ABC Gospel

Southern Gospel - gospelkor

Herrekvartet synger Southern Gospel i en glad og medrivende stil, der begejstrer alle aldersgrupper.
Koncerter eller indslag ved arrangementer i kirker, haller, byfester og festivaler, både indendørs og udendørs.

ABC Gospel bliver ofte brugt til at skabe stemning ved festarrangementer f.eks. ved højtider, Sankt Hans, Jul eller andre årstider, og ligeledes til at åbne huset eller kirken for at invitere gæster til en glad og opløftende begivenhed.

Gruppen består af fire mandlige sangere: Paul Sander Hansen, Jens Bracher, Ejvind Lohse og Michael Meyer-Juhlin, og tre musikere: Victor Hørup, Rudy Winter og Henrik Due Jensen.

ABC Gospel er den eneste gruppe i Danmark, der synger southern gospel, som er en musikalsk stil med firestemmig herresang, der startede i USA i 20'erne, og har udviklet sig til at blive en selvstændig musikgenre. Eksempelvis fandt Elvis Presley sine backing groups blandt disse kvartetter, og især Gaither Homecomings har gjort stilen kendt i den vestlige verden.

Sangene er kendt fra de amerikanske kirker og synges på engelsk, og teksterne indeholder et enkelt evangelisk budskab. Medlemmerne i gruppen står selv inde for budskaberne og kan også give forkyndende indslag alt efter behov.

ABC Gospel kommer selv med lydudstyr, og kan afholde hele koncerter, eller medvirke i møder eller arrangementer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på ABC Gospel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på ABC Gospel

For booking af ABC Gospel ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld