Birgit Lyngholm

Birgit Lyngholm er en meget alsidig sanger.

Selvom hun er uddannet operasanger fra konservatoriet, har hun udfoldet sig indenfor mange forskellige stilarter.

Efter sin eksamen har hun sunget i mange forskellige musical-,operette-, og operaforestillinger. Ved flere lejligheder har hun kunnet kombinere sine danseevner med sangen, bl.a. i "Cats" på Det Ny Teater.

Hun har omfattende koncertvirksomhed i ind- og udland både solo samt med ensembler bl.a. Holbæk ensemblet, Archi ensemblet og Corona ensemblet. Ved flere lejligheder som solist med Vestjysk Symfoniorkester.

Underholdning
Skab en spændende aften/dag med sange lige fra Kai Normann Andersen viser, over musical til operettetoner.
Programmet kan tilpasses enhver lejlighed såsom fødselsdag, reception, sognedag, bryllup eller jubilæum.

Koncert
Oplev arier og sange af Mozart, Grieg, Puccini, Bernstein og Gershwin. Koncerten sammenflettes med historier om de forskellige værker. Dette program kan udvides med en tenor eller baryton.

Kirkekoncert
Et varieret program med arier af Händel og Mozart, nordisk folketone, nye danske salmer samt negro spirituals. Koncerten kan eventuelt splittes op i en kirkeafdeling og en afdeling i sognehuset.

Lullula
Tag med på en musikalsk rejse tilbage til middelalderen og oplev fyrig dansemusik, stille ballader og heltekvad. Alt sammen bundet sammen af historier om instrumenterne og tiden.

Lullula, som består af Birgit Lyngholm og spillemand Mads Kjøller-Henningsen, trakterer selv et bredt udsnit af datidens instrumenter: benfløjte, sækkepibe, jødeharpe,falsterpibe,
drejelire og skalmeje.

Undervejs i koncerten vil publikum blive inddraget i musikken,
og hvem ved?... måske bliver der mulighed for en ægte middelalderdans?

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Birgit Lyngholm er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Birgit Lyngholm

For booking af Birgit Lyngholm ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Birgit Lyngholm

 Birgit Lyngholm
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: