKESALMER FÅR NYT LIV
Lise Petersen fortolker opstandelsesbudskabet i en række påskekoncerter.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
Hymns from Nineveh solo

Hymns from Nineveh solo

TID TIL TRO, HÅB OG FORDYBELSE
Sangskriver og forsanger i Hymns from Nineveh giver nu solokoncerter med sange fra bandets nye album, Sunday Music.
Book Basim til din kirke

Book Basim til din kirke

KIRKEKONCERTER 2015-2016
Efter Basim's store succes ved det Danske Melodi Grand Prix 2014 har
Basim i samarbejde med det Danske Bibel Selskab indspillet en sang,
som udkom på et samlet album i efteråret 2014.
Trio Before fortsætter populære kirkekoncerter i 2015/16

Trio Before fortsætter populære kirkekoncerter i 2015/16

FLERE SALMER OG SANGE FRA POPULÆR TRIO
Den danske Trio Before fortsætter sine smukke kirkekoncerter i det kommende år.
Michala Petri & Lars Hannibal

Michala Petri & Lars Hannibal

25-ÅRS JUBILÆUSTURNE 2016
Petri/Hannibal Duo Jubilæumsturné 2016
Jubilæumskoncert-turné 2016
Kaare Norge

Kaare Norge

UDSOLGT TIL KAARE NORGE KONCERT
Søndag, den 2. aug. gav Kaare Norge koncert i Sørig Kirke
Lillian Boutté på 20 års jubilæumsturné

Lillian Boutté på 20 års jubilæumsturné

For 20. gang præsenterer FINN BURICH den populære amerikanske jazz- & gospelsangerinde Lillian Boutté på vinterturné i Danmark i perioden fra den 15. januar til den 8. februar 2015.