Rikke Mølgaard Trio

en smuk stemme

Saxofonisten Ulrik Bust og pianisten Morten Randrup akkompagnerer én af landets smukkeste stemmer i en koncert, hvor repertoiret bl.a. spænder over de traditionelle klassikere indenfor genrene soul, pop og jazz.

Udover den traditionelle koncertform kan Rikke Mølgaard trio benyttes i mange forskellige situationer. Eksempelvis til receptionen eller som underholdende indslag til festen.

KIRKEKONCERTER & JULEKONCERTER

Ved juletid kan Rikke Mølgaard trio desuden engageres til julekoncerter hvor repertoiret er et udvalg af julens og gospellens populære sange. Fra de traditionelle Silent Night og Forunderligt at sige over John Lennons Happy Christmas til gospel klassikere som Amazing Grace og Nobody Knows.

Trioen kan hyres hele året til kirkekoncerter med mulighed for samarbejde med det lokale kor.

Rikke Mølgaard har arbejdet som professionel sangerinde de seneste 10 år. Med stor
erfaring håndterer hun professionelt og personligt stort set alle genrer. Rikkes mørke og fyldige stemme tilfører musikken stor spændevidde og udstråling.

Af højdepunkter i hendes karriere kan nævnes flg :

Danmarksturne med Stig Rossen i 1995

Hovedrolleindehaver i teaterkoncerten "Made in Århus"på Århus teater i 1997.

I 2001 var Rikke med Finn Nørbygård på Danmarksturne med showet "Finn & co"
,og høstede store anmelder og publikums roser for hendes fortolkning af titelsangen
fra Titanic "My heart will go on".

I 2002 var Rikke den ene halvdel af "Soulsisters" i DR's "Stjerne for en aften"der kørte over skærmen hver fredag aften.

I 2003 var Rikke med på Johnny Logan's juleturne som gæstesolist.

Af andre optrædender kan nævnes - solist med Tivoli's bigband,korsanger for div.danske kunstnere, duet med Rock Nalle på hans seneste udgivelse samt et hav af studie indspilninger. Er aktuel med CD i eget navn.

Ulrik spiller i øjeblikket bl.a. med Rock Nalle og har på det seneste arbejdet sammen med Anne Linnet omkring musikken på hendes nye cd "Her hos mig".
Var i 2003 på turné med "Peter Bellis Hithouse reunion"
Har tidligere bl.a. spillet med Billy Cross, Lisa Ekdahl, amerikanske Omar & The Howlers og Mitch Woods. Er uddannet ved Det jyske musikkonservatorium.
Har medvirket på adskillige cd udgivelser både som musiker, komponist og producer.

Morten spiller i øjeblikket med bl.a. Veronica Mortensen og har tidligere spillet i det århusianske disco band Lé Freak. Han er uddannet ved Det jyske musikkonservatorium og har ligeledes medvirket på adskillige cd udgivelser.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rikke Mølgaard Trio er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rikke Mølgaard Trio

For booking af Rikke Mølgaard Trio ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Rikke Mølgaard Trio

 Rikke Mølgaard
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: