Dissing, Dissing, Las & Dissing

POVL DISSING OG SØNNER

Onsdag 17. oktober 2012 kl: 15:33

Dissing, Dissing, Las & Dissing

Gennem mere end ti år har Povl Dissing og sønner spillet koncerter og skabt album sammen. På tværs af generationer har de fire musikere sammen skabt fornem dansksproget vise- og folkemusik med blues og rockreferencer. De fire mestrer sammen at formidle iørefaldende og originale sange, der forener tekst og musik i veloplagte koncerter.

DISSING, DISSING, LAS & DISSING

Povl Dissing og sønner forener generationerne

Selvom der har sneget sig et enkelt 'Las' ind i bandnavnet, synes betydningen af Povl Dissing og sønner ikke at være af mindre indhold. Sammen med Las Nissen har Rasmus og Jonas Dissing gennem ti år været sønnerne, der sammen med farmand Povl, har givet en både forfriskende og ungdommelig vitaminindsprøjtning til musik skabt på tværs af generationer. Sammen har de fire musikere ført Dissing-slægtens fornemmelse for dansksproget vise- og folkemusik videre og samlet generationer med hver deres unikke musikalske talenter.

Da kvartetten i 2007 udgav pladen 'Hjemløs' skrev BT's anmelder følgende rosende ord: "Tretten intelligente og håbløst iørefaldende sange. Familien Dissings nye cd 'Hjemløs' bliver med lethed én af årets bedste", ligesom Fyns Stifttidende ved udgivelsen af albummet '3' i 2004 begejstret formulerede ".denne produktion er et klart udtryk for, hvor varmt og godt man har det ved at lave musik sammen. Alle har bidraget til tekst og musik i en lykkelig forening af inspiration og musisk veloplagthed".

Det er timer og atter timer i selskab med hinanden, der har givet de fire musikere en så fin fornemmelse af hinandens kvaliteter, at de har formået at skabe album og musik, der roses på denne måde. I alt er det blevet til fire af slagsen, hvor de blander vise- og folkemusikken med rock og blues. Sønnerne Rasmus og Jonas Dissing og Las Nissen har gennem mere end ti år været i Povl Dissings faste band og har således, udover de familiære relationer, en intuitiv og tilbundsgående forståelse for, hvordan de komplimenterer hinanden musikalsk. Povl Dissing har alderens erfaring, mens sønnerne har ungdommens udfordrende nysgerrighed. Tilsammen giver dette en musikalsk konstellation, der sikrer at Dissing-navnet lever i bedste velgående.


© Copyright 2015 Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden   Send til en ven  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Seneste nyheder

Lillian Boutté på 20 års jubilæumsturné

Lillian Boutté på 20 års jubilæumsturné

For 20. gang præsenterer FINN BURICH den populære amerikanske jazz- & gospelsangerinde Lillian Boutté på vinterturné i Danmark i perioden fra den 15. januar til den 8. februar 2015.
Anne Linnet

Anne Linnet

KIRKEKONCERT OG JULEKONCERTER I 2015
Vi er stolte af at kunne præsentere Anne Linnet til landets kirker i marts, april,maj samt juni måned 2015 og julekoncerter i december 2015
Foredrag til Folkemødet 2015

Foredrag til Folkemødet 2015

SØREN DAHL -
Er du med til Folkemødet 2015 på Bornholm, så har vi mange foredragsholdere samt ordstyrere der passer til netop jeres event.
Halfdanskerne

Halfdanskerne

HALFDAN RASMUSSEN 100 ÅR
Noget om en poet
I 2015 ville den store danske digter Halfdan Rasmussen være fyldt 100 år. Det bliver fjeret over hele landet, og den populære visetrio Halfdanskerne markerer begivenheden med et helt nyt show baseret på sange af Halfdan og hans musikalske og poetiske venner.
Anne Linnet

Anne Linnet

FORSÆTTER MED AT LAVE KIRKEKONCERTER
Det er en helt speciel oplevelse for mig at være i så tæt kontakt med mit publikum" siger hun og fortsætter " jeg mærker jo tydeligt at musikken og sangene binder os sammen.
Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt

KIRKEKONCERT MED ANDERS BLICHFELDT
Nu kan du booke sangeren og musikeren Anders Blichfeldt til kirkekoncert - Tro, håb, musik og kærlighed ...
Anne Linnet

Anne Linnet

JULEKONCERTER
Anne Linnet og hendes trio er i december igen tilbage i de danske kirker.


Erik Grip - 50 års jubilæum

Erik Grip - 50 års jubilæum

AKTIV VISE- OG FOLKESANGER SIDEN 1963
Erik Grip
f. 1947 - aktiv vise og folkesanger siden 1963.

Erik Grip er om nogen eksponent for den nyere folkemusik i Danmark.

A Tribute to Papa Bue

A Tribute to Papa Bue

PAPA BUE MEMORIAL BAND 2013
Koncerterne i 2012 til minde om kapelmester Arne Bue Jensen, der afgik ved døden i november 2011, var en kæmpe succes med udsolgte huse, der sluttede med maner med to koncerter hinsidan i Malmø Koncerthus og Helsingborg Koncerthus.
Margaret Lindhardt

Margaret Lindhardt

NYT FOREDRAG
Margaret Lindhardt kan nu også bookes med hendes nye foredrag
"30 år som stemme i radioen".
Margaret Lindhardt har i mere end 30 år været en kendt stemme i Danmarks Radio.