Anne Linnet

- sanger, sangskriver, komponist og forfatter
Anne Linnet har udgivet en række soloplader, bl.a meget succesfulde fortolkninger med tekster af Tove Ditlevsen og Johannes Møllehave

Anne Linnet vil, udover nogle af sine egne sange og salmer, synge sangene fra samarbejdet med Johannes Møllehave samt sange fra sit arbejde med tekster af Tove Ditlevsen.
I kirkerummet vil der kunne høres sange som "Forårsdag", - "Tusind stykker", - "Lige glade, ligeglad" - "Søndag i April" - "Levende hænder", - "Barndommens gade" m.fl.
Udvalgte sange vil kunne kopieres og omdeles så kirke- og koncertgængerne kan synge med.
Anne Linnet akk. af pianist.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Linnet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anne Linnet

For booking af Anne Linnet ring til Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Anne Linnet

Anne Linnet

Anne Linnet

FORSÆTTER MED AT LAVE KIRKEKONCERTER

Det er en helt speciel oplevelse for mig at være i så tæt kontakt med mit publikum" siger hun og fortsætter " jeg mærker jo tydeligt at musikken og sangene binder os sammen.

Sangene er jo en del af mig, men også en del af mine medmenneskers liv, og har betydet noget for dem hver især.

Det publikum, der er på alder med mig selv, har oplevelser knyttet til sangene, oplevelser de bliver mindet om og genoplever her i kirkerummet og det kan være stærkt for mig selv at opleve.

Mange unge mennesker er vokset op med mine sange fordi forældrene har spillet dem i hjemmene. Så der er også en betydning der som er stærk for mig at opleve.

Nogle af sangene som f.eks. Tusind Stykker, Barndommens Gade, Forårsdag og Smuk og Dejlig, er jo sange folk har brugt ved særlige lejligheder såsom Bryllupper, Konfirmationer eller Begravelser - særlige lejligheder som er forbundet med familie og traditioner og som i forvejen er knyttet til kirkerummene.

Det er en glæde for mig sådan at være med til at skabe sammenhængskraft gennem sangene - for det er jo det jeg mærker ved koncerterne i kirkerne. Så jeg bliver ved med at lave kirkekoncerter, både i små, i mellemstore og i store kirker.

Derudover er jeg i gang med et større projekt jeg har arbejdet på i nogle år : Nye Koraler. Nogle af disse koraler/salmer synger jeg indimellem til kirkekoncerterne og det er også rart at mærke responsen på dette nye materiale.

I maj i år udkom : STØRST AF ALT ER KÆRLIGHED på Bibelselskabets forlag og der har været fantastisk god feedback på denne nye sang som er inspireret af Korintherbrevet om kærlighedens væsen.
Så ja, der er mange grunde til at blive ved med at lave kirkekoncerter"


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld

Anne Linnet

 Anne Linnet
Info
Kontakt
Kirkekoncertbooking tlf. 7020 3648
Booking Tel: 7020 3648
Email: