Helios Trio

Kirkekoncert

Helios Trio giver et friskt bud på hvordan Carl Nielsens musik kan lyde i dag med et varieret og overraskende instrumentarium og med de kendte melodier iklædt helt nye akkorder.

Med bibeholdelse af Carl Nielsens smukke melodier og tekster, har trioen, bestående af vokal, guitar og bas, omarrangeret sangene med fodfæste i traditionerne fra den nordiske jazz, den amerikanske folkemusik og de danske salmer. Dette har gjort, at musikken har fået et enkelt og smukt udtryk, der går hånd i hånd med lyrikkens stemning og ånd.

Musikerne er alle uddannede fra konservatoriet i Esbjerg på henholdsvis vokal, guitar og bas. Udover disse instrumenter trakterer trioen også klaver, melodika, dobro, lapsteel, en indisk dronemaskine og almindelige akustiske og el-guitarer, der i forskellige sammensætninger, udgør et farverigt og mangfoldigt univers.

Undervejs i koncerten vil sangerinde Signe Juhl fortælle om Carl Nielsens liv i relation til musikken og teksterne. Helios Trio har derudover arrangeret udvalgte salmer til fælles sang - igen med et personligt bud på hvordan nye akkorder og klange kan understøtte den kendte melodi og lyrik.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Helios Trio er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Helios Trio

For booking af Helios Trio ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Helios Trio

 Helios
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: