Hans Jørn Østerby

troubadour

Hans Jørn Østerby har optrådt som troubadour i 25 år. Hans Jørn Østerby kan også bookes sammen med hans bror Peder Østerby til julekoncerter.

Han skriver smukke eftertænksomme viser og sange, der befinder sig fortrinligt i et kirkerums specielle atmosfære af fortid og nutid. Hans evne til at binde sangene sammen med fortællinger gør en kirkekoncert med Hans Jørn Østerby til en utraditionel oplevelse, der har det med at hægte sig fast i erindringen.

Varighed: 1 x 70 min. - eget guitarakk. og anlæg medbringes.

Kirkekoncert
Hans Jørn Østerby har lavet mange kirkekoncerter gennem årene - både i små danske landsbykirker i danske kirker i udlandet og i såvel afrikanske kirker midt ude i junglen som storbykirker i USA.

Kirkekrummet har noget over sig, som ingen andre koncertsale har. Naturligvis. For det første er det Guds hus og for det andet emmer et kirkerum ofte af en flere hundred år lang historie. Derfor får man meget foræret, når man laver en koncert i en kirke, og derfor holder jeg meget af at synge og spille lige netop der. Og desuden får en alene-mand med en guitar gode betingelser for at vække til eftertanke i et andagtsfyldt kirkerum.

Med band
Det sker naturligvis også, at Hans Jørn Østerby bliver inviteret til at lave en "rigtig" koncert med to sæt og det helt store setup. Men desværre er der ikke mange jobs, hvor jeg kan have et helt orkester med. Men når det sker, er det dejligt!

Det giver naturligvis mulighed for en helt anden koncert, end når Hans Jørn Østerby står på en scene alene. Sangene er de samme men indpakningen er helt anderledes - mere fremme i skoen, kan man roligt sige.

Så hvis du går med tanker om en hel aftens koncert måske med lovsange og fællessange imellem, så forhør endelig nærmere.
Og hvis du bare vil have lidt mere musik end den, Hans Jørn Østerby kan give alene, så har han ofte en kontrabassist eller en pianist med sig.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hans Jørn Østerby er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hans Jørn Østerby

For booking af Hans Jørn Østerby ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Hans Jørn Østerby

 Hans Jørn Østerby
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: