Anders Blichfeldt

Kirkekoncert - Tro, håb, musik og kærlighed

Hvad er det musik kan?
Oplev en spændende kirkekoncert med musikeren og sangeren
Anders Blichfeldt og få svaret ...

I Anders Blichfeldts indre har der altid været musik. Til tider fylder musikken det hele. Det er i dette rum, at ny musik opstår og senere finder sin vej til publikum.
Musikken er et grundstof i Anders, en måde at opleve verden på.

I musikken udtrykkes glæde, smerte, sorg, tro, håb, og kærlighed. En sang eller melodi kan vække følelser i os. Det kan være minder, glæde eller sorg der pludselig overvælder os når vi hører en særlig melodi. Andre gange får vi lyst til at danse og feste.

Kirken har altid brugt musik, både til at løfte os op mod det guddommelige, og til at holde os nede. Anders sætter de meget forskellige typer kirkemusik op mod hinanden på en sjov og let forståelig måde.

I løbet af Anders' kirkekoncert får vi hans bud på hvad det er musik kan. Desuden får vi historier fra Anders' liv, samt eksempler på de sange der har hjulpet ham gennem gode og svære tider, og historierne bag nogle af de mange sange Anders har skrevet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Blichfeldt er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders Blichfeldt

For booking af Anders Blichfeldt ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Anders Blichfeldt

 Anders Blichfeldt
Info
Eget anlæg medbringes ...
Varighed: 1 x 70 min.
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: