Cash i kirken

En musikalsk fortælling

Engle og dæmoner blander sig med countrymusik og amerikansk musikhistorie, når sangeren Karsten Holm & band leverer "Cash i kirken". En musikalsk fortælling om Johnny Cash og den evige kamp mellem det religiøse og tilværelsens skyggesider, der var en enorm drivkraft for ham som kunstner.

Siden 2008 har sangeren Karsten Holm og pianisten Christian Spillemose turneret land og rige rundt med "Elvis i kirken". Konceptet er en stor succes, og nu er Karsten Holm aktuel med et koncertforedrag med en anden gigant i den amerikanske populærmusik: Johnny Cash.

"Cash i kirken" handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden. Karsten Holm fortæller om Cash' tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede - den evige kamp mellem det gode og det onde.

Det er fortællingen om, hvordan Gud redder ham, da han beslutter at begå selvmord i en grotte. Cash ser lyset (Guds lys), da hans egen lommelygte dør ud. Det er fortællingen om hans forhold til kærligheden, sin elskede og familien - og til de udstødte og de fattige. Cash var forkynder på sin egen måde, og hans eftermæle er historien om en kunstner med hundrede procent autenticitet.

Musikalsk fokuserer "Cash i kirken" især på de sidste 10 år af Johnny Cash' liv. Cash havde ikke været på hitlisterne længe, men turnerede på livet løs. Produceren Rick Rubin overtalte Cash til at gå i studiet blot med en mikrofon og en guitar. Det blev til den højt roste albumrække under navnet "American Recordings", der var et stort comeback for Cash. Indspilningerne rummer flere religiøse sange, som er med i denne koncert. Publikum vil opleve sange af Cash selv; men i lige så høj grad sangene som han fortolkede, af eksempelvis Kris Kristoffersen, Hank Williams, Bruce Springsteen, Gordon Lightfoot og mane flere. Der vil også være nogle af de store hits i Cash' velkendte "Boom Chicka Boom" stil så som "Ring Of Fire" og "I walk the line".

Som sædvanlig synger Karsten Holm også denne gang, og foruden hans stemme og guitar medbringer han også disse tre forrygende musikere:

Martin Blom - diverse guitarer og kor
Bjørn Bønne Petersen - kontrabas og kor
Knud Erik Fuddi Steengaard - violin

Koncerten varer en lille time og egner sig fortrinligt til både små og større kirker.

Sognepræst Carsten Marvig udtalte om koncerten d. 5. juni i Storring:

Flot, stærkt og bevægende!
Sikke en aften vi havde i kirken i selskab med Karsten Holm og hans nye koncert tilbud "Cash i kirken". Kirken var fyldt til bristepunktet og Karsten Holm leverede sammen med sit band igen en musikalsk oplevelse af de helt store. Karsten Holm fortolkede Cash med sin store stemme, så de mange mennesker blev revet med. Mellem numrene fortalte Karsten Holm indlevende om Cashs liv og tro, så man blev bevæget! Kort sagt; det var forrygende!
Karsten Holm har med "Elvis i kirken" og nu også med "Cash i kirken" givet os en ny og forfriskende mulighed for at arrangere kirkekoncerter med kvalitet der når ud til et bredt publikum i alle aldre, og som samtidigt har noget på hjerte! Tak!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cash i kirken er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cash i kirken

For booking af Cash i kirken ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Cash i kirken

 Cash i kirken
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: