Morten Kargaard Septet

Hyhrid mellem rytmisk og klassisk

Orkesteret er en ny konstellation med et mix af nogle af de bedste musikere fra den klassiske (3 uddannet fra solist klassen) og rytmiske scene. De har spillet med bl.a. DR Symfoniorkester, Gustav Mahler Jugendorchester, Eliane Elias, Egberto Gismonti.

Musikken er skrevet af Morten Kargaard og fremføres af en usædvanlig ny konstellation af særligt udvalgte instrumenter som får musikken til at leve og ånde sammen. Musikken skaber en tidløs atmosfære uden præferencer og placerer sig midt i en oase af det kendte og ukendte.

Nyskabende musik - en hybrid der placerer sig lige i midten af de to verdener, rytmisk og klassisk.

Ensemblet har eksisteret siden 2012 hvor Morten Kargaard Septet havde premiere ved Copenhagen Jazzfestival og har siden givet koncerter i bl.a Sankt Jakobs Kirke, Østerbro.


ENSEMBLET

Karen Johanne Pedersen begyndte at spille violin som 5 årig, og blev i en alder af 18 år optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i violinklassen hos Serguei Azizian. Efter sin bacheloreksamen rejste hun til London, hvor hun på Guildhall School of Music and Drama modtog undervisning af Simon Fischer. Tilbage i Danmark bev hun i sommeren 2009 optaget i solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Karen Johanne Pedersen har deltaget i masterclasses og kurser rundt omkring i verden, bl.a. i England, Tyskland, Sverige, Schweiz, Italien, Argentina og Mexico og hos forskellige professorer, heriblandt Valery Gradow, Yfrah Neaman, Gerhard Schulz, Stefan Picard, Milan Vitek og Michaela Martin.
Ved siden af sine solistklassestudier er hun en aktiv kammermusiker og spiller i bl.a. Cobra Kvartetten. Karen Johanne Pedersen spiller på en Stradivarious, venligst udlånt af Det kongelige Danske Musikkonservatorium.

Samira Dayyani (f. 1983) har taget sin diplom- og solistuddannelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun har studeret hos tidligere docent Henrik Brendstrup og professor Morten Zeuthen. Desuden har hun studeret et år i Chicago hos den danske cellist og professor ved North Western University Of Chicago, Hans Jørgen Jensen.
Samira Dayyani har flere gange vundet 1. pris ved konservatoriets legatkonkurrence for cellister og er en meget aktiv kammermusiker som cellist i både Trio Cph og Cobra String Quartet. Samira Dayyani spiller på en italiensk cello bygget af Antonio Testore, venligst udlånt af DKDM.

Oboisten Mette Termansen begyndte sin musikalske uddannelse på Sankt Annæ Gymnasium, hvorefter hun i 2001 blev optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun fortsatte sine studier hos Gordon Hunt på Guildhall School of Music and Drama i London, hvorfra hun i 2007 blev Master of Music og samme år fik sin Diplomeksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. I 2008 spillede Mette i det 1-årige orkesterakademi Southbank Sinfonia i London og har i den forbindelse spillet i bl.a. Wigmore Hall. Mette debuterede fra Solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium hos oboist Bjørn Carl Nielsen i 2010. Mette Termansen modtog i 2011 et stipendium på 60.000 kr fra Léonie Sonnings Musikfond.

Jákup Lützen studerer bratch på fjerde år ved DKDM og er fra Færøerne. Har en forkærlighed for nyere klassisk musik og har spillet flere af Per Nørgaards strygekvartetter i forskellige sammenhænge. Han medvirker i Doria kvartetten og er en efterspurgt musiker med sin sikre rytmiske fornemmelse og smukke tone. Jákup er netop blevet optaget i det meget anerkendte Gustav Mahler Jugendorchester.

Flemming Agerskov har studeret ved Det Jydske Musikkonservatorium og har gennem mange år været en af de mest efterspurgte trompetister i Danmark. Med sin personlige og udtryksfulde klang har han medvirket ved flere end 70 CD indspilninger og er lige kendt i klassiske og rytmiske miljøer. Har været docent ved Rytmisk Musikkonservatorium og forfatter til den meget anerkendte hørelærebog "De to rum"

Lars Johnsen er uddannet kontrabassist fra Nordjysk Musikkonservatorium og har siden 2005 været bosat i København. Har studeret ved Marc Johnson i New York og turnéret i Skandinavien i mange forskellige sammenhænge. Er en efterspurgt studie musiker og håndterer både Kontrabas og Elbas.

Morten Kargaard er uddannet guitarrist fra DKDM i 1990 og studerede derefter tre år ved Berklee College of Music i Boston. Har udgivet 3 CD´er i eget navn og turnéret i hele Europa og Brasilien med Peter Gullin Trio samt egne ensembler. Har undervist ved RMC, Syddansk Musikkonservatorium, Nordjysk Musikkonservatorium, gæstelærer ved Stockholms Musikkonservatorium. Har været censor ved alle Konservatorier i Danmark. Har skrevet musik for DR Underholdningsorkester, ToneArt Ensemblet, Thad Jones Big Band, samt strygekvintet og mange andre konstellationer. Har ledet egne ensembler gennem de sidste 20 år og er pt også guitarassistent ved Det Ny Teater og med Flemming Enevold Show.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Morten Kargaard Septet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Morten Kargaard Septet

For booking af Morten Kargaard Septet ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Morten Kargaard Septet

 Morten Kargaard Septet
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: