EMMA'N'INA

Kirkekoncert med Emma og Ina

De to internationale Aarhus-teenagere Emma og Ina Rasmussen udgiver en ny CD med musikken "Lyrics Without Words" - Piano Works by Alfred Cahn.

En fantastisk historie - uden ord

Der er tale om klassisk klavermusik der aldrig før har været udgivet. Komponisten, Alfred Cahn, er jødisk. Han blev født i Tyskland i 1922 og lever stadig. Sammen med sin familie blev han deporteret til Dachau koncentrationslejren på "krystalnatten". Han tilbragte seks år i nogle af de værste arbejdslejre, og som den eneste i sin familie overlevede han anden verdenskrig. For ti år siden, som 80-årig, opsummerede han sit liv i de musikalske kompositioner "Lyrics Without Words", som han skrev til sin kæreste, den 10 år yngre pianist Irene Morgan.

At Emma og Ina Rasmussen nu har fået lov til at udgive musikken skyldes et helt specielt møde i USA i 2011. Alfred Cahn, som er en kendt komponist i USA, overværede en kirkekoncert med Emma og Ina i Milwaukee, og betegnede efter koncerten pigerne som "musikalske sensationer". Måske grundet de specielle omstændigheder bag "Lyrics Without Words" havde noderne, indtil mødet med Emma og Ina, ligget på Cahns Steinway, udelukkende til glæde for ham selv og Morgan.

Til daglig bor Ina og Emma i Aarhus, hvor de går på MGK. De er danske - men opvokset i Kina, hvor deres far driver egen virksomhed. Siden 5-års alderen har Emma og Ina modtaget klaverundervisning hos nogle af de bedste lærere fra Kina og det tidligere Sovietunionen. Trods deres unge alder - 16 og 17 - har de allerede givet koncerter mange steder i Asien, Europa og USA.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på EMMA'N'INA er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på EMMA'N'INA

For booking af EMMA'N'INA ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

EMMA'N'INA

 EMMA'N'INA
Info
Der skal forefindes velstemt flygel ...
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: