Come Sunday

Eminent jazzmusik, der kan udfylde ethvert kirkerum. Med numre af Duke Ellington, Billy Strayhorn, Erik Sommer og orkestrets egne medlemmer.

Trioen består af Kjeld Lauritsen på hammondorgel, Jan Harbeck på tenorsax og Espen Laub von Lillienskjold på trommer.

Sagt om Come Sunday:
"Denne CD er skabt af en trio, som er dannet med henblik på kirkekoncerter, som titlen også antyder. Musikerne arbejder intenst med klangfarver; Jan Harbeck er det perfekte valg på tenoren, Espen Laub arbejder delikat med trommernes lyd, og Kjeld Lauritsen formår at afdække et overraskende væld af nuancer på sit B3 - ikke mindst ved de svagere styrkegrader."
Ulrik Spang-Hanssen, organist og professor ved Det Jyske Musikkonservatorium

"Allerede ved første nummer måtte vi overgive os til jazz-trioens medrivende og poetiske klang- univers, og mens koncertens sidste toner stadigt bølgede under kirkeloftet, var alle tilstedeværende klar over, at vi havde oplevet en smuk og forløsende aften i vores kirke, langt ud over hvad vi havde forestillet os."
Linda Munnecke, sognepræst ved Stengård kirke

"Hvis jeg var et menighedsråd, der var på udkig efter et swingende kirkearrangement, så behøvede jeg ikke at lede længere. Come Sunday er et godt bud på en omgang 'Jazz i kirken'"
Niels Overgaard, Jazznyt

"På en og samme gangfremført pietetsfuldt med en troværdig inderlighed, men, og det er vigtigt, også med et glimt i øjet, der uddriver en hver form for banalitet, og så swinger det."
Ole Niemand, Jazz Special

"170 til kirkejazz. Stengård Kirke fik succes med utraditionelt arrangement. Trommeslageren Espen Laub, saxofonisten Jan Harbeck og Kjeld Lauritsen gav en koncert til stor glæde for de mange fremmødte."
Niels Rasmussen, Gladsaxe Folkeblad

"Orgeljazz i Kirken - smukt og swingende. Rendyrket nydelse fra ende til anden."
Stefan Andreasen, Kalundborg Folkeblad

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Come Sunday er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Come Sunday

For booking af Come Sunday ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Come Sunday

 
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: