Laura Kjærgaard & Jens Jefsen

Kirkekoncert

Laura Kjærgaard's flotte stemme og Jens Jefsen's melodiske kontrabas danner rammen om en ny duo, som havde premiere i Åbyhøj Kirke.

Koncerten var for arrangøren 'Åby Biblioteks Venner' ment som et eksperiment, men under koncerten viste det sig, at de to havde mere tilfælles end man umiddelbart skulle tro.

Aldersforskellen og de forskellige stilreferencer til trods præsenterede duoen en medrivende koncert med kendte numre, der havde referencer til pop, soul, gospel, folk, evergreens og jazz, altsammen kogt sammen i en tæt helhed overfor et medlevende publikum.

Laura blev kendt for sin medvirken i DR's første X-Faktor serie, Jens er gennem en generation kendt for sit melodiske og lyttende basspil. Her hører man dem begge sammen med Jefsen's medbragte loops, som føjer en ekstra lyd til en del af koncertrepertoiret.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Laura Kjærgaard & Jens Jefsen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Laura Kjærgaard & Jens Jefsen

For booking af Laura Kjærgaard & Jens Jefsen ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Laura Kjærgaard & Jens Jefsen

 Laura Kjærgaard & Jens Jefsen
Lyt til Laura Kjærgaard & Jens Jefsen

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: