Dissing, Dissing, Las & Dissing

POVL DISSING OG SØNNER

Onsdag 17. oktober 2012 kl: 15:33

Dissing, Dissing, Las & Dissing

Gennem mere end ti år har Povl Dissing og sønner spillet koncerter og skabt album sammen. På tværs af generationer har de fire musikere sammen skabt fornem dansksproget vise- og folkemusik med blues og rockreferencer. De fire mestrer sammen at formidle iørefaldende og originale sange, der forener tekst og musik i veloplagte koncerter.

DISSING, DISSING, LAS & DISSING

Povl Dissing og sønner forener generationerne

Selvom der har sneget sig et enkelt 'Las' ind i bandnavnet, synes betydningen af Povl Dissing og sønner ikke at være af mindre indhold. Sammen med Las Nissen har Rasmus og Jonas Dissing gennem ti år været sønnerne, der sammen med farmand Povl, har givet en både forfriskende og ungdommelig vitaminindsprøjtning til musik skabt på tværs af generationer. Sammen har de fire musikere ført Dissing-slægtens fornemmelse for dansksproget vise- og folkemusik videre og samlet generationer med hver deres unikke musikalske talenter.

Da kvartetten i 2007 udgav pladen 'Hjemløs' skrev BT's anmelder følgende rosende ord: "Tretten intelligente og håbløst iørefaldende sange. Familien Dissings nye cd 'Hjemløs' bliver med lethed én af årets bedste", ligesom Fyns Stifttidende ved udgivelsen af albummet '3' i 2004 begejstret formulerede ".denne produktion er et klart udtryk for, hvor varmt og godt man har det ved at lave musik sammen. Alle har bidraget til tekst og musik i en lykkelig forening af inspiration og musisk veloplagthed".

Det er timer og atter timer i selskab med hinanden, der har givet de fire musikere en så fin fornemmelse af hinandens kvaliteter, at de har formået at skabe album og musik, der roses på denne måde. I alt er det blevet til fire af slagsen, hvor de blander vise- og folkemusikken med rock og blues. Sønnerne Rasmus og Jonas Dissing og Las Nissen har gennem mere end ti år været i Povl Dissings faste band og har således, udover de familiære relationer, en intuitiv og tilbundsgående forståelse for, hvordan de komplimenterer hinanden musikalsk. Povl Dissing har alderens erfaring, mens sønnerne har ungdommens udfordrende nysgerrighed. Tilsammen giver dette en musikalsk konstellation, der sikrer at Dissing-navnet lever i bedste velgående.


© Copyright 2018 Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Seneste nyheder

Ny hjemmeside med kirkekoncerter

Ny hjemmeside med kirkekoncerter

NKMUSIC HAR LANCERET KIRKEKONCERTER.DK
NKMusic har udvidet med endnu en hjemmeside: Kirkekoncerter.dk, hvor der kan bookes en lang række danske kunstnere der alle er særdeles velegnede til koncerter i landets kirker.
Klassisk legende møder popdronning

Klassisk legende møder popdronning

FÆLLES JUL
Det begyndte som en sjov ide i Aftenshowet, hvor popstjernen Anna David og den klassiske kunstner Michala Petri blev bedt om at optræde sammen. Nu giver de den hele armen.
Rytmisk musik ved kirkens vigtigste højtid

Rytmisk musik ved kirkens vigtigste højtid

PÅSKESALMER FÅR NYT LIV
Lise Petersen fortolker opstandelsesbudskabet i en række påskekoncerter.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
Hymns from Nineveh solo

Hymns from Nineveh solo

TID TIL TRO, HÅB OG FORDYBELSE
Sangskriver og forsanger i Hymns from Nineveh giver nu solokoncerter med sange fra bandets nye album, Sunday Music.
Book Basim til din kirke

Book Basim til din kirke

KIRKEKONCERTER 2015-2016
Efter Basim's store succes ved det Danske Melodi Grand Prix 2014 har
Basim i samarbejde med det Danske Bibel Selskab indspillet en sang,
som udkom på et samlet album i efteråret 2014.
Trio Before fortsætter populære kirkekoncerter i 2015/16

Trio Before fortsætter populære kirkekoncerter i 2015/16

FLERE SALMER OG SANGE FRA POPULÆR TRIO
Den danske Trio Before fortsætter sine smukke kirkekoncerter i det kommende år.
Michala Petri & Lars Hannibal

Michala Petri & Lars Hannibal

25-ÅRS JUBILÆUSTURNE 2016
Petri/Hannibal Duo Jubilæumsturné 2016
Jubilæumskoncert-turné 2016
Kaare Norge

Kaare Norge

UDSOLGT TIL KAARE NORGE KONCERT
Søndag, den 2. aug. gav Kaare Norge koncert i Sørig Kirke
Lillian Boutté på 20 års jubilæumsturné

Lillian Boutté på 20 års jubilæumsturné

For 20. gang præsenterer FINN BURICH den populære amerikanske jazz- & gospelsangerinde Lillian Boutté på vinterturné i Danmark i perioden fra den 15. januar til den 8. februar 2015.