Det Danske Drengekor

Drengekor - kirkekoncert

Det Danske Drengekor
det danske drengekor ledes af dirigenten Steen Lindholm. Koret er Det kongelige Teaters børnekor. Det består af drenge i alderen 8 - 15 år og det har eksisteret i mere end 50 år.

Det Danske Drengekor har et stort repertoire af kirkemusik, danske sange, klassiske værker og musicals. Det Danske Drengekor kan tilbyde koncerter mange forskellige steder og ved vidt forskellige arrangementer. Udover at give koncerter er det danske drengekor Det kongelige Teaters faste børnekor. det danske drengekor har ofte medvirket i radio og TV. Koret ledes af Steen Lindholm, som foruden at være dirigent, også er organist. Han er desuden medlem af Københavns Kammerensemble. det danske drengekor har udgivet flere cd'er. Hans Kongelige Højhed Prins Joachim er protektor for det danske drengekor.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Det Danske Drengekor er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Det Danske Drengekor

For booking af Det Danske Drengekor ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Det Danske Drengekor

 Det Danske Drengekor
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere