Michael Milo Jørgensen

kirkekoncert for børn

MICHAEL MILO JØRGENSEN - solo
INTERAKTIV KONCERT FOR BØRN OG FAMILIE I KIRKER
MUSIKKEN KOM IND I ØRET - OG UD I BENENE

Michael Milo Jørgensen spiller rytmiske børnesange - rock, calypso og bossa nova - og leger med børn og voksne.
Børnene leger med klap, hop og sang - og bliver også inddraget i koncerten med spil på en marimba fra Cuba. Michael Milo Jørgensen synger og spiller guitar - og med sig har han '2 små musikere der sidder i en æske og spiller på trommer og bas' - så det lyder det som et helt orkester.
Det er børnemusik, leg og bevægelse - eller som en pige sagde: 'Det var som om musikken kom ind i øret - og ud i benene'.

DANMARK, SVERIGE, GRØNLAND, NORGE OG TYSKLAND
Michael er uddannet pædagog, har spillet i flere kirker, bl.a. Møgeltønder Kirke.

Michael har spillet på Plænen i Tivoli, Langelandsfestival, Copenhagen Jazz Festival, Musikhuset Århus, Portalen.
Michael har flere gange turnéret i Grønland - og har bl.a. spillet ved Nuuk Festival. Michael Milo Jørgensen spiller også i Norge, Tyskland og i Sverige - og synger på svensk.
Michael spiller som solist for mange grupper af børn i alderen 0 til ca. 12 år. Børneinstitutioner, biblioteker m.m. Koncerten er også velegnet til familiearrangementer. Spilletid: 1 x 60 min. Eget anlæg medbringes.

MUSIKALSK I HIMMELHØJDE - PÆDAGOGISK I BØRNEHØJDE
Sangene, der spilles ved koncerten, er udgivet på CD'en: 'Ka' Lypso hoppe? - og andre sange der bevæger børn'. Pressen skrev: 'Musikalsk i himmelhøjde - pædagogisk i børnehøjde'. Nogle af Danmarks bedste musikere - bl.a. Poul Halberg og Linda Andrews Holmberg er med på CD'en.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael Milo Jørgensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michael Milo Jørgensen

For booking af Michael Milo Jørgensen ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Michael Milo Jørgensen

 Michael Milo Jørgensen
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: