Henrik Strube

Sange om livets mørke og lyse sider

Smukke koncerter, der bevæger, berører og betager.

Både i sine sange og i romanen "Violinbyggeren" kommer Henrik Strube ind på mørke og lys, fortvivlelse og håb, forsoning og tilgivelse.

Teksterne er alle udsprunget fra Strubes eget liv. En koncert, egnet for kirker og menighedsråd. Guitaristen, sangskriveren og sangeren Henrik Strube spiller sammen med Pete Repete - en af landets bedste keyboardspillere (Big Fat Snake, Sanne Salomonsen, CV. Jørgensen m.fl.). En musikalsk oplevelse i topklasse!

"Jeg følte mig bevæget. berørt og betaget. Musik, lyrik og sjove anekdoter flettede sig ind i mine tanker og sjæl til eftertænksomhed. Strubes stemme lyder smukt i kirken og ordenes dybde bliver forstærket. Det er som om kirkerummet med Strubes stemme understreger alle de store følelser vores liv, det rummer."
Kristine Gustav, sognepræst, Østerbro

"I fornyende vendinger hører vi om håbet, kærligheden, glæden og troen, der sejrer midt i fortvivlelse og afmagt. Her er ingen letkøbte floskler, men insisterende og vedkommende tekster, som alle kan identificere sig med."
Louise Adrian, leder af Fangekoret

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Strube er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Henrik Strube

For booking af Henrik Strube ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Henrik Strube

 Henrik Strube
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: