Magnus & Nanna

kendt fra Skjulte Stjerner

Det er nu muligt at engagerer det charmerende par Magnus & Nanna fra DR1's populære stjernekonkurrence Skjulte Stjerner på Din scene.

Magnus Vigilius er en af landets allerstørste tenorer. Han debuterede med 'Phantom of the Opera' i 2001 og har siden betrådt de skrå brædder på blandt andet Det Kongelige Teater, Det Ny Teater og Den Fynske Opera.

Det er dog ikke kun herhjemme, Magnus har succes.
Han arbejder som operasanger og skuespiller i hele Skandinavien, England, Tyskland og Frankrig, hvor han har haft store roller som Alfredo i 'La Traviata', Rodolfo i 'La Boheme', Freddy i 'My Fair Lady' og Don José i 'Carmen'

Nanna er 18 år og kommer fra Kvistgård i Nordsjælland. Nanna går i 2 g. hvor hun knokler med lektierne, så i øjeblikket bliver der desværre ikke så meget tid til musikken, som ellers er Nannas store lidenskab. Hun kan synge jazz, blødere pop, og har også sunget i kor.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Magnus & Nanna er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Magnus & Nanna

For booking af Magnus & Nanna ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Magnus & Nanna

 Magnus & Nanna
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: