Den Nye Salmetrio

Præsentation af nye salmer

Den Nye Salmetrio præsenterer en række af de nye salmer i spændende arrangementer med undertoner af både jazz og pop og med masser af solistiske indslag.

Den Nye Salmetrio: (Præsentation af nye salmer)

Fortolket af :

Anette Buonaventzen: vokal
Pojken Flensborg: piano & orgel
Ulrik Bust: saxofon


Alle 3 er uddannet på Det jyske musikkonservatorium.

Pojken er også uddannet som organist og har sit daglige virke i Skibet kirke. Han har spillet i en lang række jazz sammenhænge både som solist og som sideman. For tiden har han stor succes med orkestret Nordens tone. Læs mere på www.pojken.dk.

Anette har sunget professionelt i 20 år i både danske og internationale sammenhænge, med bigbands og symfoniorkestre såvel som små konstellationer og i mange forskellige genrer.

Ulrik har primært beskæftiget sig med rock, pop, blues, soul og rock'n'roll. Han har spillet og indspillet med en lang række forskellige danske og udenlandske artister som Peter Belli, Rock Nalle, Anne Linnet, Henning Stærk, Cliff Bennett (UK), Brian Poole (UK), Lisa Ekdahl (S), Mitch Woods (US), Lloyd Jones (US) m. fl. Læs mere på www.ulrikbust.dk


Udtalelser:

Ib Skotte Henriksen, sogne- og studenterpræst, Nørholm Kirke:
"Jeg har i mine 37 år som sognepræst og ca. halvdelen som studenterpræst haft adskillige gode oplevelser såvel med nyere salmedigtere som med musikere og sangere der fortolkede deres værker. Men jeg har aldrig oplevet en så kongenial, fremragende sammensat og veludført fortolkning som "Den Nye Salmetrio" gav i Nørholm kirke d.13/1. Med en perlerække af de bedste af de nyere salmer garneret med et par af de tilsvarende lidt ældre, som også f.eks Cohens "Hallelujah" og den svenske vuggevise "Nocturne" til at gå hjem på, fik vi tilhørere en stor oplevelse med de tre, som skiftevis på klaver, saxofon og vokal foldede sig ud. Jeg blev ringet op bagefter af en med-publikummer der fortalte mig, at det var det bedste hun nogensinde havde hørt, og hun er kommet rigtig meget alle mine år herude!
Jeg kan kun anbefale opførsler med "Salmetrioen"på det varmeste!


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Den Nye Salmetrio er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Den Nye Salmetrio

For booking af Den Nye Salmetrio ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Den Nye Salmetrio

 Den Nye Salmetrio
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: