Tove Hyldgaard & Tonny Landy

kirkekoncert med Hyldgård og Landy

Tove Hyldgaard & Tonny Landy kommer i hele landet med arrangementer.

Tove Hyldgaard har fra debut i 1965 på Det Kgl. Teater sunget en lang række hovedroller i lyrisk sopransang - gæstesunget på tre kontinenter, medvirket ved radio- og TV-koncerter, inspillet operette, viser og sange, og medvirkede på førsteindspilningen af Carl Nielsens "Maskerade". Desuden underviser hun på Musikkonservatoriet og Blindeinstituttet i København, og har modtaget et stort antal hæderspriser.
Tonny Landy har siden debut 1966 på Det Kgl. Teater sunget over 30 hovedpartier i det lyrisk-dramatiske tenorfag, samt optrådt i en række europæiske lande. Desuden talrige radio- og TV-produktioner og pladeudgivelser af danske romancer og hele operaer. Tonny Landy var 1980-94 forstander for Opera-akademiet, underviser fortsat dér og på Musikkonservatoriet i København, samt holder kurser og foredrag om operauddannelse. Han er Ridder af Dannebrog og er bl.a. æresdoktor ved "The Albert Einstein International Academy Foundation".
Odd Fellow-loge nr. 13, Venskab oprettede i 1994 et sanger- og musikerlegat i Tove Hyldgaard og Tonny Landys navn.


1.Tro, håb og kærlighed - men størst af dem er kærligheden!
En buket i ord og toner, sammensat af Johannes Møllehave, og pr. 1. januar 2005 opført mere end 85 gange.
Johannes Møllehave har til de to sangere sammensat et program over temaet "Tro, håb og kærlighed" - 3 afdelinger med tekster, salmer og sange i forskellige genrer og tid fra Højsangen og til Benny Andersen.
Programmet fremføres med klaverakkompagnement.
(75 min. (uden pause); nødv. hjælpemidler: velstemt flygel/klaver; honorar: aftale efter antal tilhørere, sted og omkostninger)
Arrangementet er tidligere holdt: Maribo Domkirke, Hadsten kirke og Vangede kirke, Kbh.

2. En eventyrlig aften - H.C. ANDERSEN i ord og toner
Et nyt program fra januar 2005 med en levende, eventyrlig fortælling i ord og toner om den danske nationaldigter H.C. Andersen - med forbindende tekster sammensat af Johannes Møllehave, og fremført af Tove Hyldgaard og Tonny Landy med klaverakkompagnement.
Eventyret om H.C. Andersen er sat i musik af bl.a. Hartmann, Rung, Heise, Gade, Mendelssohn, Grieg, Weyse, Schierbeck, Henriques, Harder og Bellini.
H.C. Andersen-programmet vil, med dets blanding af poesi, humor, alvor og musikalitet, være et oplagt tilbud til kirker, menighedshuse, forsamlingshuse, biblioteker, loger og koncertsale - og er en videreførelse af de samme tre kunstneres samarbejde om "Tro, håb og kærlighed", der foreløbig er præsenteret mere end 85 gange rundt i danske kirker.
(75 min. (uden pause); nødv. hjælpemidler: velstemt flygel/klaver; honorar: aftale efter antal tilhørere, sted og omkostninger)´
Arrangementet er tidligere holdt: Fredens kirke, Odense - Bellinge kirke - Hofteatret, Chr.borg

3. Wiener Ensemblet
De populære toner fra Wieneroperetten og musicalen, krydret med amerikanske, italienske, tyske og danske sange, går aldrig af mode.
Tove Hyldgaard, Tonny Landy og Wiener Ensemblet løfter dette populære repertoire til nye højder.
Wiener Ensemblet kan i øvrigt også engageres til behagelig, afstemt dinérmusik.
Ny pianist i ensemblet: Carol Conrad.
(60-180 min; nødv. hjælpemidler: velstemt flygel/klaver; honorar: aftale efter antal tilhørere, sted og omkostninger)
Arrangementet er tidligere holdt: Mange steder rundt i Danmark bl.a. Rødding, Hanstholm og Tivoli.

4. Solo eller duo
Tove Hyldgaard og Tonny Landy kan desuden, enten solo eller duo, tilbyde et alsidigt kirkeprogram, som kan tilpasses alle årstider, særlige temaer eller fri efter arrangørernes ønske.
De to kunstnere lægger stor vægt på, at mindst en del af - eller gerne hele - programmet afvikles ansigt til ansigt med publikum, og derfor gerne med klaver.
(60-80 min.; nødv. hjælpemidler: velstemt flygel/klaver; honorar: aftale efter antal tilhørere, sted og omkostninger)
Arrangementet er tidligere holdt: Over det meste af Danmark igennem ca. 40 år.

5. Noget om en pige med musik i! v/ Tove Hyldgaard
Tove Hyldgaard, der i mere end 40 år har været en synlig brik i den danske musikalske mosaik, fortæller her om sit liv på og uden for scenen. Fra radioens pigekor og 28 år på Det Kgl. Teater som en højt skattet solist med partier som bl.a. Violetta i "La Traviata", Susanna i "Figaros bryllup", Sophie i "Rosenkavaleren", Adele i "Flagermusen" og mange, mange flere - til gæstespil i udlandet og på danske scener og inspirerende samspil med bl.a. Ib Hansen, Aage Haugland, Peter Lindroos, Tonny Landy, Frits Helmuth, Jørgen Reenberg, Ebbe Rode o.m.a.
Hun har sin "mindekiste" fuld af spændende og festlige oplevelser både på og bag ved scenen, og er villig til at dele dem med publikum.
For at gøre foredraget endnu mere festligt, medbringer Tove Hyldgaard gerne sin pianist, så de sammen kan give et troværdigt billede af "pigen med musik i".
(60-120 min.; nødv. hjælpemidler: velstemt flygel/klaver; honorar: aftale efter antal tilhørere, sted og omkostninger)
Arrangementet er tidligere holdt: I forskellige afdelinger af FOF og ældreklubber m.fl.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tove Hyldgaard & Tonny Landy er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tove Hyldgaard & Tonny Landy

For booking af Tove Hyldgaard & Tonny Landy ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Tove Hyldgaard & Tonny Landy

 Tove Hyldgaard & Tonny Landy
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: