Villads og Kim Sjøgren

Violinister på landevejen

DR1s 'vidunderbarn' violinisten Villads og hans mentor Kim Sjøgren spiller koncerter.

Violin-ensemblet kan bookes til showoptræden over hele landet, umiddelbart efter finalen på 'Vidunderbørn'den 12. december 2015. Villads har med stor succes været gæstesolist i Kim Sjøgren og Mermaids juleforestilling 'Kims Jul'.

Violinspilleren Villads, der er 13 år og til dagligt bor i Berlin, får hjælp af Kim Sjøgren i DRs underholdningsshow "Vidunderbørn". Villads har fået meget ros for sin stærke tekniske kunnen - og hans violinspil går lige i hjertet hos publikum.

Kim Sjøgren drager på juleturné med sine Mermaids - i topform og med et smittende julehumør. Showet omfatter anekdoter fra Kims tid som koncertmester samt masser af skønne julemelodier/sange, fortolket helt unikt. Kim fortæller jokes på sin egen finurlige måde, krydret med raffineret violinspil. Villads, der fik megen ros for sin musikalitet og professionalisme, vil være gæstesolist på juleturnéen i år.

Kim Sjøgren, der nærmer sig 60 år, har spillet violin, siden han var 3 år. Som 12-årig blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium. Han debuterede allerede som 17-årig. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig - den yngste i kapellets historie. Han har komponeret musik til film, TV og teater. I 1997 dannede han sit eget "Kim Sjøgren and his The Little Mermaid Orchestra", der har markeret sig som et af landets mest efterspurgte orkestre. I 2004 blev Kim Sjøgren udnævnt som professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Villads og Kim Sjøgren er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Villads og Kim Sjøgren

For booking af Villads og Kim Sjøgren ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Villads og Kim Sjøgren

 Villads og Kim Sjøgren
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: