Anna David & Michala Petri

Michala Petri er kendt som en enestående klassisk musiker på blokfløjte og Anna David som en af tidens hotte popsangerinder. Nu giver de publikum en helt unik fælles oplevelse til en række julekoncerter landet over.

Sjov idé:
Det var DR's Aftenshowet, der førte de to kunstnere sammen. Michala Petri var lige blevet nomineret til Nordisk Råds Musikpris 2015, og Anna David havde lige udgivet sin nye single "Ukendt Land". Aftenshowet bad de to kunstnere om at optræde sammen i et nummer, hvor de skulle bygge bro mellem klassisk og popmusik. Med få timers øvning tog Michala og Anna David udfordringen op og optrådte Live i Aftenshowet - resultatet kan ses på dette link:
https://www.youtube.com/watch?v=JNolYcD14CA

Begge kunstnere blev så glade for ideen, at de besluttede at udvikle den, og de er nu klar til en række Julekoncerter i hele landet.
Anna David og Michala Petri vil fortolke både klassiske julesange og popsange, og de forskellige sange bliver kædet sammen af klassiske musikstykker.

Periode November - December 2016 - book allerede en dato nu

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anna David & Michala Petri er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anna David & Michala Petri

For booking af Anna David & Michala Petri ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Anna David & Michala Petri

Klassisk legende møder popdronning

Klassisk legende møder popdronning

FÆLLES JUL

Det begyndte som en sjov ide i Aftenshowet, hvor popstjernen Anna David og den klassiske kunstner Michala Petri blev bedt om at optræde sammen. Nu giver de den hele armen.

Som en sjov gimmick førte Aftenshowet på DR de to musikere sammen i et enkelt nummer for at forene klassisk musik med popmusik. De syntes begge, ideen var så skøn, at de nu er aktuelle med en række julekoncerter, hvor de kombinerer Michala Petris klassiske blokfløjtespil med Anna Davids popsange.

Gå ikke glip af en af årets skøreste, men sjoveste musikduoer! De spiller et begrænset antal koncerter i november og december 2016.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Anna David & Michala Petri

 Anna David & Michala Petri
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: