Benedicte Riis

Foredrag

Benedicte Riis kan holde et sprudlende foredrag om energi og appetit i formidling af viden og kundskaber. Eller hvad med et kontroversielt foredrag om struktur og kreativitet, orden og kaos?

SLIP DRØMMENE FRI - musik-foredrag for SEJLERE med Benedicte Riis
Benedicte Riis tager os med over Atlanterhavet fra Cape Town til Rio de Janeiro i sin lille 31 fods sejlbåd og fortæller i billeder og musik om beslutningen, forberedelserne og økonomien. Vi går ombord og sejler omkring Kap Det Gode Håb hvor de to gaster, Anna og Jacob, som er på alder med Benedictes egne børn, langsomt vænner sig til sølivet. Efter St Helena møder de sammen angsten, tvivlen og stormen hvor alting går galt og sejlads, ledelse og selvudvikling bliver praktisk nødvendige størrelser. Men drømmene er intakte, gennem dull rooms og motorskader....
Benedicte Riis har guitaren med og synger sange forfattet på havet. Foredraget bygger på bogen "Slip drømmene fri - bliv skipper i dit eget liv" som er udkommet på forlaget Koustrup og Co.

SLIP DRØMMENE FRI - foredrag for LEDERE med Benedicte Riis
Oplev et power-eventyr for ledere, som har mod til at bruge drømmene aktivt og kræfter til selv at styre skuden gennem hårdt vejr.
I drømmene ligger ofte den gode ide, lysten til forandring og det eventyrlige drive som fører til de spændende møder, de nye teams og de friske planer.
Det er en ur-kraft i mennesket at realisere sine drømme, og vores selvtillid og dømmekraft styrkes hele tiden af gode resultater og happy endings.
Men drømme er også hårdt arbejde, barske beslutninger og kameler at sluge.
Benedicte Riis beskriver i billeder, modeller og musik en leders tanker og følelser gennem realisering af en farlig plan.
Fra budgetter og økonomistrukturer hopper hun ud på det dybe vand og tager os med over Atlanterhavet fra Cape Town til Rio de Janeiro. Det kræver planlægning og selvdisciplin, timing og rollefordeling - men drømmene er hele tiden intakte og altid med.
Utraditionelt i foredraget medbringer Benedicte Riis sin guitar og krydrer oplevelsen med sange om timing, samarbejde, ansvar og den vidunderlige glæde og sejrsrus det er, at gå styrket i land!
Foredraget bygger på bogen "Slip drømmene fri - bliv skipper i dit eget liv" som er udkommet på forlaget Koustrup og Co.


Biografi
Benedicte Riis er uddannet lærer og cand. phil. i musik, forfatter, foredragsholder og idekvinden bag familieorganisationen Tante Andante.

Om sommeren bor Benedicte Riis i sit bondehus i Vrigsted ved Juelsminde, om vinteren sejler hun i sin lille Tante Andante Båd, som for tiden ligger i Brasilien.

Benedicte Riis produktion af bøger, artikler, TV- og radioudsendelser er stor, og hun er kendt for en levende og skarp tunge når det gælder samfundsdebat, musik og kreativ ledelse. Ofte spiller Benedicte Riis klaver eller synger en af sine egne viser som kreativt indslag i kurser og foredrag, eller man oplever hende udklædt i festlige gevandter.

Som grundlægger af Tante Andante organisationen har Benedicte Riis bygget projekter op i De Nordiske Lande, Grønland, Østeuropa, Afrika, USA og Sydamerika. Hun har undervist på Danmarks Lærerhøjskole, arbejdet på Lego, Sesamy Street i New York og for Western Publishing, USA´s største børnebogsforlag. Hun har også interviewet mange interessante mennesker, bl.a. Victor Borge og Astrid Lindgren.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Benedicte Riis er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Benedicte Riis

For booking af Benedicte Riis ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Benedicte Riis

 Benedicte Riis
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: