Bozena Wetchacz

Bozena Wetchacz er uddannet klassik guitarist i bl.a. i Danmark, Tyskland og Polen. Bozenas fremragende teknik og store sceneerfaring gør hende formidabel til at formiddle den klassiske musik.

Bozena er bosat i Danmark og er særdeles efterspurgt som solist. Hun optræder jævnligt med orkestre og ind og udland ved recitals som sologuitarist. Som kammermusiker arbejder hun fast sammen med både strygere, blæsere og sangere.

Hendes repertoire er usædvanligt bredt og omfatter værker for sologuitar, guitarkoncerter med orkester og kammermusik fra Bach, John Dowland og Vivaldi over Giuliani, Sor, Albeniz, og Tárrega til nye komponister som Astor Piazzolla, Louis Glass og Leo Brouwer.

Bozena har arbejdet sammen med cellisten Johan Krarup og violinisten Anton Lasine samt tværfløjtenisten Sergej Tikhonov. Hun har desuden tidligere arbejdet sammen med forhenværende 1. solocellist i Berlins Symfoniorkester og tidligere medlem af Kontra Kvartetten Hans Nygaard.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bozena Wetchacz er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bozena Wetchacz

For booking af Bozena Wetchacz ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Bozena Wetchacz

 Bozena Wetchacz
Lyt til Bozena Wetchacz

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: