Lars Hannibal

Foredrag

Lars Hannibal afsluttede sine studier i guitar og lut i 1980 fra henholdsvis konservatoriet i Århus og Den Haag i Holland. Siden har han turneret intensivt i Europa, USA, Mexico, Kina, Korea, Japan og Mellemøsten, indspillet en lang række cd´er, og været en hyppig gæst i TV- og radioprogrammer.

Foredrag med Lars Hannibal:


Han har arbejdet sammen med så forskellige kunstnere som Kim Sjøgren, Palle Mikkelborg, Niels- Henning Ørsted Pedersen, Lone Hertz, Ghita Nørby, Svend Asmussen, Birthe Kjær, og selvfølgelig sin kone Michala Petri, som han har dannet duo med siden 1992.

Lars Hannibals engagement i samfundet har bl.a. som ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp bragt ham til Afrika, hvor han har arbejdet med Aids-projekter.

I mange år underviste han som musiklærer, vejleder og konsulent på henholdsvis Socialpædagogisk Seminarium i Århus og Musikkonservatoriet samme sted.


Foredrag: Et liv i musikkens tjeneste - en anderledes musikerkarriere.

Hvordan forener man personlig nysgerrighed og lyst til at afprøve grænser og nye projekter med en karriere som klassisk musiker?

Gennem mere end 30 år har Lars Hannibal udforsket grænseområderne af sine instrumenter, og placeret sin musik i uventede sammenhænge, samtidig med at han har holdt fast i det klassiske musikerskab.

På sine rejser rundt om i verden har han mødt kulturer, musik og personer som har påvirket hans liv
ikke bare som musiker, men også som menneske. I sit foredrag vil Lars Hannibal bla. komme ind på betydingen af møder med personligheder som bla. H.H. Dalai Lama, Mr. Sony og Bill Clinton. Også mødet med den afrikanske musik, aidsramte kvinder/børn i Tanzania, hellige mænd i Indien, og muslimske mænd i Damaskus har været udfordringer i hans liv.

Lars Hannibal vil bl.a.fortælle om betydningen af musikalske brobyggerprojekter med kinesiske musikere i Kina, og om mange andre ideer han har haft, som er blevet ført ud i livet. Han vil selvfølgelig også fortælle om samarbejdet med nogle af de danske kunstnere han har mødt gennem sin karriere, og spille eksempler fra sine forskellige projekter.

www.larshannibal.com


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lars Hannibal er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lars Hannibal

For booking af Lars Hannibal ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Lars Hannibal

 Lars Hannibal
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere