Pernille Bogø Bach

Danske sange - i tradition og fornyelse

Danske sange - i tradition og fornyelse.

Danmark har en smuk, gammel tradition af sange, der fortæller vores fælles historie, der beskriver vores smukke land og som emmer af liv, sjæl og erfaringer.

Pernille Bogø Bach og Carl Ulrik Munk-Andersen synger og spiller de danske sange med nænsomhed og troskab overfor de gamle forlæg - og så alligevel med en fornyelse, der giver de gamle melodier og tekster et nyt liv og en ny friskhed.

Den store kærlighed til de danske sange fornægter sig ikke når de to giver koncerter. Sang og musik sættes i perspektiv, med fortællinger og anekdoter om komponister og tekstforfattere. Man kan derfor få svar på f.eks. hvorfor Johannes V. Jensen, der er fra Farsø, skrev en sang om Sjælland? Hvorfor Ludvig Holstein kun vil have den jord, hans fødder bærer?

Og hvordan Jeppe Aakjær kom ud af sin skriveblokering?

Koncerten vil desuden byde på et par musicalsange, som en naturlig følge på de danske sange. Om nogen genre, har netop musicalgenren forsøgt at tegne musikalske, let genkendelige billeder og skabe stemninger og associationer.

Kort sagt, netop fortælle historier gennem musik og tekst!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Pernille Bogø Bach er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Pernille Bogø Bach

For booking af Pernille Bogø Bach ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Pernille Bogø Bach

 Pernille Bogø Bach
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: