Søs Fenger Trio

En aften i tæt samspil med sangerinden, musikken og publikum

Søs Fenger er for tiden aktuel med udgivelsen "Gnister" i duoen Fenger//Nordstrøm.

Solo har Søs gennem de seneste mange år haft stor succes med at turnere både som band, kvartet og senest som trio. Trio-formatet fortsætter hun med i 2016, da det er en form, hun nyder og føler sig hjemme i. Der er samtidig stor efterspørgsel efter en aften i nært selskab med den populære sangerinde og derfor forlænges spilleperioden ind i 2016.

Søs Fenger føler sig godt tilpas i det mere intime koncept. Hun nyder at fortælle om sangene og være i dialog med publikum undervejs. Aftenerne fungerer godt i landets kulturhuse, musikforeninger, kirker, teatersale og koncertsale, og det er et koncept arrangørerne længe har efterspurgt. Publikum nyder en fortælleglad, afslappet og oplagt Søs Fenger over hele landet.

Søs Fenger siger om koncerterne: "..Vi har spillet utroligt meget som kvartet, før det voksede og blev fuldt orkester. Vi er derfor allerede meget trygge ved det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum. Trio-koncerterne, dvs jeg har hver gang to udvalgte musikere med, som jeg har kender utroligt godt og løbende har turneret med gennem mere end 10-12 år; Som regel er det kontrabas og diverse strengeinstrumenter. Musikerne kender mine sange så godt, at de kan tilføre dem et ekstra lag og være med til at fortolke og improvisere. Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning i salen, når vi optræder med dette format, man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde."

Ingen tvivl om at Søs Fenger Trio fortsat bliver en af de helt store lytte- oplevelser på landevejen igen i 2016.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søs Fenger Trio er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søs Fenger Trio

For booking af Søs Fenger Trio ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Søs Fenger Trio

 
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: