Ghita Nørby & Lars Hannibal

Ord og toner

Ghita Nørby og Lars Hannibal i ORD OG TONER

En aften hvor Danmarks store skuespiller Ghita Nørby bla. vil læse nogle af hendes favorit eventyr af H.C.Andersen og underfundige og livskloge fabler af La Fontaine, i Johannes Møllehaves sprudlende oversættelse.

Guitaristen Lars Hannibal vil skabe laguner af eftertænksomhed med smukke og populære toner fra det klassiske guitarrepertoire.
Eventyrene, fablerne, de små anekdoter og historierne (fra et langt liv på scenen) formidles til publikum i en intens og intim atmosfære, hvor man fornemmer deres årelange venskab.
Programmet henvender sig til kirkerne, forsamlingshusene, bibliotekerne, oplysningsforbundende og højskolerne

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ghita Nørby & Lars Hannibal er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ghita Nørby & Lars Hannibal

For booking af Ghita Nørby & Lars Hannibal ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Ghita Nørby & Lars Hannibal

Årets æres Bodil gik til Ghita Nørby

Årets æres Bodil gik til Ghita Nørby

BOOK ET AKTUELT FOREDRAG

Har du lyst til at høre meget mere om Ghita og samtidig lytte til Lars Hannibal klassiske guitarrepertoire har vi lige nu et rigtig spændende foredrag til dit næste arrangement.

Undervejs vil der også være mulighed for at Ghita Nørby fortæller om sit lange liv på teatret og ved filmen

Hvad Bodil-komiteen sagde om Ghita
Meget er blevet sagt og skrevet om dig gennem årene - også af os i Bodil-komitéen, for du har allerede modtaget fire Bodiller, og det er ikke én for meget. Alligevel kunne man sagtens tale en hel aften om dine fortjenester på lærredet. Men vi skal gøre det kort. Du har været uimodståeligt sød og sjov i samspil med Dirch Passer og Ove Sprogøe i Baronessen på benzintanken.

Du har gjort Olsensbandens Egon forelsket - og det så overbevisende, at man virkelig troede på det umulige. Du har danset på bordet som Regitze, så livsglæden lyste fra dig som fra en stjernekaster. Du har på svensk spillet lige op med Max von Sydow i Bille Augusts og Ingmar Bergmans"Den gode vilje".

Det vakte beundring langt ud over landets grænser. Du har været mange mødre på film - magtfuld og kræftlidende i Susanne Biers Freud flytter hjemmefra, kærlig og varm i Morten Arnfreds Mig og Charly, klog og forstående i Matador og en ren løvinde af moderdominans i Kaspar Rostrups Her i nærheden.

Meget forskellige mødre, men hver gang lige suverænt og uforfængeligt fremstillet. Du har gjort hele turen med i dansk film, fra folkekomedie til folkeseriøsitet, fra let underholdning til dyb tragik. Generøst har du altid investeret hele dit enorme talent og hele din enorme dygtighed i dine mange gode filmroller.

Hvis nogen skuespiller i dansk fim i dag fortjener en Æresbodil, er det dig. Tak for alle de store oplevelser.

Læs meget mere om Ghita Nørby og Lars Hannibal


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Ghita Nørby & Lars Hannibal

 Ghita Nørby & Lars Hannibal
Info
Varighed: 1 x 70 min.
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere