Stanley Samuelsen

akustisk guitar og sang

Det handler om livsbetingelser. Om troen, håbet og kærligheden.
Stanley Samuelsen tryllebinder publikum med sit akustiske guitarspil og sin varme lyse stemme. Han er en af Færøernes bedste guitarister nogensinde. Hans sange er vedkommende og melodierne smukke.

Stanley Samuelsen

Guitarspillet er hans visitkort
Sanger, komponist, sangskriver
Fortolker kendte klassikere
Modtager af LO's kulturpris 1992
Solo cd udgivet 1999 og 2005
Kan bookes solo eller med band
Erfaren studioguitarist
Stanley Samuelsen er født og opvokset på Færøerne men har boet i Danmark siden han var 19 år.
En nordisk grundtone af nutidighed og tidløshed

Presse i forb. med Stanley Samuelsens nyeste CD:

Sol og regn er elementære livsbetingelser, uanset hvem vi er og hvor vi lever. De 14 sange, som Stanley Samuelsen nu udgiver på sin anden solo cd, handler alle om, hvordan livet udfolder sig, og de er samlet under titlen "Sól og regn", produceret af Stig Kreutzfeldt og med sange på færøsk, dansk, engelsk og svensk.
Stanley Samuelsen bor i Nordsjælland, men er fra Færøerne, hvor han har dybe rødder, også musikalsk. Guitarspillet er Stanleys visitkort, og hans stilfærdige gemyt til trods er han kendt som en sublim guitarist og en fremragende komponist, sangskriver og trubadur. Opvæksten i Fuglefjord, midt i mellem himmel, hav og fjeld, hvor naturen kan være barsk, er en stor inspirationskilde til Stanleys tekster og musik.
Sangen "Morgendagens lys" er blevet til i mindet om ofrene for den tsunami der ramte mange kyster i december 2004. "Færøernes smukke ansigt" (Títt vakra andlit Føroyar) tager udgangspunkt i tiden da færøske fiskere sang Kingo salmer når de roede ud, og troen var stærk og nødvendig. " Tro håb kærlighed" (Trúgvin vónin kærleikin) er et budskab om at søge efter glæden i sit indre og passe på ikke at fare vild i tidens turbulente tilbud af "lykke".
Stanley Samuelsen spiller alle guitarer. Gert Smedegaard; trommer og percussion og Knut Henriksen; bas. De to sidstnævnte, er begge kendt fra den danske musikscene og har spillet med C.V.Jørgensen, Rugsted og Kreutzfeldt, Cornelis Vreeswijk og mange andre. Claus Christensen spiller diverse tangenter, mandolin, banjo, harmonika m.v, og Stig Kreutzfeldt er med på bl.a. keyboard. Guðrun Sólja Jacobsen har med sin stemme sat sit præg på enkelte numre.
Stanley Samuelsen havde sin debut som guitarist i det lokale poporkester da han var 14 år og spillede til dans hver eneste lørdag og søndag aften. Det er sagt at "Stanley var The Beatles på Færøerne i tresserne". Som teenager i 1970 rejste han til Danmark og har siden spillet i mange forskellige sammenhænge. Modtog i 1992 LO's kulturpris, som guitarist i en duo, med Nis P. Jørgensen.
I 1999 udgav Stanley en cd med egne melodier til færøske digte, og der har længe været efterspørgsel på næste udgivelse.

Stanley optræder solo eller med band.

I vise/folk genren er repertoiret egne færøske og danske sange samt udvalgte engelske, norske og svenske titler af bl.a. James Taylor, Lennon/McCartney, Finn Kalvik, Jan Eggum og Cornelis Vreeswijk.

I rock, country og blues genren klassikere af bl.a Beatles, Rolling Stones, Kinks, Eagles, Clapton og Crosby, Stills, Nash og Young.


Stanleys repertoire kan være på både dansk, færøsk, engelsk og svensk.

optræder solo med akustisk guitar og sang

eller med bassisten Knut Henriksen

ved mere rytmiske koncerter også med Gert Smedegaard på percussion/trommer

Booking: NKMusic tlf. 7020 3648

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Stanley Samuelsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Stanley Samuelsen

For booking af Stanley Samuelsen ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Stanley Samuelsen

 Stanley Samuelsen
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: