Kaliningrad Domkirkes Kor

Kirkekoncert-turne

Kaliningrad Domkirkes kor har været populært i Danmark lige siden deres første optræden i 2003. Det meget velansete kor har optrådt årligt ved flere koncerter i store og små kirker over hele landet. Koret på kun 7 medlemmer forstår med deres professionelt skolede stemmer at skabe en stemning som i en russisk ortodoks kirke.

Koret er på en overraskende måde i stand til at kombinere styrke og intimitet. Deres stemmebeherskelse er fascinerende og lader de liturgiske sange komme til deres ret.
I maj 2009 fik koret med rette stor anerkendelse ved den internationale festival for (orthodox) kirkemusik i Hajnowka i Polen.
Programmet omfatter foruden russisk kirkemusik også folkesange fra Rusland, Polen, Hviderusland og andre østeuropæiske lande.
Koret optræder ikke kun i Danmark, men har flere meget vellykkede turneer bag sig i blandt andet Holland og Tyskland. Overalt hvor koret optræder er publikum begejstret over korets imponerende præstationer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kaliningrad Domkirkes Kor er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kaliningrad Domkirkes Kor

For booking af Kaliningrad Domkirkes Kor ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Kaliningrad Domkirkes Kor

 Kaliningrad Domkirkes Kor
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: