Esben Langkniv

Liv & Død

Fra januar 2007 er Esben Langkniv klar til at præsentere sangene og fortællingerne fra hans seneste cd Liv & Død. Disse sange og fortællinger er knyttet sammen af følgende Johannes Møllehave citat: "Det er et fattigt liv der ikke tør se sig i forhold til døden".

Her tager Esben Lanngkniv udgangspunkt i en lang række forskellige begivenheder som alle har det til fælles at døden spiller en rolle. Det lyder alvorligt og det er det. Med et stort smil. Esben Langkniv har en meget stærk pointe med disse sange nemlig, uden smil ingen alvor, og uden alvor intet smil. Begivenheder kommer langt omkring, fra en tragisk barndoms erindring om en togulykke, et mislykket selvmordsforsøg fra Eiffeltårnet, Mordet i Finderup Lade og til bl.a. en høj aktuel krigssang. Alt sammen iklædt nogle meget iørefaldende sange, befriende smil og tankevækkende fortællinger.

"En CD ud over det sædvanlige, der vil blive stående længe i erindringen." Visens Venner Danmark

"Han fortæller historier - også dem, nogen helst vil fortrænge" Herning Folkeblad

"en af de bedste nutidige danske sangskribenter/tekstforfattere" Folk-hjørnet

"Tankevækkende fortællinger, en tankevækkende cd og en tankevækkende musiker, der har mere på hjertet end man normalt ser indenfor den branche." Ikast Avis


På sporet af Jens Langkniv

Denne forestilling har bragt Esben Langkniv langt omkring, og givet ham tilnavnet Langkniv. I en god times tid fortæller og synger Esben historien om den berygtede jyske røver. Her er både tale om musik og historie fortælling på flere måder. Helt præcist udtrykt i følgende citat fra en tilhører: "Du har lige gennemgået det meste af min datters historie pensum på 1. G. - og hun tog det med et stort smil og sang med, og alt sammen på 5 kvarter !!!!"

Esben Langknivs Julestue

En forestilling hvor Esben Langkniv i sin personlige blanding af fortælling og sang, maner mere til eftertanke end bjældeklang. Med bl.a. sangene fra mini cd'en "Henover Jul" giver Esben i samarbejde med den lidt jule overgearede tøj elg, Elge, et meget fint bud på hvordan julen kan blive for meget. Her gøres der bl.a. med sange som "Jul i fængsel" og "Julemanden kommer ikke i år" opmærksom på hvor svært den splittede familie kan have det med julen. Et rigtig godt bud på juleunderholdning med mening.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Esben Langkniv er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Esben Langkniv

For booking af Esben Langkniv ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Esben Langkniv

 Esben Langkniv
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: